Страхотна първа среща и дим да го няма

Защо мъжете просто изчезват след хубавата вечеря?
14 ное 2012 13:57,
106
Страхотна първа среща и дим да го няма
Снимка: outnow.ch

Той е точен, води ви в идеалния ресторант, говорите си оживено, смеете се, той ви докосва през цялото време, целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда.

Чували сте, че е възможно да ви се случи това, но не го вярвате. И когато изпаднете в тази ситуация, си казвате: „Боже, къде сбърках? Защо не се обажда?". За вас случилото се е напълно неразбираемо, но не и в неговата глава.

Ето и някои причини, които са виновни за това, че някои мъже просто изчезват след страхотната среща без звук и стон. И спрете да се почесвате и да търсите вината в себе си!

1. Той е емоционално незрял

Повечето хора имат някакъв емоционален багаж, който прикриват под маската на усмивката и привидно щастливото поведение. За тях е още по-трудно да срещнат човек, с когото да се чувстват добре, защото са обременени от предишни връзки, изневери и т.н. Може би вашата среща е един от тях. Той се забавлява и вие му харесвате, но когато остане сам, започват въпросите: Тя наистина ли ме харесва? Ами ако излиза и с друг? И той решава да не се напряга излишно и затова повече не вижда смисъл да се вижда с вас, макар че ви е харесал.

2. Харесва ви прекалено

Някои мъже са играчи по душа. Това не ги прави лоши, те просто искат да излизат с различни жени, да ги пленяват, но не и да се обвързват сериозно с тях. Те не искат семейство и деца.

Ако сте имали среща с чаровен, магнетичен, възпитан и прекалено мил мъж, вероятността да сте попаднали на играч е огромна. Само че, както казахме, той не е някакъв безсърдечен звяр и е наясно с обаянието си и какво причинява на жените, след като ги напусне. И точно по тази причина, той не иска да ви нарани. Харесал ви е прекалено много, за да вкара целия си тъмен чар върху вас, защото смята, че не е справедливо да ви накара да страдате.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
1
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Защо да сме зависими? Това,че хормоните ни ни тласкат постоянно в тази посока... Дори и най-големият коцкар може да бъде поставен на колене и воден за носа...Е, ти сам си отговаряш защо сте зависими. Правим си ви луди гъбки с женски номерца:), а вие даже сте щастливи и само тука в сайта се жалвате малко, но бързо ви минава :)
37
0
 
5
 
! Отговори
до Мила и Ерос преди 11 години
Еееееееейй симпатягиииииии... :P :)
36
5
 
4
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Ерос Рамацоти: ахахахахахахахахахааааааа, пич, благодаря ти! Така ме разсмя, че ми оправи настроението за седмицата! Да пием по кафе? Не се притеснявай - аз те каня! И не се страхувай - може пък да останеш приятно изненадан!!!!!!!!!!
35
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отговора на въпроса зададен от статията е очевиден:Той не ви харесва, но е прекалено учтив за да ви го каже в лицето по време на вечерята.Затова ви търпи до края, като се прави на много добър и чао.Няма какво да се чудите. За съжаление, жените са доста по-жестоки в това отношение, като не те харесат и си го показват по всякакъв начин, така че да ти стане гадно.
34
2
 
3
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда..........................защото предварително сте му отказали всички екстри
33
0
 
11
 
! Отговори
баба Коледарица преди 11 години
Дете пита майка си :- Мамо ,кой е баща ми?- Аамм-и-и..дядо Коледа!-?!??!!...-..Дойде една нощ,направи ми страхотен подарък /ТЕБ/..и не го видях повече!!!
32
1
 
10
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Защо да сме зависими? :) Това,че хормоните ни ни тласкат постоянно в тази посока, не означава зависимост. :) Всеки си има глава, с която сам взема решенията за себе си. Но кеф не означава зависимост. Дори и най-големият коцкар може да бъде поставен на колене и воден за носа, ако попадне на правилната жена, която да му влезе под кожата. :)
31
1
 
22
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
Мила, и ти, и аз сме 70% вода. Разликата между нас е, че аз го знам, а ти като всяка жена си мислиш, че слънцето сутрин изгрява заради теб. Че милото те обича искрено и изобщо не му е писнало да те ***. Че детенце е най-умно и красиво на света. И си готова да впрегнеш цялата си вродена и обусловена от хормоните си ЗЛОБА, за да го внушаваш на себе си и приятелките ти по клюка през минута.
30
0
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Жената е като...паяка.вечно чака нещо хубаво да й се...случи и затова...подготвя и...плете паяжини.То в тази...паяжина кой може да попадне,е...ясно.Но някои се...усещат и бягат;дали след първата...среща,първата...вечеря на свещи,или първото...таковане - бягат и късат...паяжината и жената е учудена.Ами не се...чудете,просто тази...муха се е оказала голяма за вас;чакайте по...малката.
29
2
 
12
 
! Отговори
тайната преди 11 години
Празни му топките и портмонето редовно и мъжа ще се чувства доволен и значим.
28
11
 
6
 
! Отговори
жена до Адел преди 11 години
Ейй, много ви е яд вас мъжете, че сте толкова зависими от секса с нас и че го знаем, затова си ви връткаме да ни угаждате на капризите:)
27
11
 
9
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Ерос Рамацоти: ти си абсолютен примитив и ***!
26
1
 
16
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
От хубаво не е избягал човека !По време на вечерята е разбрал че даже и за връткане не става !
25
1
 
12
 
! Отговори
Врял и кипял преди 11 години
Невероятно глупава и ненужна статия на тИАлото. Не им ли идва на акъла на авторките на тоя текст, че просто не ви харесва и е разбрал, че не си допадате. Бил усмихнат и вежлив. Ами да, по-добре ли е ако е груб и да ви каже още в самото начало "Я се разкарай, ***, ей!"?
24
3
 
10
 
! Отговори
Адел преди 11 години
Ерос Рамацоти, не мисля, че може да бъде казано по-точно и ясно.Повечето качествени мъже разъждават така, но много ги е страх да го кажат на глас, за да не наранят и изгубят средството си за сношение.
23
0
 
21
 
! Отговори
Минчо преди 11 години
Аз пък попадам на първа среща само на такива, които ми искат заем. Като не им дам, после те не се обаждат повече.
22
1
 
12
 
! Отговори
Mr. Jack преди 11 години
На тая черничката как ще и зачервя дупето.
21
3
 
11
 
! Отговори
миш0 преди 11 години
Защото е ставала за магистрална само както повечето жени.
20
3
 
13
 
! Отговори
Ха... преди 11 години
страхотна първа среща и дим да го няма... Ми много му здраве. Няма да седна да правя разбор на вечерта, а още по- малко да мисля дали е емоционално нестабилен или нещо друго. Негова си работа, да прави каквото иска.
19
1
 
10
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Тази статия е писана за мен!пс Имате лека грешка в заглавието: "... и дим да Я няма."Мадам.