Страхотна първа среща и дим да го няма

Защо мъжете просто изчезват след хубавата вечеря?
14 ное 2012 13:57,
106
Страхотна първа среща и дим да го няма
Снимка: outnow.ch

Той е точен, води ви в идеалния ресторант, говорите си оживено, смеете се, той ви докосва през цялото време, целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда.

Чували сте, че е възможно да ви се случи това, но не го вярвате. И когато изпаднете в тази ситуация, си казвате: „Боже, къде сбърках? Защо не се обажда?". За вас случилото се е напълно неразбираемо, но не и в неговата глава.

Ето и някои причини, които са виновни за това, че някои мъже просто изчезват след страхотната среща без звук и стон. И спрете да се почесвате и да търсите вината в себе си!

1. Той е емоционално незрял

Повечето хора имат някакъв емоционален багаж, който прикриват под маската на усмивката и привидно щастливото поведение. За тях е още по-трудно да срещнат човек, с когото да се чувстват добре, защото са обременени от предишни връзки, изневери и т.н. Може би вашата среща е един от тях. Той се забавлява и вие му харесвате, но когато остане сам, започват въпросите: Тя наистина ли ме харесва? Ами ако излиза и с друг? И той решава да не се напряга излишно и затова повече не вижда смисъл да се вижда с вас, макар че ви е харесал.

2. Харесва ви прекалено

Някои мъже са играчи по душа. Това не ги прави лоши, те просто искат да излизат с различни жени, да ги пленяват, но не и да се обвързват сериозно с тях. Те не искат семейство и деца.

Ако сте имали среща с чаровен, магнетичен, възпитан и прекалено мил мъж, вероятността да сте попаднали на играч е огромна. Само че, както казахме, той не е някакъв безсърдечен звяр и е наясно с обаянието си и какво причинява на жените, след като ги напусне. И точно по тази причина, той не иска да ви нарани. Харесал ви е прекалено много, за да вкара целия си тъмен чар върху вас, защото смята, че не е справедливо да ви накара да страдате.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
1
 
! Отговори
звездите преди 11 години
А предразсъдъците и здравият разум са като олиото и водата. Несъвместими.Пич, ти самият си пълен с клишета и предразсъдъци, не го ли осъзнаваш. Прочети си още веднъж писанията. Човек не става циничен от щастлив живот, така че сигурно си имаш причина. Но давай повече шанс на жените, които срещаш извън книгите и филмите. Всъщност дай повече шанс на себе си.Ей, Себастият, кажи как върви експеримента
97
1
 
1
 
! Отговори
Indiana преди 11 години
Ерос е вярно интелигентен, но циничен и комплексиран млад (или относително млад) мъж. Не може някой да критикува и да ненавижда нещо, което самият той не е. В този ред на мисли, със сигурност Ерос вижда себе си, ultimately, като машина за разплод. Въпреки всички книги, които е изчел, всички филми, които е изгледал и прочие. Все едно всички, които не харесват Depeche Mode или Trainspotting, а бас държа, Ерос не е чел книгата, в оригинал, са нещо криви или недостътчно някакви си за него.
96
2
 
4
 
! Отговори
Muler преди 11 години
Пичове, съвземете се. Няма хора над 50, които да слушат Depeche Mode, Editors и The Cure и същевременно с това да определят Trainspotting като любим филм. Ероса ви пуска всичките по пързалката. И е пич на не повече от 30-35 години, въпреки че в неговия случай възрастта няма никакво значение. Типове с подобен изказ и интереси никога не могат да бъдат чичковци шкембелии, каквито вероятно ще станете вие, след като се "задомите" с някоя удобна женичка, която да ви отглежда след мама.
95
1
 
2
 
! Отговори
А до Ерос преди 11 години
Еросе, илюзиите ти за жените могат да бъдат разбити не от шепата с еднаквости, която загребваш от кофата на женското царство...Магията, омаята и величието на Жената ще откриеш не като четеш книжки и слушаш музика, а като си ...измислиш Жена. Опиши я, представи си я и тя ще дойде. Ако не можеш, няма да я получиш никога.Успех!пс - И задължително да я питаш колко струва! Задължително!Мадам.И дим не остана.
94
1
 
