Какво премълчават вашите тийнейджъри

Те не ви лъжат, а просто не ви го казват
Обновена: 24 дек 2012 11:45 | 24 дек 2012 11:45,
27
Какво премълчават вашите тийнейджъри
Снимка: outnow.ch

Повечето родители смятат, че децата им им споделят всичко. Но това е далеч от истината. В действителност, има доста неща, които вашите наследници, избягват да казват съвсем умишлено. Оставяме настрани опасната тема за наркотиците, за които родителите трябва да бъдат нащрек, както и темата за оценките в училище.

Ето някои от другите неща, за които децата в пубертета крият истината:

1. Похарчили са повече, отколкото им е позволено

За децата в пубертета наистина е много трудно да не пожелаят всичко, което е модерно и актуално в момента и... разбора се държат то да е марково и скъпо. Родителите, често смятат, че могат да им купят по-евтин еквивалент, но младежите това не ги устройва и се съпротивляват. Не се учудвайте, ако разберете, че са похарчили всичките си джобни пари, събирани със седмици, за нов модел телефон или за нови маратонки.

2. Мразят дрехите, които им купувате

Вашият моден вкус, може би отдавна не съвпада с този на децата ви, но те все пак са дипломатични, когато им подарявате нещо, което изглежда извадено като от стар филм и не ви критикуват директно. Ако са по-големи, може дискретно да се помъчат да сменят дрехата в магазина за нещо по техен вкус. Ако забележите, че не обличат подаръка ви никога, защото уж го пазят за специален повод, то може би случаят е такъв.

3. Когато вас ви няма – организират домашни купони

Ако смятате, че като опразните терена у дома, заради някакво пътуване или командировка, децата ви няма да се възползват – грешите. Повечето тинейджъри обожават шанса да останат сами за няколко дни без контрола на родителите си. Често те се наслаждават на тази новооткритата свобода чрез организирането на купони, за които обаче забравят да ви споменат после.

4. Пият твърд алкохол, за който не ви споменават

Повечето родители си нямат идея, че децата им пият концентрати като водка и уиски и че престъпват позволената линия, когато са на дискотека. Те няма да ви споделят и ако пушат, освен ако не ги притиснете. Но остава фактът, че винаги, когато имат възможност те гледат да се възползват от нея. Не се учудвайте, ако в събота вечер се приберат сериозно подпийнали.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПИСНАМИ *УРО ОТ ЗОМБИТА В ЛЕГЛОТО НА ПО 15-16 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС *БАМУ МАЙКАТА УЖ В СТОЛИЦА ЖИВЕЕМ ПА НЕМА КВО ДА СЕ *БЕ ТУКА ПОНЕ КАТО ИСКАТЕ ДА СЕ *БЕТЕ НАУЧЕТЕ КАКВО КАК СЕ ПРАВИ А НЕ ДА МЕ ПИТАШ КАК ДА ТИ ПРАВЯ *ВИРКИ ЛЕЛЕЕ КАК ВИНАГИ АЗ ПОПАДАМ НА ТАКИВА БЕ НЕМА ЛИ ЕДНА СВЕСТНО МОМИЧЕ КОЕТО ДА ЗНАЕ КОЕ КАК СЕ ПРАВИ цитат от същия този форум
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-горе на страницата има препратки-Teenproblem-форум -раздел секс-ще ви настръхнат косите като видите възрастта на задаващите въпроси , и опитните отговарящи.
19
2
 
3
 
! Отговори
d преди 11 години
До Анонимен Predi se drusahme s partizan,ne s amfetamin,to da ne bi e po dobro.
18
3
 
4
 
! Отговори
d преди 11 години
I predi i sega edno i sushto.
17
0
 
5
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
винаги сме криели неща от родителите ,но сегашните да ти настръхнат косите ,
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за това, че почват да се друсат с амфетамини на по 13-14 години!? Или това е малка подробност.
15
2
 
6
 
! Отговори
Набор 83 преди 11 години
Аз на моите не им казвах, че пуша и че имам 2 бележника :))))
14
1
 
20
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
разсмя ме :)то наистина един разговор между майка и дъщеря може проте4е така:майката - дъще, вече си голяма, време е да си поговорим за секс.дъщето - да мамо, кажи какво те интересува?
13
3
 
14
 
! Отговори
........ преди 11 години
Защо децата трябва всичко да споделят на родителите си. Децата са си отделни хора, с отделен житейски път - имат право на своите тайни, на своите лъжи, имат право на грешат. Весели празници!
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А наркотиците защо забравихте???
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бившата ми ги суркаше такива: "Това че не съм ти казала не значи, че съм те излъгала" ... това преди 4 години, досега се е лекувала от сифилис и има усложнения в сърцето, хламидиоза, уреаплазма от 2-ри вид Ureaplasma parvum и повече не съм се интересувал- пак си я обичам ама гледам да не я събличам! Та оправданието е като гъ$а - всеки си го има и всеки си сяда на него, ама не всеки гъ$ е чист. Весели празници и внимавайте с оправданията, че някои завои се оказват обратни- Поздрави!
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА СЕКСА СЪЩО НЕ КАЗВАТ !
9
6
 
17
 
! Отговори
Генералисимос Чавес преди 11 години
Може и да е имало живот на Марс, но капитализма го е унищожил!
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей...ц...ц...ц...ц. Откриате топлътъ вудъ
7
3
 
31
 
! Отговори
... преди 11 години
Кои деца в България са това "похарчили всичките си джобни пари, събирани със седмици, за нов модел телефон" много ми е интересно. Сигурно са над 90% от Българчетата... Събират 3-4 седмици и хоп новия ифон...
6
1
 
40
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
А НЯКОЙ ЕТНОСИ....СПОДЕЛЯТ И СЕСТРИТЕ СИ......
5
6
 
48
 
! Отговори
Тийнейджърка преди 11 години
Мамо, тате... бременна съм. Да не кажете, че не споделям.
4
4
 
22
 
! Отговори
фен преди 11 години
На снимката е невероятната София Бутела.Мацката е на 30 години.Интересно защо на тази статия са сложили нейна снимка?Иначе мацката е страхотна:)
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До: 1Ами така си е явно. Тук-там слагат по някоя новина за цвят. Но задължително шокираща, или стряскаща.
2
1
 
43
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ами че то това си го знаем. Не виждам трябва ли да ни учудва с нещо.Всички сме били тийнейджъри и нищо не се е променило принципно.Но бих добавил и едно уточнение: Родителите също не споделят всичко с децата си ;-)