Перфектната любовница

Тази роля определено не е за всеки
Обновена: 17 май 2013 09:54 | 17 май 2013 09:54,
64
Перфектната любовница
Снимка: outnow.ch

В повечето случаи думата "любовница" не буди уважение, нито положителни чувства. Особено ако вие сте съпругата, а тя е тази, която „краде" половинката ви. Но има вариант и вие да се окажете в тази роля и тя има своите предимства.

Времената се менят и човек малко или много трябва да бъде егоист и да мисли за себе си. Така че не се затормозявайте с това как се чувства законната му половинка и дали детето му има нужда от него, а се насладете на статута си, докато имате полза от него. Все пак статутът на любовница (стига да не търсиш вечна любов и да се стремиш към създаване на семейство) осигурява хубав секс, обожание и отношение, че дори и уважение. А освен това няма да се налага да търпите пиянските му изпълнения, да гледате насила футболните мачове и да му перете чорапите.

Ето и някои прости правила, които ще ви направят идеалната любовница и ще успеете да го задържите, докато вие желаете:

1. Не се влюбвайте!

Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото, но не и в който да се влюбите. Перфектният любовник за перфектната любовница е мъж, с който няма и да си помислите за брак или съвместен живот. В момента, в който започнете да се увличате емоционално по него, не забравяйте, че това ще ви донесе болка. А вие трябва да се чувствате добре, не да се наранявате.

2. Бъдете винаги секси и отзивчива

Времето, което прекарвате заедно, е малко, така че погрижете се да е незабравимо. Винаги изглеждайте секси и изкусително, запалете свещи, пригответе ароматна вана – трябва и на двамата да ви е хубаво. И се срещайте само, когато и двамата имате време и няма да бъдете разконцентрирани или пришпорвани от други фактори.

3. Приемайте цветя, но не и сърцето му

Както вие трябва да се пазите от емоционално обвързване, така гледайте и той да не се влюби във вас. Нека да му бъде ясно, че вие искате тялото му, компанията му, вниманието ми и малко от времето му, но не търсите обвързване и не желаете той да разрушава брака си заради вас. Дори го заплашете, че ако настоява за нещо повече или иска да направи отношенията ви публични, ще го напуснете.

Не се притеснявайте, ако понякога чувате „Обичам те". Все пак той е измамник и това не е гаранция, че се е влюбил във вас.

4. Поставете някои правила

Още в началото на аферата ви изяснете условията за вашите отношения, така че да има минимален риск и за двете страни.

5. Никога не му звънете

Трябва той да ви търси, защото това означава, че той иска да говори с вас и разполага с времето и необходимото пространство да го направи. Освен това ще знаете, че умът му в този момент е ангажиран с вас и нищо друго. Така и двамата ще се насладите на разговора, без да има и следа от стрес.

6. Не му позволявайте да прави уговорки кога ще ви звънне

Това ще го задължи да го направи, а и вие ще сте в очакване на позвъняването му. А той не трябва да има някакви времеви измерения в живота ви. Вие си живеете, както искате, без да се съобразявате с него. В случай, че той се обади в неподходящ за вас момент, му напомнете нежно, че не е единственото нещо в живота ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Иван Цветанов преди 10 години
В любовта няма ПРАВИЛА.ТАМ Е САМО ХИМИЯ!ИЛИ Я ИМА ,ИЛИ Я НЯМА.ТЯ Е ПТИЦА И ТРЕПВА ОТ ВСЕКИ МИГ И Т.Н.ДВОЙКАТА Е ТАЗИ,КОЯТО ТРЯБВА ДА Я СЪХРАНИ ЗА ДВАМАТА!
36
0
 
