Какво си мислят мъжете след секс

Сутринта може да бъде много обещаваща или доста объркана
Обновена: 11 юни 2013 20:52 | 11 юни 2013 17:10,
11
Какво си мислят мъжете след секс
Снимка: outnow.ch

Казват, че мъжете често мислят с долната си глава, когато видят хубава жена. След като обаче преминат в действие, на сутринта започва да работи и мозъкът. Вероятно има жени, които биха платили милиони, за да разберат какво минава през главата на мъжа в леглото им на сутринта, след като са се развихрили в леглото.

При всички положения след интимен акт господата трябва да оценят случилото се. Ако попаднете на мъж, който по никакъв начин не индикира (с жестове, мимики или дори думи), че разсъждава за случилото се, то знайте, че това е едно от „червените флагчета" във вашите (потенциални) отношения. Всеки, който не отдава никакво значение на интимност като секса, или не уважава другия, или не уважава себе си.

Ето и какво споделят редакторите на онлайн изданието на сп. Marie Claire за мислите на мъжа в случаите на секс за една нощ и в тези, когато има връзка между двамата.

Секс за една вечер:

Събиране на парчетата от предната вечер

В най-честия случай сексът за една вечер става след голямо количество алкохол, когато преценката на единия (двамата) е замъглена. На сутринта мъжът се събужда с усещането, че нещо е по-различно и тогава в лицето като торба с тухли го удря голото, женско и непознато тяло до него. И първото, което може да направи, е да се хване за главата и да се опита да разбере как девойката до него се е озовала в леглото му. Ситуацията е като пъзел, който трябва да бъде нареден.

Защо го направих?

Някои мъже започват с анализа с главно ЗАЩО! Ако те имат постоянна партньорка, ги удря чувството за вина и се чудят какво ги е подтикнало към изневярата освен видимото - алкохолът. Започва един вглъбен анализ на връзката им – дали са щастливи, дали не е време да скъсат с приятелката си и т.н.

В случай, че не са обвързани, въпросите са: Самотен ли съм? Какво се обърка, че стигнах дотук?

Боже, дано съм използвал презерватив!

В случай, че „героят" е като този на Стифлър от „Американски пай", въпросите няма да са „защо?", тъй като той си е женкар и за него бройките са нещо важно и повод за гордост. Здравето обаче си остава грижа без значение от характера и мотивите на мъжа. Така че въпросът дали на пияно в действие е влязъл презервативът е почти инстинктивен.

В крайна сметка господинът започва да се оглежда за видими улики и когато види пакетчето на пода до леглото, въздъхва облекчено.

Трябва ли да ѝ се обадя?

Някои предпочитат да изчезнат мълниеносно на сутринта, в случай че не са в апартамента си. Ако тя е във вашето легло, ще бъде малко трудно да се изнижете незабелязани?!

Средностатистическият що-годе нормален мъж ще събуди жената до себе си или ще я изчака сама да го направи. Сексът за него може и да е преди всичко удоволствие, но тъй като мама го е възпитала на някои неща, той ще го чувства и като някакъв малък „ангажимент", който трябва да се дискутират.

Ако момичето му харесва, ако е необвързан и ако не е бил пиян (или дори да е бил), той може да се почувства привлечен и да поиска да преспи с нея отново. Още му е рано да мисли за връзка, но пък за още един секс - защо не?

Какво ще кажа на приятелите си?

Те вероятно са видели с кого напуска купона/дискотеката и въпросите няма да закъснеят. Има вероятност дори някое от аверчетата му да звънне сутринта и да го събуди в готовност за разпит.

Какви ще бъдат последиците?

Да, сексът малко или много е обвързващ. През главата му минават веднага мислите какво ще иска тя от него. Ако не намира доказателствата за употребата на презерватив, може и да се попритесни дали не му е лепнала нещо. Със сигурност най-много го притеснява нейната реакция, като се събуди, защото ако и тя не усеща ситуацията като него, може да се стигне до сълзливи и драматични коментари, които да засилят махмурлука му.

Останалото прочетете  в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мъжмислисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАРУС преди 10 години
Аз като се събудя след такава вечер първото което ми идва в главата сутринта е:НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОВТОРЯ ПАК?
9
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Какво мисли мъжа след секс си знае само той. Стига сте писали глупости.
8
5
 
5
 
! Отговори
cicolinski преди 10 години
A pak az da vi kaga,prosto njamam tarpenie,da go natopja.otnovo.Strahotno 4uvstvo izgivjavam. Prepora4vam go.
7
4
 
43
 
! Отговори
7 преди 10 години
ЩО ЗА ГЛУПОСТИ?! НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КОЙ КАКВО СИ МИСЛИ! И ЗА КАКВИ МИЛИОНИ МИ ГОВОРИТЕ,ЧЕ МЕ СПУКАХТЕ ОТ СМЯХ!! ХАХАХА ДНЕШНИТЕ ЖЕНИ СА МНОГО РАЗЛИЧНИ! А НА СУТРИНТА ТОЙ СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ГЛАДЕН, ТЯ СИ МИСЛИ ПО- БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ ,ЧЕ ДА ХОДИ НА РАБОТА!!!ТОВА Е НИЕ СМЕ ЕДНО КОНСУМАТОРСКО ОБЩЕСТВО И СА НИ ИЗМАНИПУЛИРАЛИ ДА НЕ МИСЛИМ, ДА НЕ ОБИЧАМЕ, ДА НЕ СМЕ ДОБРИ, САМО ДА БАЧКАМЕ ЗА ДА БЪДЕ НЯКОЙ БОГАТ! ТОВА Е ИСТИНАТА!
6
4
 
26
 
! Отговори
OllO преди 10 години
"Алкохолът е велик фотошоп!" :)))
5
1
 
35
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
,,ДА И СКОЧА ЛИ ПАК,, .....
4
8
 
18
 
! Отговори
k преди 10 години
мислех си ,да ставам да си събирам нещата, че да се прибера вкъщи преди жената да се е прибрала от работа , да си хвърля един душ че да не усети чужд парафюм, кво друго, да не седна да изпитвам угризения я,
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напротив мислим.Аз си мисля:-Кога да прасна приятелката и?Преди да и се похвали или след това.Няма тя да се фука с постижението си, а другата мома да стои тъжна!Такива неща си мисля.
2
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** си тъпите глупости. Мъжа попринцип не си дава много зор в мислене и премисляне на нещата в една връзка. След секс първата мисъл е: "А сега какво да хапна, че огладнях..."
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още една еманципатка с мнение, какво мислят мъжете.