Кога хуморът е печеливш в една връзка

И кога е по-добре да не се шегувате с партньора си
24 дек 2012 14:01,
11
Кога хуморът е печеливш в една връзка
Снимка: outnow.ch

Чувството за хумор е страхотна черта, но понякога може да навреди повече, отколкото да бъде в полза, особено ако не знаете къде да „теглите чертата.

Може да си мислите, че сте забавен човек, но всъщност да сте досадник без да го осъзнавате.

Тоест, на въпроса дали хуморът може да засегне взаимоотношенията между един мъж и една жена, отговорът е категорично „да".

Прочетете внимателно тези 12 вида хумор, които могат да влошат или да обогатят връзката ви с течение на времето.

Видове хумор

Има толкова много видове хумор навсякъде около нас - от садистичен, през саркастичен и сатиричен до наистина забавен. Хуморът привлича хората и може да ги направи по-привлекателни в очите на другите. Той може да бъде техен голям актив, но може и да дразни околните.

Ако искате да имате щастлива връзка, да се заливате от искрен смях със своята половинка и да направи връзката ви по-вълнуваща, съсредоточете се върху 7-те добри вида хумор. Ето и кои са те:

1. Самоирония. Този тип хумор ви позволява да приемате грешките си грациозно, а не с драма. Самоиронията облекчава напрежението в дадени моменти и позволява на партньора ви да разбере, че не сте разстроен или ядосан, въпреки че сте допуснал грешка. Това, че можете да приемете собствената си вина, но с помощта на хумора, може да бъде много атрактивно за другия пол.

2. Женски хумор. Когато някой от обкръжението ви хленчи или се оплаква, вие му прилагате лек, женски хумор, така че да го разведрите и сериозната тема да премине в забавен, непринуден разговор дори той да включва клюки за трети човек.

3. Практически хумор. Това е, когато си правите практически майтапи и шеги с ваш близък човек и те предизвикват смеха на всички, а и можете да разказвате историите с години. Този вид хумор може да се окаже най-доброто средство да запазите любовта си вълнуваща и вечно млада.

4. Детински хумор. Той е на границата да изглежда глупав, но е възможно да се харесва от половинката ви. В тази графа са измислянето на сладки, галени имена за любимия ви, мокрене с вода, щипане по дупето и други закачки по детски

5. Ситуационен хумор. Това е вид остроумие, което можете да използвате в определена сериозна ситуация, така че да извъртите нещата откъм смешната им страна. Този хумор може да ви помогне да се измъквате от неловките ситуации в обществото или да измъкнете своята половинка, за което тя ще ви бъде благодарна.

6. Двусмислен хумор. Всички сме чували или сме разказвали мръсни вицове и ако те не звучат обидно всичко е ок. Двусмислените, добронамерени, с лек сексуален подтекст шеги са идеални, когато с половинката ви се намирате в кревата.

7. Успокояващ хумор. Когато вашият партньор се чувства зле, можете да го разведрите с някаква смешна история за това как сте сгафили в подобна ситуация.

Вижте кои типове хумор не са удачни във вашите взаимоотношения в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: хуморвръзкапроблеми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
чичи преди 11 години
Жените първо държат мъжът да има чувство за хумор,после се чудят откъде се взе този *** та им опропасти живота
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** статия, която няма за цел да ме информира за нещо, а само да ме заведе в *** тяло.... е няма да стане...
8
0
 
7
 
! Отговори
за ku4eto преди 11 години
Ако има достатъчно чувство за хумор ще му извика: "Яденето е в хладилника. Стопли си и яж." и има още 15 блажени минути.
7
1
 
10
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
Кога хуморът е печеливш в една връзка.........................когато жената по време на секс чуе -скъпа прибрах се
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току преди да се разпадне.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С жената събирахме обяви, написани неграмотно и налепени тук там: Продавам зачарник и пичарник. Вносен балатом.Казаня няма да работи поради голям стут. Ношка 2 лв.Преди малко прочетох няколко въпроса от играта Къде Кога Къде. На вечеря ще пусна един от тях: Как Мак Донълдс опровергали слухът, че в сандвичите им няма месо от червеи? Как, а?
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мога спокойно да кажа, че хуморът винаги е печеливш, а връзката винаги губеща...
3
2
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Снимката е от Холивудски филм :D
2
2
 
13
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Когато желанието е повече от възможностите... на дължина и на диаметър.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия унгарците ме кефят.Винаги има некво определение за тях.Не може да е просто хумор.Трябва да е класифициран и описан.Е**** роботите .Има и роботски хумор- казваш некъф майтап ,чакаш малко всички да включат в режим "смях" и почвате да се хилите.Обаче унгарките ако се съди по снимките са сладки.