2
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Едно много вярно нещо прочетох тук-той е измамник, не му вярвайте. Така е , ще се прибира ли да спи в едно легло с жена си ако много те обича мила любовнице? Нищо че той "не може да я понася". Ако жените бяха по-читави, мъжете щяха да са МЪЖЕ. Сега и любовници и жени се оплакват. Съберете си усилията и накажете наглеца вместо да му угаждате, той се възползва от вас!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, всички точки перфектно отговарят на перфектната магистралка. Но това е пИрфЙектно, Бойко строи магистралки, медиите образоват магистралки. Ех Българийо, гащите ти свалиха, сега и душата искат да ти окалят.
34
0
 
7
 
! Отговори
стара чанта ама лаче преди 10 години
моля,авторката на тази поучителна сатия да ми предложи,като толкоз много разбира от "перфектни любовници"- някой подобен мъж,защото аз съм "перфектната куртизнака"- тия чалъми са нищо в сравнение със моите методи.
33
0
 
0
 
! Отговори
галактика преди 10 години
Поздравления за коментар 9 !
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, да се не начудиш, само девственици и целомъдрени монахини писали тук. Я проверете дали случайно не ви растат крилца!
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
... очаквам следваща статия със заглавие Перфектната к...а, за по пазарно ориентираните с първи уроци по про.......я.
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Даже не си направих труда да дочета статията до край, но коментарите под такива статии винаги къртят миФки!!! Особенно писаните от пъпчиви пубери или стари моми/ергени. Ще ме скъсате от смях! А колкото до това добре ли е или не да си любовница, ами зависи какво търсиш. Ако търсиш стабилност, семейство и деца е не е, но ако търсиш просто сродна душа с близки интереси, с която да прекарвате времето си заедно, не задължително само в спалнята, тогава може да е супер.
29
10
 
5
 
! Отговори
bahura преди 10 години
Забравили са най-важното качество за любовницата - да бъде demigod и с трите отвора ;)
28
2
 
4
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
Спокойно спокойно не можеш да оправиш света и хората,колкото и да се гневиш нешата са такива не можеш да ги промениш.
27
7
 
3
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
Много си се наежила по спокойно,вие сте си виновни сами за положението че не ви взимат на сериозно мъжете и че ви унижават.
26
0
 
1
 
! Отговори
@ преди 10 години
до 28Кофти :(
25
7
 
6
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 10 години
Сами се докарахте до това състоание жените,после не се чудете защо ви унижават и незачитат мъжете.Сами сте си виновни.
24
0
 
24
 
! Отговори
Гняя преди 10 години
Това е наръчник на куртизанката. Превръщането на любовта на един в бизнес на друг е гнусна работа, лицемерна и лепкава!
23
3
 
3
 
! Отговори
555 преди 10 години
*** най-вероятно е имала в предвид китайската мъдрост,че всяко нещо,което те наранява,но не те убива,те прави по-силен...
22
2
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
До 30Значи, ако *** говори истината, аз наистина я съжалявам ***, защото *** явно е правила секс тип "като сандич със сирене", което ме вкарва в разсъждения относно това *** за пари ли го е правила или ....? За какво, скъпата *** ще прави секс като сандвич със сирене? А, ***? Има два варианта - или за пари, или са я изнасилвали или заради някакъв интерес нейн като примерно израстване в кариерата... А, ***?
21
4
 
5
 
! Отговори
FAKT преди 10 години
NELI VI KAZA ISTINATA!VSICHKO DRUGO E LAJA!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До @Не,няма в кого
19
0
 
1
 
! Отговори
Edna преди 10 години
До poohda e jenen s deza....
18
5
 
15
 
! Отговори
@ преди 10 години
До 18Нели, "Емоционалните рани ни правят по-силни."?Ти сериозно ли го вярваш това?По-силна може да те прави само любовта на един Мъж. Никакви рани не те правят силна. Изхабяват те, изпразват те, забравяш се каква си защо си и колко можеш още да бъдеш ...от най-хубавото Себе си. Аре бягай с раните си в .... някоя емоционална дупка и се изпъквай после. Хъм? Силна?