Помогнете на любимия да избяга от стреса

Няколко начина, с които да го отървете от стреса
29 ное 2012 17:11,
5
Помогнете на любимия да избяга от стреса
Снимка: sxc.hu

Може би има дни, в които вашият мъж не иска нищо друго, освен да легне и да се отпусне на дивана след напрегнат и изморителен ден. Дори да не ви харесва неговото вкиснато настроение, това, което трябва да направите, е да му помогнете да се отпусне и да се почувства по-добре, вместо допълнително да влошавате положението. Ето някои начини, чрез които ще отървете вашата половинка от стреса:

1. Бъдете добър слушател

Вечер, когато и двамата се приберете от работа, изключете телевизора, защото това е времето, в което трябва да останете насаме. Много мъже биха искали да споделят своите чувства и притеснения, но повечето се притесняват да го направят. Предразположете партньора си да говори и бъдете неговият най-верен слушател. Не го прекъсвайте и не давайте съвет за всяко нещо. Коментирайте го, за да покажете заинтересованост.

2. Упражнявайте се заедно

Ако вашият любим е фитнес маниак, не ви остава нищо друго, освен да започнете да тренирате заедно. Още повече, това е много полезно и за самите вас. Когато мъжът ви е потиснат и стресиран, накарайте го да отидете на тренировка. Ще се изненадате колко добре ще се почувства той, а и двамата ще се сближите още повече с времето.

3. Оставете го да си почива

Петък вечер е, обикновено излизате, но този път приятелят ви не е в настроение. По-добре го оставете да се излежава на дивана и да си почине по начина, по който иска, отколкото да го насилвате. Не го карайте да се чувства виновен, а използвайте възможността да се видите с приятелки по женски.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: масажстреслюбим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
20
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Повечко нежност, но деликатна, не натрапчива.
4
3
 
21
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
Няколко начина, с които да го отървете от стреса..............спрете да го карате да работи денем като вол нощем като бик
3
8
 
18
 
! Отговори
тъщата преди 11 години
Накарайте го да работи по 24 часа на ден и така ще забрави за проблемите.
2
4
 
27
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Врътнете му една...мусака или...баница и ще се оправи!
1
1
 
31
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
НАКАРАЙТЕ ГО ДА СПОРТУВА.....ДА ЗАПОЧНЕ ВТОРА РАБОТА....