Женските тайни – какво е добре да скрием от мъжете

Не е нужно силните половинки да знаят всичко
4 фев 2013 19:30, Мария Дуковска
66
Женските тайни – какво е добре да скрием от мъжете
Снимка: Sxc.hu

Не е лъжа, ако не кажете истината, а извъртите темата или минете на друга, по-безопасна. Доверието е едно от най-важните неща в семейството. Честността идва след него. Все пак се налага мъжете ни да не знаят всичко за нас, за мислите ни и колко пари имаме в портмонето или банковата карта. Така запазваме тайнствения и романтичен ореол около нас. Често семейното щастие плува в блажено невежество. Ето какво най-често крием от мъжете:

Цената на прическата

Мъжете няма как да разберат, че е съвсем нормално да дадеш 60 лв. за подстригване и прическа със сешоар. Всяка по-ниска цена поставя под съмнение професионализма на фризьора. Освен това посещението във фризьорския салон е вид антистрес терапия – загърбваш проблемите и си почиваш. Тук влизат и посещенията при козметика и маникюристката. Но причината вече не са само парите. Не е нужно мъжът, който смята, че сте най-красивата жена на света, да вижда и знае, че красотата ви не е природна даденост, а за нея се грижи цяла армия от професионалисти.

Шопинг

Връщате се от 5-часово пазаруване с една торбичка. Купили сте си красива рокля за 60 лв. – „Много изгодно!“. Освен нея в пликчето се спотайват още 3 неща – блуза, шал и обеци, но си мълчат заговорнически.

Тройка в училище

Детето е донесло тройка по физика, не дай си боже двойка. Ако таткото е сприхав, а вие сте родителят-настойник, който се подписва в бележника и ходи на родителски срещи, спестете му тази новина. Когато синът ви поправи слабата оценка, тогава по-лесно ще кажете истината.

Майка ти е приятна жена

Не харесвате свекърва си, и това съвсем не е задължително, още по-малко трябва да го превръщате в драма. Най-голямата грешка обаче ще бъде да го признаете на мъжа си. Придържайте се към дипломатичното „Майка ти е много приятна жена!“.

Не си признавайте, че сте напълняла

„Тялото ми е супер!“ Не говорете открито за килограмите си, още по-малко обсъждайте с него целулита си. Работете върху проблемни зони, но не занимавайте мъжкия му ум с недостатъците си.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
58, аз лично предпочитам естественото. А като си купувате коли - трошляци, ще давате после пари за ремонт. За моята кола съм дал за 4 г. (и към 70 000 км.) към 500 лв. за ремонт. Жена ми много се гласеше в началото като се запознахме. То не беше тая или оная прическа. После и влезе в малкото акълче, че мен прическата не ме интересува. Сега побеляваме заедно, заедно вършим всичко - дори хлаба си печем заедно...
56
2
 
9
 
! Отговори
до №56 преди 11 години
Аз съм жена и съм напълно съгласна с теб - и аз така пазарувам. Но имах едно гадже - той с часове обикаляше по магазините и обикновено нищо не купуваше, ако случайно купи нещо - скъсва нервите на продавачката от мрънкане и махнаджийство. Три години бяхме заедно, 2-3 пъти съм ходила с него да обикалям магазините. Нито имах нерви, нито време да изтърпявам всичко това..... Така че, и сред мъжете има такива екземпляри...
55
1
 
10
 
! Отговори
Рогач преди 11 години
Най-добре да не разбирам за баджанака.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех,момчета,може би предпочитате да сме рошави,с побелели и похабени коси,вместо да отидем на фризьор?Аз не знам колко струва ремонта на колата,той не знае колко е побеляла косата ми.Защо да си усложняваме живота?
53
6
 