1
 
! Отговори
profiler преди 11 години
До звездите ми приказваСпоред мен отдавна е прехвърлил 30те. Звучи ми повече като мъж към 50те, с един несполучлив брак зад гърба си. И да, направи грешка, че отсвири Мила. :)))))))))))))))
93
1
 
2
 
! Отговори
Sebastian преди 11 години
Спи спокойно. Пратих ти писмо. Сега ще разбера доколко във форумите човек е човек или просто мишка. Продължаваме кореспонденцията по мейл. Тук слагам точка.
92
2
 
1
 
! Отговори
Мила преди 11 години
Добре де, отвори си пощата. Стига се ядосва. Ще получиш бръчки!
91
1
 
2
 
! Отговори
Себастиан преди 11 години
Мила .. стига с тия книги пиши ми на мейл-а .. не разбра ли, че ерУЗ не ще да се вижда с тебЕ? Големи ЕнтЕлектуалци се изкарахте .. и аз съм ги чел тия книги (част от тях) и какво сега .. да тръгна да се хваля по форумите какъв ерудит съм ..
90
0
 
3
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Ерос Рамацоти: изчетох много внимателно списъка ти с книги. Някои от тях съм чела, но не всички, просто предпочитам друга тематика. Но през цялото време на дискусията ни днес, още преди да заговорим за книги, отвътре ми идеше да ти кажа нещо и сега май е дошло времето: ако не си чел Любов на Елиф Шафак - прочети я! Дано тази книга ти помогне да си върнеш вярата в хората. На мен ми помогна. Сета наистина вярвам, че най-доброто в живота ми тепърва предстои. Мисля че имаш нужда от същата вяра.
89
4
 
0
 
! Отговори
Себастиан преди 11 години
Мила, you broke my heart .. Надявах се на среща с теб, а ти излезе или страхлива или грозна, или просто избиваш комплекси по форумите .. Както и да е .. тестът ми излезе успешен .. ти въобще не си готова за среща на кафе .. с две думи прочетен вестник си ..p.s Ако решиш да ме опровергаеш пиши и ще се договорим .. Мила :)
88
3
 
5
 
! Отговори
ПАТИЛ, ТА ЗНАЕ преди 11 години
До Бивш учителДАСКАЛЕ, супер мацките не са за хора от твоята черга. Те са за големите баровци, за мутри или подобни, изобщо за хора "дето ги бие парата". Къде си тръгнал и ти "барабар Петко с мъжете" с твоята мижава учителска заплата, мегдан да делиш, с хора от ВИП-а.Я си налягай парцалите!Гледай си учителките. Сред тях има много по-свестни, нищо че не са супер мацки.
87
1
 
7
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
До звездите ми приказват Готин, това понятие "стар ерген" (или "стара мома") е толкова клиширано, че няма накъде. И е чиста проба предразсъдък. Не излагай пола ни. ;)Дай за да не бъде човек "стар ерген" или "стара мома" (в нечии очи), да търпи с години партньор, с когото се кара непрекъснато и който му е писнал до небето. Това е най-малкото нечестност. И към себе си, и към партньора.Човек трябва да бъде и в някаква степен егоист в този живот, за да съхрани нервите си и да е адекватен.
86
2
 
2
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
Мила, аз ЗНАМ, че не всички жени са такива, каквито описах. За щастие - личните ми взаимоотношения през годините са били със страхотни жени - интелигентни и завидно грамотни. Но и осъзнавам, че това са ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Да, в даден аспект жената дори е по-интелигентна от мъжа. Заради чувствителността и инстинктите си. Но същите тези инстинкти, както и ансамбълът от хормони, я правят като цяло по-подвластна на предразсъдъци. А предразсъдъците и здравият разум са като олиото и водата. Несъвместими.
85
4
 
