Как да не плашите жените

Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап
7 окт 2012 18:40,
56
Как да не плашите жените
Снимка: outnow.ch

Вие може да сте уверени, привлекателни и интелигентни, но въпреки това да се провалите още в началото на така наречения тест за „зараждащите се отношения”. Стартът на взаимоотношенията между жената и мъжа е много важен и определящ момент. Затова вашата цел е да се представите в най-добрата си светлина, като същевременно показвате истинската си същност. Австралийката Саманта Брет е изключително успешен и популярен автор и медиен коментатор по темите, свързани със секса, срещите и връзките. Тя подрежда пет грешки, които мъжете правят в началото и с които плашат жените. Ето и кои са те:

1. Престаравате се

Жените не само че обичат комплиментите, те направо ги обожават. С една малка подробност – обожават ги, когато усещат, че наистина са си ги заслужили. Така че не прекалявайте с излишно количество комплименти. Разбира се, нормално и дори желателно е да споменете нещо, което ви е направило впечатление у дамата срещу вас. Бъдете мили, но не преигравайте. Жените усещат, когато не сте искрени.

Също така е важно да имате собствено мнение, което да умеете да изразявате деликатно. Ако за всичко (в кой ресторант да се видите, какво вино да пиете и др.) се съгласявате с жената, това автоматично ще я направи предубедена – или не ви пука много за срещата или се правите на ненужно мил, за да я впечатлите.

2. Фокусирате се прекалено върху секса

Ясно е, че първоначално мъжете гледат на жената като сексуален обект. И всъщност всяка жена би се обидила, ако мъжът не иска да прави секс с нея. Но ако искате да завържете по-сериозни отношения с дамата, с която се виждате, не натрапвайте сексуалните си желания към нея още в началото. Все пак първо трябва да се опознаете. Сексът е естественият завършек на нещата и той ще се случи по-скоро, отколкото си мислите, стига да не показвате, че искате само това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Цезар преди 11 години
до АдминаОткога думата с която се нарича пред малки деца пениса на мъжа, се приема за неценцурна дума, та е посвена звездичка на нейно място, защо е изтирита и думата "***" пред ***, това как се определя като нецензурно, и след като ми е коригирано мнението поне да бяха отстранени техническите грешки :)
35
0
 
2
 
! Отговори
Цезар преди 11 години
До жена /45/За съжаление е вярно, че ако мъжа има пари и въпреки че е муно, с малка * или е на сто години, винаги ще се намери някай ***.
34
1
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 11 години
Всяка жена харесва да й се свалят звезди, обаче ако не гледаш на нея като на сексуален обект, тогава за какво ще й сваляш звезди.
33
1
 
11
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
ми то си пише какво съм направил - оставих я да ми се качи на главата, пък тя ходи по "свирката" на тоя дето ѝ изневери с някакъв ***... примерът беше даден, просто, за да онагледи една ситуация, която е много често срещане - жената предпочита неандерталеца, с липсващите му първи 7 години и липсващо каквото и да е уважение към женския пол... жените да кажат защо е така...аз съм на принципа, че не бива да постъпвам така както не исмам да постъпват с майка ми и сестра ми... много е просто :)
32
4
 
5
 
! Отговори
мил vs. груб преди 11 години
накратко "ЖЕНА" - НЕОРИЕНТИРАНА ШИЗОФРЕНИЧКА
31
1
 
23
 
! Отговори
мил vs. груб преди 11 години
уважаеми дами, когато сме мили, обръщаме ви внимание и ви сваляме звезди в продължение на година и три месеца, без да натрапваме желанието си да правим секс с вас.... идва момент, в който ни търсите искате да се видим, но 20 минути преди срещата се покривате и не вдигате.... на другия ден звъните да се извините... да си уговорите нова среща и о, чудо, пак се покривате... а всъщност сте се видели с бившия, който ви е зарязал заради някаква ***, но отново ходите и му се "надупвате"...
30
1
 
0
 
! Отговори
сър Стенли Роис преди 11 години
сър Стенли Роис е казал всичко по въпроса :)
29
8
 
2
 
! Отговори
жена преди 11 години
Ако има пари,няма да ме уплаши!
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и ето влизам- с оная работа в ръкатази вечер - ще те ш..ам във гъ..отваряй си пу..... сега ама веднагане мога да дочакам , да дойде вечерта
27
1
 
23
 
! Отговори
УжасТ преди 11 години
Като кажа каква ми е заплатата и жените или умират от смях, или от съжаление, или от страх.
26
2
 
10
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Ама жените плашат ли се въобще от нещо?Кой го е измислил това?Сигурно Уолтър Скот,той измисли романтизма,превъзнасянето на жената и т.н.Попитайте Марк Твен:))) той ще го потвърди,написал го е в "Пътешествие по Мисисипи":))))))Първият мъж на земята,македонецът Адам,чиито родители са българи му доскучало и поискал от Бог развлечение!Смесил Бог красотата на пеперудата с меда на пчелата,добавил лукавството на лисицата,отровата на змията,безмилостта на хиената и т.н.,дал я на Адам да се мъчи до края
25
3
 
11
 
! Отговори
луд диди преди 11 години
Първи гърците са открили секса ..... а след това жената .
24
7
 
30
 
! Отговори
redordead преди 11 години
не знам, но наистина има много резон в това, че когато се отнасяш с жената като с човек и приятел и тя някак си губи интерес към теб - вижте случаите на жени, които са луди по даден мъж и това не е свързано с пари - 99% от случаите, мъжът се държи темерутски и я третира супер зле, не показва отношение, не се влюбва - е тогава жените изперкват и са готови на всичко за този мъж. Не казвам, че това е добре, а че е сбъркано...
23
11
 
14
 
! Отговори
до дебел депутат преди 11 години
отражение на циничността, страховете и комплексите на българския мъж. А се чудите защо на дадена възраст оставате сами и жените все си тръгват от вас..."Мачовизмът" отдавна не се котира, скъпи мъже, вземете го разберете най-сетне...а особено балканската му форма :) Хайде, със здраве!
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А аз се чудя, защо като отивам на първа среща и веднага си вадя оная работа, тя изчезва, като пръдня от ***???????
21
6
 
7
 
! Отговори
Правило11 преди 11 години
Ич да не ви пука какво мислят жените.Мъжете,дето ги могат тия неща,не се интересуват от жени...
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С телефон от нивата на село и нет за 5 л.в ли пишете (преписвате) тия статии бе? хахаха
19
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще го кажа само веднъж!Жените търсят сигурност за отглеждане на поколение,а не голям член.
18
6
 
13
 
! Отговори
съпруга, майка,дъще преди 11 години
Надявам се тези коментари да не са отражение на българския мъж когото толкова много обичам и уважавам.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как да не плашите жените:Не издавайте размера още на първата среща!