14
 
! Отговори
Коко шест преди 11 години
Жените, които спазват подобни съвети, да не се чудят защо винаги са употребени и зарязани.
52
6
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
никоаг не мога да разбера как една жена може 5 часа да ходи из града и накрая да не купи нищо или - само едан блуза. АЗ като вляза в магазина купувам първото, най-много - второ нещо което ми попадне пред очите. Нали предварителон знам в кой от кварталините магазини да влязам, а по-далеч и не мисля да ходя. Обувки, чорапи, книга купувам за половин до един час - влизам, пробвам излизам. АКо не ми станат в един-два магазина оставям за друг път. Времето е пари
51
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да дадеш 60 лв. за прическа и изсушаване със сешоар - това е голяма глупост. Вместо това си направи нормална прическа, измий си косата и изсуши у вас. Ще излезе много по-евтино. Не забравяйте, че половината свят ще умре от глад, докато другата половина - от преяждане.С тия 60 лв. спокойно можете да помогнете на баба или дядо, които горките се борят за оцеляване с едната си пенсия. Или да ги спестите.
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе вместо да се абите с *** статии и да се драчите, си четете стойностни книги.
49
2
 
3
 
! Отговори
@49 преди 11 години
:)))))))))
48
4
 
12
 
! Отговори
до анонимен преди 11 години
ГРЕШКА###КОГАТО ЕДНА ЖЕНА ЗНАЕ КАКВО ИСКА ВИНАГИ ГО ПОСТИГА.АКО НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА СЕ КАРА С ЦЕЛИЯ СВЯТ.. умна и хубава
47
3
 
10
 
! Отговори
7 преди 11 години
НЕ СПОДЕЛЯЙ КОЛКО СИ ЩАСТЛИВ, ЧЕ ЩЕ ТИ СВЬРШИ ЩАСТИЕТО.ЗАБРАВИЛИ СМЕ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ХУБАВОТО....
46
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една жена никога не знае какво иска, но винаги го постига!
45
4
 
8
 
! Отговори
81 преди 11 години
Като сте тръгнали дайте и някой друг съвет за какво не е хубаво да споделяме с всичките си приятелки , например ... малък му е , крив му е , бавен е и т.н. и т.н. :)
44
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
до момчето.....явно е че е доста интересна историята ти..и се усеща носталгия като че ли..виж..за жените може да се говори много..интересното е обаче..че никога не можеш да опознаеш една жена на 100% ..най малко пък младо момиче ..има и на 50 вече..и не знаят какво искат ..та ти се чудиш за младо момиче..а и вече знаеш какво е търсила -:) а че не е работила са си виновни родителите и а ако е била глезена? а приказката за мързеливия да те научи на акъл е вярна ..тя работи и днес .не съжалявай
43
6
 
8
 
! Отговори
mom4eto до 44 преди 11 години
Аз не искам да се пише лошо за никой, просто да се насаждат други ценности в жените.Бившето гадже беше от село на 3км от града (и живееше там), но тя нищичко не бутваше в градината. Карахме се с нея за това - аз не мога проумея как си на село а не знаеш нищо за земеделския труд......е, да, тя сега живее с един доста богат пичага в ГРАДА.Не го разбирам това - дядовците ни и бабите ни са откърмени на къра, а сега...
42
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
43..и защо да пишат лошо примерно против политиците.. защото те всичките ни беди от там идват..ако те са си добре ? сигурна работа..стабилни доходи..защо да разлайват кучетата? пишем истината тук само такива като нас..защото действителността ни кара да го правим ..да си видял "бизнесмен " да протестира за нещо? депутат , прокурор примерно? не..няма и да видиш..който е добре днес..не протестира за нищо.а бедните защо си траят това не разбирам
41
5
 
26
 
! Отговори
mom4eto преди 11 години
Най-тъжното е че вече 23 години българския народ изчезва, а журналистчетата вместо да пишат за това - седнали да пишат как да бъдат ку4ки жените ни ...O tempora, o mores !
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то няма лошо да се харчат пари за прически и роклички, само че важното е тази ролкичка дали ще е за пред мен или за пред някой друг.... :)
39
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
каквото и да крият дамите..рано или късно излиза на яве..особено ако спят без *** в чужди легла -:))) почти винаги има някакви последствия..хе хе
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз нямам тайни, така е по-лесно, не се налага да лъжеш