Триковете за сексуално привличане

Гладните мъже предпочитат по-закръглени жени
21 май 2013 22:15,
16
Триковете за сексуално привличане
Снимка: sxc.hu

Скъпите парфюми не са прищявка, а последният детайл, който оформя вашата цялостна визия. Мирисът е силно оръжие, което често остава на заден план. Може би ви се е случвало да усетите познат аромат, който да ви върне назад във времето? Точно като позабравените песни.

Както знаем, човек има естествена миризма, която играе важна роля при избора на партньор. Това обяснява парадокса, че дори един мъж да изсипе цял флакон парфюм върху себе си, отново може да не впечатли жената, която желае.

Резултатите от ново изследване дават по-голяма яснота върху естествените мъжки миризми и влиянието им върху жените. Учени проследили как сексуалните предпочитания на дамите се променят в зависимост от нивата на тестостерона. Оказва се, че жените в овулация харесват миризмата на мъже с висок тестостерон, определяйки я като „мъжествена“ и „секси“.

Химикалът андростенол допринася за отделянето на естествен аромат, наподобяващ мускус. Мъжете произвеждат много повече от този химикал, отколкото жените, защото нивата на тестостверона се свързват с производството на андростенолни молекули.

Освен натуралната миризма има и други неочаквани фактори, които влияят върху сексуалното привличане. Ето кои са те:

1. Гладните мъже предпочитат по-закръглени жени. Изглежда временно състояние, каквото е гладът, може да повлияе върху преценката на мъжете. Според проучване гладните мъже са склонни да харесват по-закръглени жени, отколкото по-слаби. Същото се отнася и за друго временно състояние, а именно стресът. Когато един мъж е под стрес, той се оказва привлечен от дами с наднормено тегло.

2. Тялото издава всичко. Езикът на тялото може да направи една жена още по-привлекателна в мъжките очи. Важни са жестове като усмивка, докосване на косата, продължителен поглед и други. Дори една жена да е много красива, но да стои статично, не би привлякла толкова мъже, колкото една по-непретенциозно изглеждаща дама. Езикът на тялото провокира интерес у мъжете.

3. Тъмно червените и розови дрехи са по-атрактивни. Проучване на Университета на Рочестър установи, че пурпурният и розовият цвят действат като магнит за мъжете. Една жена, облечена в тези цветове, изглежда много по-привлекателна в мъжките очи. Обяснението е, че дамите в червено се смятат за по-сексуално отзивчиви заради асоциациите на цвета с плодородието. От друга страна, жените виждат мъжете с червена дреха като хора с по-висок статус.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 10 години
хаххахахахаха поредната статия преписана от някой я английски, я американски. А там харесват дебели жени, просто защото такива имат в повече (добре де мноооооггооо в повече). ;-)))
14
0
 
3
 
! Отговори
vbcb преди 10 години
"Това обяснява парадокса, че дори един мъж да изсипе цял флакон парфюм върху себе си, отново може да не впечатли жената, която желае."Уау, невиждан, нечуван парадокс! Егати парадокса!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
taka si e ..kanibalite predpo4itat zakragleni..
12
1
 
17
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Точка 1 ме прати в нокдаун,но точка 4 ме довърши просто!Вие не сте нормални...
11
1
 
12
 
! Отговори
ххх.... преди 10 години
Абе може и да има нещо вярно във статията!Тъй като на мен е*е ли ми се, няма старо, няма младо, няма дебело(не прекалено дебело), всичко под ножа минава, и в момента съм точно така, може би на това се дължи факта, че пиша толкова ентусиазирано във момента!
10
0
 
7
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 10 години
#8 Пъзел - ха ха , баце развесели ме ... +++++
9
1
 
10
 
! Отговори
арес преди 10 години
то от портфела зависи
8
1
 
46
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Има два извода:- Ако случайно не сте закусил и видите на улицата 130 килограмов "тюлен" с червена рокля, то задължително ще го опрашите!- Ако ви се *** а пък няма какво, то не се къпете поне 1 седмица.Гарантирано ще ви налетят поне 15 жени.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гладните предпочитали дебели жени.... много ясно, има повече за ядене по тях.
6
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''Когато един мъж е под стрес, той се оказва привлечен от дами с наднормено тегло.''Хахахаха.. Точно така е! Шефът в понеделник сутринта влезе в офиса, вторачи се в една много едра и много дебела колежка и каза: ''Еееййй, вчера бях на лов и какъв глиган изпуснах! Елено, колкото теб голям!''
5
1
 
57
 
! Отговори
потърпевш преди 10 години
Всеки, който има дебела жена в къщи знае, че имено ТЯ, ако се стресира, може да изяде всичко в хладилника и после дори да не си спомня за това. Факт! И няма смисъл да си правите тайни запаси от храна - намира ги като митничарско куче наркотик.
4
3
 
73
 
! Отговори
гошо кривунделски преди 10 години
Мъже,носете в задния джоб на дънките си...дебели портфейли.По...голям трик от този,не знам.
3
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Гладните мъже предпочитат по-закръглени жени."Много пъти съм бил гладен, но не съм забелязал такава зависимост. А ако все пак се появи, просто ще взема да се нахраня :)
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големи философи се извъдихте бе еййй ;)
1
6
 
57
 
! Отговори
Кофти Наркотици ! преди 10 години
Освен натуралната миризма има и други неочаквани фактори, които влияят върху сексуалното привличане. Ето кои са те:1. Гладните мъже предпочитат по-закръглени жени.Вие не сте добре.. Или този от който преписвате не е добре.. сменете дилъра !!