Съблазняващият език на тялото

Езикът на тялото понякога говори повече от думите
2 ное 2012 15:15, Мария Дуковска
28
Съблазняващият език на тялото
Снимка: Reuters

На въпроса какви свръхчовешки способности искат да имат, мнозинството от хората са отговорили, че би им било интересно да могат да четат мислите на останалите. Изкушаващо е да знаеш какво наистина минава през главата на събеседника ти по време на разговор – съвпада ли казаното от него с мислите му, честен ли е.

Общувайки, човек казва много повече, отколкото очаква. Речта предава много малък процент от това, което искаме да кажем. За да се разбираме, използваме и нещо повече – езика на тялото.

Веднъж успеете ли да разкодирате намеренията, които се крият зад всяко действие, няма да имате нужда от никакви свръхестествени сили. Нещо повече - успеем ли да го овладеем ние самите, ще можем да общуваме на подсъзнателно ниво със събеседника си. Най-интересно става, когато въпросният човек е мъжа, който желаем.

Косата на една жена е ключов елемент от арсенала й със средства за съблазняване. Когато сте на среща или на разходка, или просто разговаряте, пуснете косата си да пада свободно на раменете ви. Играйте си с кичур от нея, поставете я зад ухото си, гледайки желания мъж право в очите.

Когато сте седнали, скръстете краката си към него като се стремите да докоснете със своето неговото коляно. Физическият контакт или желанието за такъв стои в основата на привличането, затова малки намеци никому няма да навредят.

Усмихвайте се, но не постоянно разбира се. Участвайте емоционално в разговора, усетете неговите чувства и реагирайте адекватно в различните ситуации.

Ако стоите сама на бара, ритмичното движение на бедрата – нито твърде интензивно, нито твърде бавно, непременно ще привлече поне един представител от противоположния пол. Ханша е зона, на която мъжете трудно устояват.

Много често и мъжете използват езика на тялото, за да привлекат вниманието на жената, която са си харесали. Ако забележите, че срещу вас някой уж небрежно си оправя вратовръзката – стяга я или я разхлабва, или ако си оправя маншета на ръкавите... или ви гледа право в очите, то можете да бъдете сигурни, че този някой си ви е набелязал и иска да разбере доколко ви допада.

Още интересна информация прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
smqh преди 11 години
mnogo smqh s tiq komentari ei, a 25 razcepi, bravo hahahaha
21
1
 
7
 
! Отговори
тя преди 11 години
Аз пък си играя с кичур коса не за да съблазнявам някой, а като нервен тик.
20
4
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
"Мразя комплексари, които демонстрират парите си "Почти всички демонстрират НЕЩО, за да се докажат.Като мразиш тези, които демонстрират парите си явно ти си горд с нещо друго.Явно или си от тези, които демонстрират физиката си (културистче) или с акъла си (форумно генииче)..Та да те питам ти с какво си по-различен от тези, които демонстрират парите си?По-благороден ли си? Според мен не.Самият факт, че обиждаш другите на "комплексари" е показателен за това.
19
0
 
37
 
! Отговори
психолог преди 11 години
Ако в бара някой мъж ви гледа в очите и се бара по патката, значи е пил много бира и му се ходи до тоалетната.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е езикът, който разбират всички мъже.Най-сексуалното у човека, обаче е умът.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жената трябва да има бели бикини влезнали във г*за
16
1
 
40
 
! Отговори
Явор преди 11 години
Жените са вещици.. те могат да вдигнат някой неща без да ги докосват :D
15
2
 
8
 
! Отговори
до #18 преди 11 години
то и аз пикая, ама гледам да е в тоалетна, като почнат да се кипрят жените, като влезна в някой офис или магазин... кога за последно мила си опъвана?
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един път чаках до две доста красиви жени ,на кръстовище ,е напиках се да се хиля какви смешни бяха мъжете и как всеки се демонстрираше.
13
1
 
22
 
! Отговори
Мондьо преди 11 години
Верно е поверието. Пусната коса пречи на свирката.
12
0
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
ваште като ги интегрират и те ште станат такива всичките
11
0
 
23
 
! Отговори
аз преди 11 години
Айде на култовите коментари.
10
2
 
59
 
! Отговори
Мосю алфонс преди 11 години
Когато косата на жената е вързана на опашка на *** е.когато е пусната на секс е.народно поверие.
9
11
 
9
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
АБЕ ТАЯ пък какво я пробутват егати бездарницатагледах е в един трилър тъпашка работа слаба едаже не е и хубавадайте Кардашиян
8
13
 
6
 
! Отговори
umberto преди 11 години
ЕЙ ТВА Е ЖЕНА.А НЕ КАТ НАШТЕ.
7
0
 
42
 
! Отговори
$ преди 11 години
На партиен прием, красива депутатка е поканена да танцува. След като свършват, неин колега и прави забележка: Защо танцуваш с този комунист? А тя му отвръща: Не е комунист, земеделец е! Знаеш ли какъв мамул криеше в панталона!
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мразя комплексари, които демонстрират парите си
5
0
 
13
 
! Отговори
ok преди 11 години
Тоя език не сме го учили...
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Когато сте седнали, скръстете краката си към него като се стремите да докоснете със своето неговото коляно".....какво ли ще си помисли миличкия...На тази и се е...и две не вижда
3
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз имам друга тактика с българските момиченца - взимам една бала с пари (може и да не са истински - на принтер) и уж "без да искам" я оставям да загатва я от джоба, я от портфейла.. какъв език на тялото само, а? Повечето ах-ват, и са готови да отворят краката със скоростта на светлината!