Страхотна първа среща и дим да го няма

Защо мъжете просто изчезват след хубавата вечеря?
14 ное 2012 13:57,
106
Страхотна първа среща и дим да го няма
Снимка: outnow.ch

Той е точен, води ви в идеалния ресторант, говорите си оживено, смеете се, той ви докосва през цялото време, целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда.

Чували сте, че е възможно да ви се случи това, но не го вярвате. И когато изпаднете в тази ситуация, си казвате: „Боже, къде сбърках? Защо не се обажда?". За вас случилото се е напълно неразбираемо, но не и в неговата глава.

Ето и някои причини, които са виновни за това, че някои мъже просто изчезват след страхотната среща без звук и стон. И спрете да се почесвате и да търсите вината в себе си!

1. Той е емоционално незрял

Повечето хора имат някакъв емоционален багаж, който прикриват под маската на усмивката и привидно щастливото поведение. За тях е още по-трудно да срещнат човек, с когото да се чувстват добре, защото са обременени от предишни връзки, изневери и т.н. Може би вашата среща е един от тях. Той се забавлява и вие му харесвате, но когато остане сам, започват въпросите: Тя наистина ли ме харесва? Ами ако излиза и с друг? И той решава да не се напряга излишно и затова повече не вижда смисъл да се вижда с вас, макар че ви е харесал.

2. Харесва ви прекалено

Някои мъже са играчи по душа. Това не ги прави лоши, те просто искат да излизат с различни жени, да ги пленяват, но не и да се обвързват сериозно с тях. Те не искат семейство и деца.

Ако сте имали среща с чаровен, магнетичен, възпитан и прекалено мил мъж, вероятността да сте попаднали на играч е огромна. Само че, както казахме, той не е някакъв безсърдечен звяр и е наясно с обаянието си и какво причинява на жените, след като ги напусне. И точно по тази причина, той не иска да ви нарани. Харесал ви е прекалено много, за да вкара целия си тъмен чар върху вас, защото смята, че не е справедливо да ви накара да страдате.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
3
 
! Отговори
Много сте наивни преди 11 години
Има ред други причини:1. Чаровникът е мързеливец, не желае да работи и няма собствени пари. Когато ви е поканил на вечеря, маминка е била щедра. После му се е разсърдила за нещо и не се знае кога пак ще отвори портмонето. Затова го е срам да ви се обади.2. Той е използвач. Знае, че ви е омаял и сега чака вие да го търсите, вие да го поканите на вечеря у вас и изобщо да поемете инициативата /също и плащането/.3. Параноик, наранен от предишна връзка - сега иска да наранява и той.И т. н.
77
2
 
6
 
! Отговори
70% ракия преди 11 години
:)))Сега като чета условията на Ерос, за да излезе на среща, ама те са абсурдни. Все едно да кажа - познай за кое число си мисля в момента и ще ти дам 10 000. Еми никога няма да има съвпадение. То е ясно.Този Ерос да не си пада по мъже?
76
1
 
0
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Шегуваш ли се, да се паля, правя си гаргара :)
75
1
 
1
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До 70% вино: принципно си права. Ама успокой се, що се палиш. Нито ще се женя за него, нито ще имам връзка с него, нито нищо. Ставаше въпрос само за разговор на кафе. Повярвай ми, всичко е ток и жици. А че човекът е такъв или онакъв - ти не можеш да го промениш. Я не се ядосвай за глупости!
74
1
 
4
 
! Отговори
70% вино преди 11 години
Мерси от циници, да ми философства и черногледства по - цял ден. Представяш ли си да съжителстваш с такъв, сигурно бавно и методично ще те докара минимум до депресия, максимум до самоубийство. Зависи колко си лабилна и какви книги и филми си гледала преди да го срещнеш :)
73
1
 
2
 
! Отговори
Така... преди 11 години
Уважаеми Мъже или по-конкретно Ерос,Господине, когато някоя жена Ви каже или напише цитирам: "Защото си знам цената..." не се обясняваш за книжки, ами питаш директно КОЛКО?!Ако не последва отговор в конкретна цифра да знаеш, че тази работа върви към безкрайност... а отговорчето в 80 процента от случаите с такива дето уж си знаят цената е свързано с...душевна красота и бля бля бля....Мадам.И дим да ме няма.
72
1
 
2
 
! Отговори
До Ерос преди 11 години
Еросе, кажи все пак, че ми стана много любопитно, кои са ти любимите книга, филм и група?Впрочем, такава забавна и завързана дискусия не съм виждала в тези форуми. И съм абсолютно убедена, че Ерос провокира с тези думи за домашния любимец и неговоренето на жените. И доста му се вързаха. Защото от другите му думи личи, че познава до циничност човешката и в частност женската природа. А един познавач има успех сред жените, защото познава психиката им и знае какво искат.
71
0
 
4
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Ерос Рамацоти и до всички останали, които явно следят разговора ни. Първо - да, вярно е това което някой каза - искам да те видя, за да ти покажа нагледно, че не всички жени са такива, каквито ги описваш. Има и образовани, интелигентни, добри и възпитани същества, колкото и да не ти се вярва. Второ - за срещата съм ОК че не искаш да се видим. Но те питам - страх ли те е? Трето - съвет от мен /приятелски/ - когато имаш големи изисквания, много по-лесно е да изпуснеш малкия и невидидим бисер!
70
1
 
