Зимата е най-неподходящият сезон за срещи

Студено е, всеки втори подсмърча, за какъв секс говорим?
6 яну 2013 11:20, Мария Дуковска
41
Зимата е най-неподходящият сезон за срещи
Снимка: Reuters

Зимата може да се нарече романтичен сезон, ако говорим за горяща камина, греяно червено винце и приятно сипещ се сняг навън, докато ние се гушкаме вътре на топло. Но какво се случва, ако градусите показват - 8, а вие тепърва трябва да излезете навън, защото имате среща с готино парче? Започва се голямото обличане - пуловери, палта, шалове, шапки, ръкавици, дебели чорапи, а за дамите картинката пък е допълнена от чорапогащници и бодита. Изобщо трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага.

Зимата може и да е романтичен сезон за срещи, ако вярвате на сладникавите любовни филми. Но ако живеете в реалността, има поне няколко причини, поради които бихте искали да оставите любовните срещи за лятото:

Голямото обличане

Дрехи, дрехи и пак дрехи. Колкото и да се чудите какво се крие под огромния куп дрехи, с който е облечен той, трудно ще е да прецените наистина. А самата идея, че трябва всички тези дрехи да се събличат на по-късен етап, убиват тръпката на мига.

Течащ нос

Зимата е сезонът на настинките, спор няма. И ако някой намира за секси подсмърчането, сополивите кърпички и шумните кихавици, то мястото му е в психиатрично отделение.

Без дрехи в този студ - абсурд!

Колкото и възбудени да сте, да ви се иска да разкъсате дрехите на партньора от страст, сексът все пак си остава трудна задача. Защото навън температурите са минусови и никак нямате желание да останете голи, освен ако в стаята не бумти камина...

Новогодишните обещания за по-малко алкохол и намаляване на разходите

Само преди дни посрещнахме новата година с обещание, поне в следващия един месец да не консумираме алкохол, да намалим разходите, за да спестим някой лев, и задължително да се храним по-здравословно. Всички тези наши решения сериозно противоречат на излизането на срещи, където алкохолът и харченето на пари вървят ръка за ръка.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
прав си,но дори да оставим Южното полукълбо,където сега е лято нека да видим и в Северното,не навсякъде зимата е мразовита и гадна,но те понеже са на принципа,че гроздето е кисело и ги е яд,аз съм наМайорка и в момента е 18 гр,плажа е пълен,дръвчетата започват да цъфтят
11
2
 
13
 
! Отговори
iKoko преди 11 години
аз пък си търся половинката :)
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе да им имам проблемите на по-голямата част от еврокретените.Автомобил-стандарт както тук да имаш чорапи.Заплати от по 3000 лева и нагоре.Свободно време -колкото искаш.Цени смешнички на фона на заплатите.Хора-в по-голямата част нормални а не като турбо *** и фолк селските пръчки в БГ. И кво бе жени ли не можете да си намерите...?
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е какво се вързвате,статията е за разтоварване. На мен ми е забавна
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес бг,кой ви говори за секс? Сексът е за правене, не е за говорене.
7
1
 
16
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
сняг, китеник, камина, винце ... и каквото дойде ... а статията можете да си я заврете там където искате :)
6
3
 
36
 
! Отговори
От Австралия (Сидни) преди 11 години
ДА НО СЕГА Е ЛЯТО и днес всичко е на плажовоте на Сидни. Аз лично се разходих в северната част днеска по къс ръкавТАЯ СТАТИЯ Е ПЪЛЕН ТАЛАШ, Искам си 5-те минути ОБРАТНО!А на тия които си мислят че зимата в Сидни ринеме сняг мога да им кажа да ходят при някоя Златка да им порави географията. В тропиците сняг не вали. Дъждовната гора и джунглите около Сидни, както и палмите нямаше да ги има :D :D :DПоздрави от Сидни
5
9
 
8
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Наистина е лошо през зимата . Мойта докато я съблека -1,2 3,4 .. дрехи направо нямам никакво желание , и за това наблягам на винцето повече !!!
4
5
 
28
 
! Отговори
123 преди 11 години
Статията е писана от импотентен.За секса няма сезони!
3
1
 
11
 
! Отговори
Съгласен! преди 11 години
Скоро могат да почнат да издават и жълти новини!
2
5
 
11
 
! Отговори
ава преди 11 години
И според мен не е вярно. Лятно време само ми се излиза - я разходка, я кафе, я планина, абе просто искам да съм навън. А зимно време какво по-хубаво от това да останеш сутри по-дълго в леглото и целия ден вкъщи - гледаш филми и се гушкаш с някого. Лятно време няма начин да ме накара някой да си седя вкъщи през деня.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще си късаме дрехите, после Бойко ли ще ми даде пари за нови? И в тоя студ върви ток.. кой ще го плаща. Вие по *** статия не можахте ли да напишете? Пишете за проблемите в обществото, които наистина ни касаят! Това за секса през зимата ние ще си решим как да се оправим, нямам нужда от съвети и статии.