Мъжете предпочитат естествените форми

Най-хубавите гърди са без силикон, твърдят мъжете
27 дек 2012 19:58, Мария Дуковска
96
Мъжете предпочитат естествените форми
Сексапилната Салма Хайек се гордее с пищния си и естествен бюст. Снимка: Reuters

Има ли смисъл да излагаме на риск живота и здравето си, подлагайки се на козметични операции, при условие, че мъжете биха харесали тези зони от тялото ни, на които умишлено не спираме поглед, щом застанем пред огледалото? Защо не допуснем, че те ни гледат с други очи и ни възприемат различно? Ето ви примерни насоки на мислене „по мъжки”.

„Кожата й е невероятно гладка и мека, приканва за нежни и ...не толкова нежни ласки”. Докосването на копринено меката женска кожа е усещане, несравнимо с нищо друго за мъжа. Не подценявайте предимството да я имате, при това се постига с не особени усилия.

„Имам чувство, че потъвам и се изгубвам в дълбокия и поглед.” Да, очите ни могат да са наистина хипнотизиращи, ако се постараем да постигнем онзи замъглен поглед... Но дали истината се крие опаковката или в съдържанието? Любовта превръща зениците и ирисите на двамата влюбени в уникални вселени. Мъжете се взират в безкрая, не в това, което е около него.

„Извивката на шията и е толкова красива и изкушаващо привлекателна!” За нас е може би необяснимо, но е факт, че мъжете изпитват неудържимо привличане от ямката над ключицата ни. На това местенце те обичат да вдъхват естествения аромат на кожата ни и го намират подходящо за дълга целувка. Как да не приемаме подобни ласки с удоволствие, като това място е основна ерогенна зона на тялото ни.

„Този едва доловим мирис на ванилия в косите й направо ме влудява, а и немирният кичур над очите...”. Всяка жена избира индивидуалния аромат на козметиката си, както и прическата си. Не забравяйте, че с тези две оръжия можете лесно да привлечете и омаете избрания мъж.

За мислите в главата му по адрес на извивката на талията и при гледката на леко поклащащия се ханш ще ви оставим да импровизирате сами. Това са частите от нас, които крещят с пълна сила: „Аз съм жена!” Те примамват и съблазняват мъжа, независимо от размера си. Мъжете изпитват истинско удоволствие да ги гледат, да ги докосват, да ги целуват.

Дали е редно да стигаме до хирургическа намеса, за да изглеждаме "съвършени"? Съвършенството само по себе е субективна мярка, но винаги има поне още един човек, който споделя нашето мнение по въпроса.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
9
 
! Отговори
силикон валей преди 11 години
Пък аз си мислех ,че предпочитат квадратни цици и оребрени *** като радиатори , язък начи , минАла съм се с тези "подобрения".
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имлантите са толкова по-големи,колкото са комплексите на жените.
78
1
 
6
 
! Отговори
BooBuddy/до 83, 84 преди 11 години
Неграмотници, пише се ИМПЛАНТИ, а не ИМПЛАНТАНТИ! Съветвам ви преди да тръгнете да пишете и коментирате, да си направите кратка справка за правописа на думите!
77
0
 
13
 
! Отговори
някой си преди 11 години
истинските хора са красиви едва тогава когато останат етсетвени - такива каквито са без тонове грим и скъпи парцали,лично аз смятам че човек слага на външността си това което му липсва от вътре (освен ако няма природни или механични дефекти) , всеки сам себеси показва пред другите и за да се покаже че е "нещо повече" прави всевъзможни тъпотии,нямаш ли нищо отвътре ако ще и в злато и платина да си от глава до пети пак си оставаш такъв,красотата идва от вътре а не се насажда външно
76
0
 
18
 
! Отговори
harda преди 11 години
До :Д,ох,селендур,за бъдеш с една жена трябва да я усещаш красотата,а не фудболните топки дет ги има вместо цици,ти и крава би таковал
75
1
 
63
 
! Отговори
Чорбаджия преди 11 години
Истинските мъже не се занимават с изкуствени жени.
74
3
 
22
 
! Отговори
преди 11 години
До Тишо пич ти нещо така неосъзнат гей ли си, що си... салма хайек е жена и половина, това, че аз и ти само можем да си мечтаем за нея не значи, че трябва да отричаме женствеността ѝ...
73
1
 
34
 
! Отговори
Аз преди 11 години
"Докосването на копринено меката женска кожа е усещане, несравнимо с нищо друго за мъжа. Не подценявайте предимството да я имате, при това се постига с не особени усилия." Който е писал това и идея си няма как се поддържа кожа ...
72
2
 
16
 
! Отговори
Нютон преди 11 години
Всяка ябълка, където и да се намира, рано или късно пада на земята!
71
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако става въпрос за тези на снимката, ясно си личи ръбът на имплантантите.
70
3
 
10
 
! Отговори
До автора преди 11 години
Салма Хайек ИМА гръдни имплантанти
69
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Moqt silikon si e super i na pipane i za gledane ... A mujat mi e po- 6tastliv ot vsqkoga :)
68
6
 
4
 
! Отговори
До 80 преди 11 години
Аз съм съгласен, само не и за гърдите освен ако наистина е много налошително.
67
51
 
6
 
! Отговори
Д-р Енчев преди 11 години
Гроздето винаги е било кисело за плебса. Затова Висшата класа, която се състои от качествени хора, винаги си прави пластични операции. Човек, за да изглежда добре, трябва да има пари. Колкото повече пари, толкова по- добър външен вид.
66
32
 
18
 
! Отговори
Тишо преди 11 години
Тя тая Салма Хайек само цици има - табуретка с конска глава, какъв критерий за красота е тая нелицеприятна ***...
65
2
 
3
 
! Отговори
:D сексапил... преди 11 години
Честно да ти кажа не знам! :( Това ме притеснява, определено...!
64
5
 
15
 
! Отговори
:D преди 11 години
Чак ги мразя! Живот и здраве другата година ще си правя пластична за намляване! Некомфортно ми е! :( Не ме интересува какво харесват мъжете...:(((
63
0
 
26
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
... Ябълките на върха на дървото си изгниват там. Факт. Слезте малко към земята. ;)
62
40
 
8
 
! Отговори
Д-р Енчев преди 11 години
Най- хубавите гърди са силиконовите. Човека става човек чак след 4-5 пластични операции.
61
3
 
41
 
! Отговори
:D преди 11 години
сексапил: Не ми трябва ГОЛЯМ, искам прав и корав... Големия не може да е корав и се получава "набутване на *** в бутилка"...Е не ме кефи...