0
 
! Отговори
Peter преди 11 години
До Анонименhahaahaha.... e tova veche naistina me razsmia;-)...... Inache nesum chak tolkova gentle kolokoto zvucha;-).... but always a Gentleman..... trudno shte me ogree da zamestia Eros ama prichinata e po druga, ne jiveia chak tolkova blizko do Bulgaria i neznam dali Mila bi chakala na sledvashtia mi business trip to Sofia ili na sledvashtata vacation;-)
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, Peter, май искаш да заместиш Ерос на срещата с Мила :) Няма да те огрее вероятно, прекалено си gentle, тя иска някой Рамацоти, на когото да опровергава песимистичните представи, докато той й обяснява как за нищо не става като жена, освен за разплод след залез слънце.
68
1
 
3
 
! Отговори
Peter преди 11 години
До MulerMuler please, iskash da kajesh che neshto vuv neinite otgovori ia diskvalifitzira da otidat na kafe?!?!?!.....Inache mnogo obicham Metalica a sushto taka i Beetheoven:-)...... English Patient sushto mi haresva ama tam ne se fokusiram na Ralph Fines za razlika ot Eros..... a poveche na Juliette Binoche i na Kirstin Scott Thomas;-)......Peace;-)
67
3
 
4
 
! Отговори
Muler преди 11 години
До 69Ерос не искаше пълно съвпадение. И ако става въпрос да се гледа "доближаване на вкусове" - много правилни си му бяха въпросите и условията на човека. Не я е питал ни какво работи, ни кде живее, ни дали има кинти, ни дали е хубава и прочие. пита я за книги и музика...какво по-хубаво, културно и възпитано от тва?
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
зликата между Ерос и болшинството мъже е, че Ерос казва нещата с истинските им имена.И кои са истинските им имена. Че жените си мислят, че слънцето изгрява за тях и трябва да получат ранг нямо животно. Същото може да се обобщи и за мъжете. И? Бил грамотен и начетен, ок, сигурно точно заради прекаляване с книгите и филмите си има проблеми. Загубил е тотално връзка с реалността и е станал циничен.
65
2
 
4
 
! Отговори
Peter преди 11 години
До до 67Da ima mnogo istina v tova koeto kazvash.....da naistina Eros e mnogo umen, erudiran i nacheten i kulturen i.t.n.t. s dve dumi napravi svoia kuturen "dicksizing" exercise and pitch i mnogo ni vpechatli tuka....:-).... Am izglezda mu lipsva malko maturity i judgement.....i malko galantnost.... Dano da gresha;-) Cheers, Peter
64
3
 
7
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Ерос не е елитен, а страхливец. Страх го е от жените, поставя някакви абсурдни условия, за да излезе с жена. Трябвало да съвпадат любимите им книги и филми. Ти да не си на 15. Гледай дали се доближават вкусовете ви, а не дали съвпадат, егати скуката да излезеш на среща с огледалния си образ.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рзликата между Ерос и болшинството мъже е, че Ерос казва нещата с истинските им имена. Макар че както гледам - мисля, че нарочно иронизира и метафоризира нещата. Забележете как пише - отвсякъде личи, че това е един страшно грамотен и начетен човек. А подобни са здраво стъпили на земята, какви ти емоционални проблеми.Докато мъжленцата с които сте свикнали си го мислят всичкото това или поне подсъзнателно го усещат, но не смят да го кажат, защото сте им нужни, за да ги отглеждате и чукате.
62
1
 
3
 
! Отговори
Peter преди 11 години
До Ерос РамацотиEeeeee, Eros mnogo eliten svaliach si, ........ da ne si niakoi Bulgarian Christian Bale.... Sus Mila bih otishal vednaga na kafe;-)...... budi poveche gentleman;-)
61
3
 
8
 
! Отговори
70%вода преди 11 години
Ти си мазохистка, Мила, за какво ти е да излизаш с грубиян като Ерос, искаш да му променяш мнението за жените ли? Кауза пердута. Не си ли разбрала до сега, че няма смисъл да се мъчиш да променяш възрастен мъж. Той си има някакви емоционални проблеми. Остави го да ги дави в алкохол, докато псува жените.
60
4
 
4
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
До МилаНе, няма да се изсмея. "Цар Плъх" е чудесна и много влиятелна книга. Под нейно влияние Спийлбърг прави един от най-силните си (и същевременно най-подценени) филми - "Империята на слънцето", в който Крисчън Бейл играе главната роля като дете.Ралф Файнс ми е любим актьор и макар да предпочитам ролите му в други филми, "Английският пациент" никак не е лош. Бил съм на три концерта на Metallica.За съжаление обаче - нямаме съвпадения.
59
0
 
4
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Ерос Рамацоти: любима книга Цар Плъх, любима група - Металика, любим филм - Английският пациент. Не ми пука дали ще ми се изхилиш или не. Знаеш ли защо? Защото си знам цената и дори да не харесаш фима, книгата или Металика, това няма значение за мен. Аз съм добър човек и исках само да ти кага че изказването ти за жените ме заболя много. И наистина искам да пия кафе с теб! И не се казвам Мила. Името ми е по-хубаво! /не че и това не ми харесва/