Мъжът кръшка – любовницата ли е виновна?

По-лесно е да се обвини другата жена, отколкото да се потърсят грешките на съпругата
Обновена: 24 окт 2012 16:10 | 24 окт 2012 16:10, Мария Дуковска
87
Мъжът кръшка – любовницата ли е виновна?
Вечният куподжия Чарли Шийн обожава алкохола, дрогата и жените. Снимка: Reuters

Най-големите клюки в света на звездите се въртят около личния им живот, партньорите им, браковете им и т. н. Жълтите страници постоянно са пълни с новини за скандални раздели и изненадващи събирания и женитби.

Когато стане въпрос за виновните в различните ситуации, най-често цялата критика я отнася жената. Спомнете си например за Дженифър Лорънс, чието име бе споменато в една и съща статия с това на Брад Пит и Анджелина Джоли по явни причини.

Защо обаче се получава така, че независимо какъв е случаят, любовницата излиза по-виновна от мъжа?

Какво ни кара да го щадим повече:

От една страна, финансите имат голямо значение. Все пак този мъж досега е допринасял за финансовата стабилност във връзката ни. Още повече – много по-малко средства ще ни коства омразата към друга жена, отколкото воденето на бракоразводно дело.

Страхът също е фактор. Тъжно, но факт, има мъже, към които жените им изпитват истинско страхопочитание, ако не и неподправен страх. Това им пречи дори да си помислят да поставят под съмнение невинността му в каквато и да е ситуация и ги провокира да винят единствено другата жена. От другата страна стои и страхът за собственото его – нима сме позволили на друга жена да ни превъзхожда в очите на любимия? Нима тя представлява нещо повече от нас? Ако „да“, значи е враг.

„Тръгне ли си тя, проблемът спира да съществува!“ – подобно мислене показва само наивност. Дали един мъж, който веднъж е излъгал и му се е разминало, няма да си позволи да пристъпи неписаните закони на любовта и втори път? Както в любовта, така и в изневярата са нужни двама. Не е възможно единствено ласките на любовницата да са причина за кръшкането на мъжа ви. А ако той сам се опита да прехвърли вината изцяло на нея и да си придаде вид на потърпевш, значи си имате работа с несериозно и незряло момче.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
мъж преди 11 години
До За 73 хахахаха
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам да си представите и следната картина, като говорите колко е яко да изневеряваш. Начи дъщеря ти е лудо влюбена в някво момченце, което не се е наиграло (като повечето на по 40-50г) ама те са на по 17-18. Така та те си имат връзка, но дъщеря ви разбира, че той и изневерява идва и ви казва. Е, вие какво ще направите, ще отидете и ще го потупате по рамото, че разплаква и наранява дъщеря ви ли?
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам аз ли съм наивната, защото нямам деца и съпруг или вие сте тъпите. Лол... С даден човек си, защото ти е хубаво, защото споделяте едни и същи интереси (дори да не е така се подкрепяте), обичате се и просто ви е хубаво. За това сте заедно, за да си казвате какво не ви харесва и какво ви харесва. Една си ляга с пижамата и мъжа и решил, че му трябва чуждо. Толкова ли е трудно да и кажеш да я свали тая пижама и тн. А след като и разговорите не оправят нещата просто минавате на следващия.
71
4
 
5
 
! Отговори
Селски бег преди 11 години
Да живее любовта! Любовници -най -искрените взаимоотношения между един мъж и една жена. Кой, каквото и да ми разправя това е истината. Не случаино такива връзки продължават десетилетия.
70
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четох четох, ама така и не видях някой със сходни като моите и на мъжа ми интереси. Ние си падама по груповите забавления. И двамата имаме по един пропаднал брак заради изневери. Когато се запознахме си паснахме отраз, но с времето всеки почва да търси разнообразие. Съгласихме се отначало да си имаме отворена връзка, но като си направихме дете нещата се промениха и решихме, че груповите изпълнения и смяната на партньори напълно ни удовлетворява и няма нужда да се криеме. Пробвайте много е яко!
69
0
 
14
 
! Отговори
За 73 преди 11 години
Мъж казва на жена си:- Дай да поскърцаме с леглото, та да си помислят съседите, че правим страхотен секс!Поскърцали, каквото поскърцали, а на сутринта мъжът намира на масата в кухнята празна чиния с лъжица и бележка: "А сега потропай с лъжицата по чинията, та да си помислят и че си закусил!
68
1
 
