Бързите убийци на женското либидо

Защо тя няма да спи с вас, дори да е била готова да го направи
25 яну 2013 22:29,
18
Бързите убийци на женското либидо
Снимка: outnow.ch

Всички разочаровани Казанови, които не са успели да вкарат в леглото си жената, по която си падат, трябва да знаят, че колкото и да са обаятелни, жената пак може да откаже да прави любов с определен мъж въпреки предварителните си намерения да му се отдаде.

Причините за това могат да бъдат много и най-разнообразни, но ние сме се съсредоточили върху няколко основни убийци на сексуалното желание на жените.

Господа, вижте кои са грешките, които можете да допуснете с жената, която ухажвате, и то без дори да го осъзнаете и следващият път няма да се издъните.

1. Очаквате да я склоните за секс, докато похапвате сандвич

Ако очаквате, че цял ден ще пишете палави SMS-и на приятелката си, а вечерта ще се появите на врата ѝ леко пийнал и дъвчейки пица или сандвич, а тя с ентусиазъм ще ви заведе в спалнята си – е, грешите. Дъхът на храна и алкохол не е особено секси, да не говорим, че визията на хранещ се човек също убива настроението за секс.

2. Не си хвърляте боклука

Ако имате намерение тази вечер да поканите в дома си жената, по която си падате от доста време и вече очаквате нещата да се получат, то огледайте добре апартамента си. Няма да е много добре, ако тя намери използвани презервативи в банята. По-вероятно е да намери изхода бързо-бързо.

3. Играете си с детски играчки

Избягвайте да се заглеждате по малки войничета, конструктори, топки и т.н., ако планирате да правите секс. Освен това махнете всички спайдърменовци, батмановци и т.н. от спалнята си, ако ще каните някой в нея. Подобни детски страсти по-скоро ще убият желанието за секс на дамата.

4. Пускате кучето си да спи с вас в леглото ви

Кучетата са много сладки и симпатични, но мястото им не е във вашето легло, особено ако искате да правите секс в него. Освен това дамата, която сте поканили, може да не си пада по домашните любимци или направо да е алергична към тях. А и не е много еротично куче да я оближе по крака, докато тя се опитва да се съсредоточи върху вашите ласки.

5. Имате лоши хигиенни навици

Никоя жена няма да се настрои да прави секс в разхвърляна и мръсна спалня, в която трябва да прескача дрехи, вещи и какво ли още не, за да стигне до леглото.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: отказлибидосекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
7
 
! Отговори
до 12 от жена преди 11 години
Да, да ,ама не! И супер много да те харесвам ,си има граници. Мръсотията в стаята или ако ти си мръсен и миришеш е знак ,че си мърляч! Това пък е сигнал ,че може да ме заразиш с нещо и абсолютно НЕ си познал ,че ще има продължение на свалката или изобщо вечерта. Никакви пари не могат да компенсират някои болести!Само жриците по магистралата нямат избор. Останалите жени би трябвало да имат поне някаква гордост и самочувствие.
12
0
 
5
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Когато самолета не излита.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен ....вкаран не където трябва
10
1
 
9
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 11 години
Развържи кесията-свали възрастта на женьята!
9
6
 
19
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Неприятното на брака и съвместните съжителства е , че човек всеки ден трябва да си сменя гащите и чорапите.
8
0
 
28
 
! Отговори
Еди кой си преди 11 години
Крайно време да започнете да публикувате статии, които са написани от професионалисти, защото заглавията са интересни, но самите статии са твърде аматьорски и посредствени. Специално за горната статия, кой себеуважаващ се човек ще прави секс с човек с лоши хигиенни навици, или пък с човек, който спи с кучето си ? Със същия успех бихте могли да напишете, че жената няма да иска да прави секс и с човек бършещ си носа от завивките или с миришещи крака. Несериозно отношение към аудиторията ! ! !
7
2
 
8
 
! Отговори
Алов до 8 преди 11 години
Не. Нещо ми се препи още от 4 ,та станах да си налея.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ти не спиш ли бе.
5
9
 
12
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Е,то и газове с кеф под юргана ако не може да си изпускам еб*л съм ти секса.
4
6
 
17
 
! Отговори
дo 1 преди 11 години
ако искаш твоята много да се зарадва , забърши се в пердето, когато сте на гости на ***
3
6
 
19
 
! Отговори
Дедо ти преди 11 години
А бе, това "Тиало-бг", що не вземе да се гръмне!
2
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най- големия убиец на женското либидо е дълъг, дебел, огъващ се инструмент :))))
1
3
 
30
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
АКО ЩЕ СПИМ....ПО ДОБРЕ ПО ОТДЕЛНО....