Нежеланото меню на първа среща

Кои храни ще ви злепоставят пред гаджето?
Обновена: 15 апр 2013 10:53 | 15 апр 2013 10:53, Мария Дуковска
26
Нежеланото меню на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Бъдете себе си, внимавайте какво обличате, за да не създавате погрешно впечатление, не носете твърде тежък грим, дайте думата и на човека отсреща... съветите са много и най-разнообразни. Какво можем да си кажем за менюто, което ще поръчваме обаче? Всичко в него ли е позволено и само от цената ли зависи?

Не си поръчвайте:

Спагети със сос

Направете си експеримент у дома – сгответе спагети и проучете честотата на окапвания и лекьосвания за 5 минути, броя салфетки, които ще използвате, усилията, които ще хвърлите за изяждането им. Нека бъдем реалисти! За да изглеждаме добре, ядейки спагети, трябва да сме световни шампиони по търпеливост и сръчност. По филмите, разбира се, сме виждали онези романтични моменти, в които двама влюбени изяждат едно фиде от спагетите, но нека не си правим такива експерименти в ресторантска среда.

Хамбургери

Тук не става въпрос за хапките, които купуваме от заведенията за бързо хранене. Истинските хамбургери често са с размери, които изискват широко разтваряне на устата, за да бъдат изядени. Нека не приличаме на пациенти в зъболекарски кабинет още на първата си среща.

Много люто

Не е сега моментът да доказваме на себе си и на останалите, че носим на лютиво. В един момент освен сълзи ще бършем и пот със салфетката си.

Супа

Интересно е, че възприемаме сърбането като невероятно неприлично, докато при други народи е задължителен елемент от звуковия фон по време на вечеря. Би било добре да се придържаме към традициите, с които сме отраснали, за да не предизвикваме неловко мълчание.

Бобови гозби

Без да изпадаме в подробности, само ще кажем, че подобен избор на храна евентуално би развалил романтиката по-късно същия ден.

Спанак

Ако все пак поръчате спанак, минете през банята, за да проверите дали няма заседнали парченца между зъбите ви. В противен случай рискувате да се налага да се усмихвате беззъбо и неловко до края на вечерта.

Храна с чесън

Някои баби по хоровете в църквите умеят да пеят и вдишвайки. Ако не искате да ви се наложи да усвоите тази способност за отрицателно време, за да не създадете изкуствена бариера между себе си и мъжа, с когото сте излезли, спестете си храната с чесъна.

Още полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
40
 
! Отговори
Косе Босе преди 11 години
А, те жените ще маат кифтета, а после ше ревът.
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Познавам италианци, които си поръчват спагети без капка свян, на срещи или дори на професионални вечери. Естествено не трябва да си прасе, обаче вечерите са време да се забавляваш и готините хора винаги ще намерят начин хем да хапнат, хем да се повеселят, дори да си поръчат спагети.
2
17
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросът е какво ще ядат мъжете на първа среща. Жените са ясни какво ще ядат по-късно вечерта!
1
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е подходящо да се хапва цаца или скумрия!