2
 
! Отговори
Мила преди 11 години
До Себастиан: ехееееее, ти си втория за днес, който искрено ме разсмива. Първият беше Ерос. Но не, аз няма да приема твоята ръкавица. Не защото не отговарям на критериите ти, напротив - аз съм млада, висока, стройна и прасците не са ми дебели, само малко мускулести ама то е от спорт. Просто не ме заинтригува предложението ти и начина, по който го направи. Съжалявам. Момчета, дано тази вечер за вас сексът не е утопия и фантастика. Приятна вечер на всички във форума.
84
3
 
3
 
! Отговори
звездите ми приказва преди 11 години
Като гледам какво си изброил, ти трябва да си около средата на 30 те, може и отгоре. Ако нямаш жена, търчи на среща с Мила, че здраво си се засилил към определението стар ерген - особняк. Мани ги тези антиутопии и депресарски музики, особено Нова Генерация.
83
0
 
2
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
Филми: "Amores Perros" - Алехандро Иняриту, "Изгубената магистрала" - Дейвид Линч, "Ангелско сърце" - Алън Паркър, "3-Iron" - Ким Ки-Дук, "Audition" - Такаши Миике, "Пианото" - Джейн Кемпиън, "Амадеус" - Милош Форман, "Oldboy" - Чан Вуук Парк, "Бебето на Розмари" - Роман Полански, "Говори с нея" - Алмодовар, "Бразилия" - Тери Гилиъм, "Герой" - Жан Имоу, "Планината Броубек" - Анг Лий, "Трейнспотинг" - Дани Бойл, "Големият Лебовски" - братя Коен, "Амели Пулен" - Жьоне ...и много от този род.
82
0
 
2
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
..."Повелителят на мухите" - Голдинг, "451 градуса по Фаренхайт" - Рей Бредбъри, "Фермата на животните" - Оруел...и прочие. Като цяло съм фен на антиутопиите и научната фантастика, но не само.Групи: Pink Floyd, Depeche Mode, Marillion, Tool, The Alan Parsons Project, The Cure, Radiohead, Miles Davis, Charles Parker, Herbie Hancock, Rush, Genesis, Dream Theater, Fates Warning, Cream, U2, The Beatles, Asia, Editors, Pain Of Salvaton, David Bowie, Stevie Wonder, Pearl Jam, Нова Генерация....
81
1
 
2
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
До 77Моята цел бе да видя интересите на Мила. Аз самият съм голям фен на изкуствата и имам много повече от една "най-любими" книги, филми и музики. Ако беше казала дори и едно измежду следните заглавия, щяхме да имаме съвпадение: Книги: "Пикник край пътя" - Братя Стругацки, "Соларис" - Станислав Лем, "Сто години самота" - Маркес, "Дългата разходка" - Стивън Кинг, "Фарс или никога вече самота" - Кърт Вонегът, поредицата "Фондацията" - Айзък Азимов, "За мишките и хората" - Стайнбек,....
80
4
 
3
 
! Отговори
Себастиан преди 11 години
Брато - биФшия учител - мацките особено хубавите не са, за да ги черпиш с учителската си заплата, а за да ги чук*ш ! Жената е инстинктивно същество - едно здраво еб*не ще я зарадва много повече от цяла вечер празни приказки в ресторанта. Друг път вместо да си вадиш портОфейла на масата, извади си Ку*а и я прасни в челото - оттам нататъка тя си знае работата - ако ли се чуди какво да прави с него зарежи я .. попаднал си на фригидна смотанячка - най-вероятно учителка като теб, no offence ..
79
3
 
1
 
! Отговори
Себастиан преди 11 години
Мила, ерУЗ нИ тА заслужава. Я по-добре излез на кафенце с мен-и аз съм ерудиран, освен това уважавам жените-отпред, отзад, отСекъде .. както и да е .. мисълта ми беше .. аз съм ЗА пиенето на кафе с непознати булки. За разлика от ерУЗЗ обаче поставям само 1 условие - напълно реално и изпълнимо - ти да си привлекателна, млада и стройна дама - worth seein' - не за друго, но с дебели прасьоци или old bag-ове не ми се занимава .. Хвърлих ти ръкавицата - да видим дали ще имаш смелостта да я приемеш ..