6
 
! Отговори
бивша любяща съпруга преди 11 години
подкрепям Патило, животът наистина е кратък, не ми се занимава с никакви мъже повече, губене на време и нерви, да живее свободата
67
0
 
3
 
! Отговори
Маги преди 11 години
Горкият Патило, дали не си попрекалил с "хобито "си ? Семейният живот е тънка и деликатна нишка , не търпи много възли.
66
1
 
6
 
! Отговори
Патило преди 11 години
Ще кажа на всички пийте,яжте и си носете новите дрехи и бъдете себе си! Докато бях добър с жена си и и играех по свирката всичко беше Ок. Когато се занимавах с хобито си и спрях да и ходя по гайдата ми би шута без да си замисли , без никакви коментари. Кел файда че не пиеш и по жени не ходиш.Щом усети че не свири първа цигулга до там е.Така че незнам как да се държите с жените , може би бой и сръбска музика и яко изневери всеки сам решава. На мен с жени вече не ми се занимава, живота е кратък !
65
0
 
11
 
! Отговори
баба ви преди 11 години
до 54Ами да съжителство е, какво може да бъде след 35 години съвместен живот?Какво е всъщност семейство? - съжителство с известни компромиси от двете страни, уют в дома, отглеждане и възпитание на децата и ... на стари години да имаш другар...Сигурно сте доста млад/а , но след години бихте ме разбрали.
64
0
 
3
 
! Отговори
Нещастник преди 11 години
Ееххххх ако си имах такава женичка като 73 с такива бонуси и екстри нямаше да поглеждам чуждо...
63
1
 
3
 
! Отговори
do 71 преди 11 години
Оле, оле, оле......Строга и справедлива! Като живота и...бай Ставри..:) А ти никога не си кръшкала, нали??? Знам, знам..............не си:)) Само, че аз съм бил съм много такива..........дето никога не са кръшкали..:)
62
3
 
11
 
! Отговори
Е, та? преди 11 години
Както казват съфорумците, или аз не съм за него, или той не е за мен...Файда от сълзи и сополи при вече свършена работа няма. Като кръшка, го предавам директно на "другата", да си го ползва със здраве). Да търпиш до себе си кръшкач, че и да търсиш причините за това, че те е наранил по този начин, си е чист мазохизъм, а и много жени забравят, че живота е пред тях- все някога ще се намери някой, който няма да кръшка(ако истински го желае човек, разбира се...)
61
0
 
4
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Ееееееех, офицере, не се гаси туй що не гасне!:) Мечтата на кадровака...вярна съпруга и т.н. Блаженни са верющите , че тяхно е царството небесно......:))))))))))
60
6
 
26
 
! Отговори
Офицер преди 11 години
Добре де като решите да се задомите се предполага че вече сте се наживяли, находили и наситили на чуждо. После следват обещания и клетви в църквата и ритуалната зала. Ами имайте малко доблест и чест и ги спазвайте тези обети. Аз съм с 15 годишен брак и се сблъсквам със всички плюсове и минуси на брака но не си лягам със всяка кокетка която ми хвърля чатлаци. Пазете си семействата се са упора в добро и зло....
59
2
 
8
 
! Отговори
До 64 преди 11 години
Браво ве пич ... ами защо докато я шибаш не и викаш ЗАЩО.....ИЗНЕВЕРЯВАШ...... НА .... МЪЖЪТ СИ....с такт с лашкането.....?
58
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ген ли е не е ли..Но някои жени сами се правят на луди.Една от братовчедките ми 2 години беше любовница на женен мъж.Разведе го накрая, ожениха се от щастливо по-щастливо, роди 2 деца и изведнъж:МЯЯЯЯЯУУУУУУУУУ.Ама той не ми е верен! Ха здрасти !Ти какво чудо си вземаш не знаеше ли?Или си въобразяваше че ще миряса?
57
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
бееее....я не се халосвайте..всичко си хоцка и щари на ляво и дясно...а ние тук се намираме на приказки само..любов и вярност..бля бля..принципи за балами..в живота на човек идва време за всичко
56
12
 
8
 
! Отговори
иво преди 11 години
аз съм имал връзка с женена жина ама след секса винаги и казвах че не е редно и че трябва да се засрами
55
8
 
4
 
! Отговори
az преди 11 години
съжителство с един партньор - максимално 10 г, защото после си е наказание, лицемерие е да разправяте колко било немралн и....