Когато той има нужда от пространство

Реагирайте с достойнство, дори да сте силно изненадани и объркани
19 фев 2013 07:31,
5
Когато той има нужда от пространство
Снимка: sxc.hu

Имате връзка, която върви добре или не чак толкова гладко, но все пак всички разногласия са в рамките на нормално. В един „прекрасен“ ден той просто идва и ви изстрелва шокиращите думи: „Ти си страхотна, но имам нужда от малко пространство“. Със същата сила и без голяма разлика мъжът може да ви каже „Проблемът не е в теб, а в мен“. Може би проблемът наистина е в него, а не във вас, но това със сигурност не прави ситуацията по-лесна за преживяване.

Честно казано, в подобен момент нямате много опции. Никого не може да държите насила при вас, а и едва ли с отказа си да дадете на мъжа това, което иска, ще го спечелите обратно. Единият вариант е да се съобразите с неговото желание, а другият - да решите, че всичко приключва още сега.

По-добре не отлагайте разговора с мъжа. Опитайте се да разберете истинските причини за неговото желание и дали изобщо имате сили да промените някои от тях. Комуникацията е от основно значение за всяка една връзка, особено когато има някакви проблеми.

Ето как може да реагирате с достойнство, когато чуете, че той иска пространство:

1. Дайте му пространство. Нали знаете поговорката: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи“. Изпълнете желанието на мъжа си и го оставете на спокойствие. Това означава никакви обаждания, никакви съобщения и „случайни срещи“. Ако той наистина ви обича, много скоро ще почувства липсата ви и ще иска да се свърже с вас. Ако пък той продължава да "мълчи", изчакайте определения период, за който сте се уговорили и от следващия ден считайте себе си за свободна жена.

2. Не разказвайте на всички около вас. Разбира се, това не важи за най-близките ви приятелки. Става въпрос за по-далечни хора и общи познати. Ако все пак получавате въпроси защо излизате без него, просто отговорете, че трябва да търсят отговора от него. Не афиширайте проблемите си, защото подобно действие едва ли ще се хареса на половинката ви. Все пак, ако имате проблеми, над които той иска да помисли, по този начин никак не му помагате. Едва ли не вие съобщавате за евентуален край, без той да се е случил.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
Да бе, "Проблема не е в теб, а в мен." - разбирай "Проблема не е в мен, а в теб." Тия клишета вече дори малките деца ги знаят.
1
3
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
"Ti si Straxotna no Imam Nujda ot Malko prostranstvo"-Soda kaustik