10 неща, които жената не иска да чува от мъжа

Кои са най-страшните от тях
30 апр 2013 22:16, Мария Дуковска
42
10 неща, които жената не иска да чува от мъжа
Снимка: Outnow.ch

Не всички изненади са приятни. Има неизвестни факти от живота на любимия ни мъж, които разбирайки, можем да се почувстваме изключително неудобно, да се ядосаме и дори да стигнем до раздяла. Какви са най-страшните неща, които жените не искат никога да чуят?

Майка ми ще остане у нас известно време
 
Какво?! Тази вещица, та тя ме мрази!, е първата ви мисъл, но не я изричайте. По-добре направете само гримаса и измрънкайте нещо от сорта „Щом трябва...". Ясно е, че не ви е приятно, но пък винаги може да стане обратното и тогава не бихте искали той да ви вдигне скандал, нали?
 
Имам дете от друга
 
Това се казва веднага, не след 5 срещи, бурен секс и вече лудо влюбена жена. Подобен житейски факт не се крие или спестява и никоя жена не иска да го чуе от любимия си мъж.
 
Не съм разведен, но не живеем заедно
 
Да, бе, да! Като не живеете заедно, защо не си се развел. Ако повярвате на тази толкова изтъркана фраза, която мъжете обожават, после не винете никого, когато той се окаже щастливо женен. Отново.
 
Закъснях, защото бившата ми се обади
 
Щом му се е обадила, значи още поддържат отношения. А щом имат добри отношения и след раздялата, значи нещата не са добре за вас. Явно във всеки един момент могат и да се съберат пак.
 
Мисля, че съм гей
 
Не че е толкова лошо, разбира се, но няма жена, която да се почувства щастлива след такава новина. Особено ако е силно влюбена в този мъж, подобно нещо ще я извади от строя за доста дълго време.
 
Напускам работа
 
Импулсивна реакция, за която обаче ще плащате вие. Нека напуска, но преди това да си намери нова, по-добра работа.
 
Не те обичам вече
 
Може би най-страшното наистина е, когато любимият ти човек ти съобщи, че вече няма чувства към теб. А ти си си представяла как прекарвате живота си заедно... Тъжно е, но понякога и това се случва. Ще оцелеете, вие сте силна. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още една сексистка статия. Все едно пък жените сте много стока.
29
1
 
11
 
! Отговори
konsa преди 10 години
10 реплики,които могат да накарат мъжа ви да ви издруса два шамара:1.Дай пари!2.Ела да ме вземеш.3.Нищо не струваш.4.Само толкова ли можеш?5.Пак ли искаш да се .укаме?6.Стига си пил.7.А пък бившия ми...8.Ако си гладен-сготви си.9.Айде махни го тоя мач.10.Та пари ще дадеш ли,че моите свършиха?
28
1
 
2
 
! Отговори
Деси преди 10 години
Дори и да е гей, има ли причина да и го казва
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благодаря са умните съвети виж това за мисля , 4е съм гей не се бях сетил ама дове4ера 6те ударя две за кураж и 6те го пробвам , но знам какъв 6те е отговора....пак си търси6 при4ина да не ходиме тая седмица при на6те !
26
0
 
2
 
! Отговори
do 28 преди 10 години
По-скоро съдебната система. Но за щастие има държави, като Германия, която има закон, че придобито имущество/вещ ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА брака си остава и след развода или на мъжа или на жената, в зависимост, КОЙ Е ПЛАТИЛ за него. Така че, само за имуществата, за които са плащали двамата трябва да се притесняват.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Скъпи, бременна съм. Ама не си ти бащата.""Е няма проблем, подпиши молбата ми за развод и аста ла виста, бейби."
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кви са тия глупости дето пишете,ефекта от консумациата на прекалено много американски списания и *** си личи
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес много семейства не живеят заедно но не се развеждат, търсят любовта навън но запазват имотите, При тези случаи обикновено мъжът е този който излиза навън а майката остава в къщата с децатаАко дава цялата заплата за издръжка на децата, превръща се в кротко зайче и търси да живее при друга жена за да го издържа. Сложна работа са човешките взаимоотношения
22
0
 
9
 
! Отговори
Недьо преди 10 години
Не спя с жена си защото съм твоето мишле, въпреки че спиме в едно легло, само заради кредита се гушкам в нея!Моля те!
21
1
 
16
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Трябва да работи и жената. Така и тя ще се чуства добре. Никой, на никого не е длъжен в този живот. Много е страшно човек да няма свои средства, а да чака на друг. Ако мъжа може да осигури семейството още по-добре: разходите за децата, и разходите за образованието им, о"кей.В мизерия не се живее.
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато мизерията почука на вратата, любовта бяга през прозореца
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм разведен, но не живеем заедно - значи * ми се навън.Закъснях, защото бившата ми се обади - казвам скучно ми, тъпо ми е с тебе и си тръгвамМисля, че съм гей - оставям си го за добър интелигентен събеседникНапускам работа - казвам му напоследък съм заета много и нямам време за срещиНе те обичам вече - бъди жив, всяко добро за още по- добро
18
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днешните жени са за еднократна употреба - консумирай, хвърляй, взимай нова- така излиза най-евтино и качествено!
17
3
 
16
 
! Отговори
Превантивно решение преди 10 години
Аз нямам жена но обещавам че никога жена ми не би чула никое от тези неща от мен. Това се дължи на факта че не се интересувам от жени и не ми трябва жена. Нито съм гей някой да не ме разбере погрешно.
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Мисля, че съм гей Не че е толкова лошо, разбира се, но няма жена, която да се почувства щастлива след такава новина"Ааааа,Вождът каза,че всички гейове са много умни!Що триете таквиз прозрения?
15
9
 
53
 
! Отговори
Минувач преди 10 години
"Напускам работа" , е страшно си е .... Кой ще храни тлъстата ***, докато тя си грухти по магазинчетата? А? Как може Той, да Я лишава от заплатата Си? Ами нали това е причината Тя да му се натресе още в самото начало.
14
0
 
23
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Изключително глупава статия! За да го докажа, просто сменете заглавието на "10 неща, които МЪЖА не иска да чува от ЖЕНАТА". Надали ще има съществени разлики :)
13
1
 
29
 
! Отговори
xxx преди 10 години
след секс дамата се връща в леглото и пита:- Скъпи ти няма ли да ползваш банята?- Няма нужда, избърсах го в пердето, готов съм за следващия.
12
2
 
18
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Един приятел похарчи 9 000 за кола и продьлжава да си ходи с автобуса до работа и на крьчма с такси
11
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИЗПРОБВАЛ"Имам шофьорска книжка,но ходя на работа с тролея(велосипед)"След това изречение все едно сте сложили шапка невидимка.Не съществувате за Нея,не сте човек.