Нещата, които всеки мъж трябва да умее

Или поне да има бегла представа как се правят
30 ное 2012 20:44,
76
Нещата, които всеки мъж трябва да умее
Снимка: оutnow.ch

Всеки истински мъж трябва да знае да прави някои неща и без помощта на жена или упътване.

Предлагаме ви списък от 20 неща, които всеки уважаващ себе си мъж трябва да умее да прави сам. Ако можете поне половината от тях, това говори добре за него.

Мъжът трябва умее....

1. ... да оставя бакшиши.

Нямате нужда от калкулатор, за да изчислите на ум с колко да възнаградите сервитьора или доставчика на услуги. Ако сте в заведение - стандартът е 10% върху сметката, но може и повече в зависимост от впечатленията ви. Имайте предвид, че фризьорите, барманите, доставчиците на храна и таксиметровите шофьори също очакват бакшиш.

2. ...да почисти апартамента си.

Всеки мъж трябва да знае минимум как се мете с метла, как се използва моп и как се пуска прахосмукачката. Да почистите своя апартамент ще ви отнеме не повече време от почивката между полувремената на един футболен мач, тоест около 15 минути.

3. ... да сменя спуканa гума.

Не винаги ще разполагате с лукса някой да ви помогне и да смени гумата, когато попаднете в такава ситуация. Но все пак всеки мъж трябва да е виждал в живота си гаечен ключ и крик, да знае къде седи резервната гума и да има сили да развие и завие винтовете.

4. ... да създаде романтична атмосфера.

Това става с помощта на няколко ароматни свещи или с разпалване на огъня в камината (ако имате такава), с пускане на лека музика (джаз, чил аут, R&B) и с изгасяне на светлините в помещението. Не е много сложно!

5. ... да може да свали сутиен.

Сутиенът се закопчава не със секретен код, а с най-обикновени кукички. Ако трябва, тренирайте в някой магазин за бельо, само не разваляйте еротичния момент със своята любима покрай невъзможността да се справите с тази част от бельото ѝ. Трябва да можете да го правите с едно движение!

6. ... да си върже вратовръзката.

Научете се как да връзвате вратовръзка, дори животът и работата ви да не са свързани с носенето на строги костюми. Просто се уверете, че можете да правите и това нещо, защото не знаете кога може да ви се наложи.

7. ... да намери място в нощен клуб.

Ако искате да изглеждате готин в очите на една жена, трябва да знаете как да осигурявате хубави места в ресторантите и нощните клубове. Може да звучи лесно, но ако сте несигурни или прекалено нахални, може да си останете между правостоящите цяла вечер. Опитайте се да се сприятелите с управителя на заведението или поне да поговорите с него насаме.

8. ... да пазарува в хранителен магазин.

Не мислете, че това е задължение на половинката ви. Вие сте голямо момче и трябва да можете да се оправяте в магазина за хранителни стоки и без помощ. Ако ви е трудно да запомните какво ви трябва – направете си списък с необходимите покупки.

9. ... да чете бързо.

Научете се да сканирате страници и най-важните части от статиите във вестниците (онлайн медиите). Ако трябва, четете по диагонал или използвайте други трикове, но се старайте да бъдете информиран, без да си губите цялото време в това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: мъжобноскиумения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За6тото им е в кръвта ! Или кокто казва 4удомир , то краставица ако не гор4и и жена ако не гъл4и ....!
65
0
 
31
 
! Отговори
Минувач преди 11 години
"Ако трябва, тренирайте в някой магазин за бельо..."Какъв мъж съм, след като още не съм влизал в магазин за женско бельо, за да тренирам върху манекените с бельо за сваляне на сутиен! Няма такива статии от tialoto.bg просто! Жестоки са! :X Представям си как влизам в такъв магазин, продавачката ме пита "Какво ще обичате? Подарък на съпругата Ви предполагам?", а аз отговарям "Ми не! Дойдох да посвалям малко сутиени! Суха тренировка."
64
1
 
31
 
! Отговори
aaaaaaaaa преди 11 години
По-глупаво нещо отдавна не бях чела!
63
0
 
18
 
! Отговори
Gospodinova преди 11 години
samo za administratorkite na dnes.bg - 20min.ch - Sean Connery , 1953.
62
1
 
