Кои жени не стават за сериозна връзка

Понякога няма смисъл да влагате излишни усилия
Обновена: 10 окт 2012 16:50 | 10 окт 2012 16:50,
50
Кои жени не стават за сериозна връзка
Снимка: outnow.ch

Дори човек да има много незадоволителни и неуспешни срещи зад гърба си, това има и своята добра страна. Макар да е с цената на разочарование, по този начин човек натрупва опит. Опитът от своя страна му помага да придобие и усъвършенства една изключително полезната способност, а именно - да преценява жените още в началото.

A ето и какво говори опитът на силния пол за това кои жени не стават за сериозна връзка. Ще ги познаете по това, че:

1. Има пиянски снимки във Facebook

Имате си работа с така нареченото „парти момиче“. С нея може и да е забавно, но вие няма как да се насладите на хумора ѝ, тъй като през повечето време и вие ще сте в нетрезво състояние. Пък и кой мъж харесва жена с пиянски алкохолен дъх? Ако повечето ѝ Facebook статуси и снимки са от пиянски партита, значи въобще не трябва да се виждате с нея. Дори да мислите, че може да я промените, не се заблуждавайте – не можете, поне докато тя сама не го поиска.

2. Преследва бившия си приятел

Ако жената, с която сте на среща, ви сподели, че все още мисли за бившия си приятел и вие я усещате наистина далечна, по-добре се откажете. Вместо ухажор вие ще поемете ролята на съветник относно любовните ѝ терзания. За съжаление не може да се конкурирате с бившия приятел, към когото тя все още има чувства. Тя ще започне на чисто, когато се освободи от старите призраци.

3. Тя е тъжна

Не става въпрос за моментно състояние, в което много хора изпадат. Тук говорим за перманентна тъга. Може да си мислите, че точно вие ще ѝ помогнете да излезе от депресията, като я накарате да се чувства закриляна и обичана. Истината е, че вашите усилия могат само временно да замаскират тъгата, но не и да я изкоренят. Защото тъгата изчезва тогава, когато изчезват и нейните причинители.

4. Кралицата на драмите

Има жени, които обожават да драматизират и пресилват дори най-безобидната ситуация. Те имат нужда да намерят драма във всичко заобикалящо ги. Те винаги са жертви и светът е много несправедлив с тях. Всъщност на този тип жени им липсва сигурност и увереност.

5. Синдромът „Aз съм жена и ми се полага..“

Когато един мъж е силно привлечен от една жена, той е готов да дава много, само, за да я има. Много жени са приели това за даденост. Представителките на нежния пол, които страдат от този синдром, винаги очакват от вас подаръци, изобилие от внимание и да прощавате всяка тяхна лоша постъпка.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
20
 
! Отговори
NEDEMOKRATOS преди 11 години
PIQNA JENA - VESEL KREVAT
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най ми е забавна картината 'Четири джофри на бутилка вино'!
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой ти търси сериозни връски бе?
16
17
 
31
 
! Отговори
111 преди 11 години
От всички *** статии, които съм чела в живота си тая направо счупи ***.Направо предлагате мъжете да се ориентират към собствения си пол и да не се занимават с жени така излиза.Айде който го е страх от мечки да не влиза в гората!Слава Богу, че все още има истински мъже, които не се плашат от гореизброените неща.Останалите да отиват да си лакират ноктите.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОЯТА
14
11
 
8
 
! Отговори
☺&#978 преди 11 години
В нашият свят има само МАЙКИ и *** ! Темата да бъде заключена!
13
5
 
23
 
! Отговори
77777 преди 11 години
Естествено, че нещата стоят по съвсем друг начин. За сериозна връзка стават всички жени, по които мъжа има увлечение - точно затова е увлечен, защото е преценил, че става за сериозна връзка. Останалото е боза.
12
5
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Винаги,хубавата жена е...чуждата;у собствената,слабостите са умножени на...квадрат.
11
35
 
9
 
! Отговори
атила преди 11 години
Всяка става. Пребиваш я пред техните и всички те уважават доживот. Гадно, но работи.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Което преведено на по-разбираем език означава "нито една".
9
5
 
7
 
! Отговори
Jores преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯ Грозната на всяка цена ще ви зареже. Хубавицата ще ви е вярна до гроб.
8
5
 
7
 
! Отговори
Nebuchadnezzar преди 11 години
До Анонимен 3Тази на снимката е Кристина Апългейт, а до нея Селма Блеър, А третата жена на снимката в далечен план на предишната страница е Камерън Диас. Какво общо имат те със статията.
7
5
 
38
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Приятелките на жена ви Категорично не стават за сериозна връзка, жените на приятелите ви категорично не стават за сериозна връзка, съученичките на дъщеря ви и те не стават за сериозна връзка, приятелките на майка ви също, ааа щях да забравя и онези "симпатяги" на околовръстното също, за други не се сещам... :):):):):)
6
21
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Кои жени не стават за сериозна връзка ?! Ами несериозните жени ! Нека сега да видим кои жени при една сериозна връзка / докато Бог ви раздели/ биха ви изневерили и кои не ?! Мисля ,че правите разлика ,между сериозна връзка и изневяра ! Сериозна връзка е да живеете докато Бог ви раздели ,но това не означава ,че няма да си изневерявате !И така ,кои жени биха изневерили и кои не ?! Как мислите ако имате красива жена или ако имате грозна жена ,коя би ви изневерила?!
5
17
 
15
 
! Отговори
алооооо преди 11 години
ПОДКРЕПЯМ СТАТИЯТА!НАКРАЯ И ЕДНА УМНА СТАТИЯ,показваща РЕАЛНОТО положение!!!Я ,плюещите тук,да си огледат половинките-гаранция че са такива!
4
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров премиер!
3
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая на снимката става за всичко
2
4
 
30
 
! Отговори
Доктора преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ такива новини чаках цял ден.
1
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не става за писател, става журналист.