25
 
! Отговори
Имам чувството..., преди 11 години
...че тази статия е писана от амазонка -> звучи толкова фалшиво!
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нещата, които всеки мъж трябва да умее"Както се казва "За всеки влак си има пътници". Така че всяка и всеки си решава какво търси.Само от любопитство влезнах в тялотобг да видя бройката на нещата, които ТРЯБВА (значи е задължително) да умеем ние мъжете.20 ???? WTF ????Утре може други 20 да ви се приискат.Та в крайна сметка да попитам НАИСТИНА СЕРИОЗНО пак този често задаван въпрос:Знаят ли какво искат жените ?????
60
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dfjhgj : Промиване на мозъци на жени е това. Същата история с обезкосмените мъже....... И на *** *** само такива статии и бай брадър им дай да гледат...Абсолютно точно!
59
1
 
33
 
! Отговори
dfjhgj преди 11 години
Промиване на мозъци на жени е това. Същата история с обезкосмените мъже....... И на *** *** само такива статии и бай брадър им дай да гледат....
58
0
 
41
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Истината е, че стомана в гащите и злато в джоба могат да заместят успешно всичко изброено, но дори и да си перфектен, това няма да попречи да си носиш с гордост рогата.
57
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А жените могат ли да зашият едно копче поне?
56
2
 
43
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Място в нощен клуб - В българия в нощните клубове обикновено няма опашка и фейс контрол. Поне не и във хубавите. Места винаги има. :-) В чалгата не знам как е. :-) Да пзарува в хранителен магазин - Аз лично до сега не съм виждал човек, който да не може да пазарува в хранителен магазин. Вероятно жените живеят на друга планета ако са. :-) Да четет бързо - това изобщо не заслужава коментар. :-) Та общия извод е, че жената написала това се буждае от 2 неща: да се научи да мисли и от мъж спешно. :-D
55
2
 
47
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Започваме по ред: Бакшиша - това е традиция само в УСА и доста рядко в Европа. Апартамента - моят винаги е бил 100 пъти по0чист от този на жените при които съм ходил. Гумите - На новите коли гумите са Рънфлат и ще те избутат до вулканизатора. Примерно новто БМВ НЯМА резервна гума. Атмосферата я прескачаме, като нещо съвсем естествено. Сутиена - Стигнеш ли до там никой не ти държи сметка как ще го свалиш. Мисли се за други работи. Варотвръсзката - на кой му трябва това бесило?.. :-D
54
1
 
20
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
само 2 реда коментар ли?!? От месеци наред пейства едно и също под всички статии.Ето за това говоря:. dnes . bg/za-da-se-razbirame/2012/11/16/kovarstvata-na-myjete.173166(махни интервалите)
53
3
 
18
 
! Отговори
Мелани Графид :) преди 11 години
До Ози от СидниХей Ози, откъде насъбра толкоз неприязън към човек, който е написал 2 реда коментар, та ме накара да се измъча, докато ти прочета писмените душеизлияния. Ти също имаш някоя и друга грешка в правописа. Хайде ние, "истинските" българи да се научим първо да погледнем себе си, да се поизкритикуваме, ако има защо, и чак тогава да виснем на гащите на другите хора, да ги дърпаме, скубем, нищим и каквото друго искаме... ;)
52
1
 
25
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Човека Долар не работи в сграда! И никога не е казвал това! Чети внимателно! Той работи на Wall Street! Това не е сграда, това е цяла улица. Просто тоалетните на тая улицата са му контингента. Има основание да се гордее защото някой "братчет" го е уредил с връзки.На скоро имаше предаване какви дебели връзки ти трябват да чистиш фонтани на Централ Плаза че 1 година трябва да даваш 30-50% от хвърлените долари в водата на "уредника" си.Ако си мислиш че лесно се става чистач на Wall Street......
51
1
 
20
 
! Отговори
Тончо преди 11 години
Абе нали трябва да се попълни с нещо страницата в събота, та са решили само тъпотии да пишат! Я нещо по-весело измислетуе най-после !!!
50
1
 
39
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Гръмнете се бе днесаджии , мъжете да не са *** ,че да им давате акъл какво трябва и какво не трябва да могат да правят.
49
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога през живота си НЯМА да вляза в Tialoto.bg!
48
1
 
24
 
! Отговори
NYHC преди 11 години
Dear човеко-долар,като гледам колко си грамотен,със сигурност си ''обиспичен''.Много добре знам какво се изискава,за да работиш на добра позиция в Америка.Интерсно ми е в коя сграда на Wall Street работиш,тъй като мястото ми е добре известно....
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката е актьора, който играе Бейн в новия Батман (Том Харди)..." Gotham, take control... take control of your CITY". Култов.