Какво си мисли тя за вашите сексуални желания

Някои ѝ допадат, за други просто трябва да намерите подход
11 юли 2013 22:45,
12
Какво си мисли тя за вашите сексуални желания
Снимка: Dreamstime

Понякога напасването в секса става от веднъж, в други случаи партньорите така и не успяват да задоволят потребностите си, колкото и да опитват. Една от причините е фактът, че повечето хора се срамуват да говорят за предпочитанията си и за фантазиите си.

Със сигурност мъжките и женските идеи за страхотен секс са различни... особено когато в тях участват и други лица. Все пак това не трябва да ви спира да споделите с любимата си за какво си мечтаете, като се постараeте да бъдете по-подробни.

Ето и какво си мисли тя, когато вие ѝ изстрелвате следното:

1. Искам тройка!

Тя си казва: Разбира се, че искаш. Мечтай си!

Без значение колко палави комедии сте гледали, малко са жените, които в трезво състояние ще позволят трети човек да нахлуе в тялото им, докато правите любов. Ако пък става въпрос за друга жена, то във вашата любима се заражда чувството за собственост и ревност. Тя не иска да ви дели с никоя и това си е.

Може би бихте могли да се спазарите за тройка, в случай че обещаете да изпълните и някоя нейна фантазия.

2. Облечи някое предизвикателно костюмче!

Тя си казва: О, и да заприличам на какво?

Бъдете предпазливи с идеите си за влизане в различни роли. Дамите са склонни да влизат в ролята на камериерки, медицински сестри, домакини и т.н. Но ако искате от нея да се прави на катерица или на лъвица, най-вероятно ще ви се изсмее.

Не забравяйте, че доста жени се чувстват неуверени в телата си и биха се притеснявали да акцентират на части, които не харесват. Ако сте в по-ранен етап от връзката си и не познавате все още добре приятелката си, не си позволявайте да ѝ избирате „костюмчето". Тя също иска да е секси за вас, така че дефинирайте точно какво си представяте или пък ясно й заявете, че очаквате да ви изненада. И бъдете изненадани!

3. Искам да те гледам как мастурбираш!

Тя си мисли: Не си ли гледал достатъчно порно? Това е странно!

Мъже, приемете го: Жените не се възбуждат, когато ги гледате как мастурбират. Те го правят само когато нямат мъж наоколо, който да задоволи тази тяхна нужда.

4. Искам дупето ти!

Тя си мисли: Ох! Ето, че стигнахме и то това! Сега вероятно ще ме убеждава колко ще ми хареса.

Разберете, че ако искате да влезете и в "задния двор", трябва да си го заслужите. Митовете за това дали дамите си падат или не по аналния секс са безкрайни. И пак отговорът е само един: Това е индивидуално!

Не прибързвайте с аналния секс. Определено той изисква по-специфични обстоятелства и вашата дама може да не се чувства комфортно, дори да го харесва. За да се подсигурите, трябва предварително да разберете какво мисли тя за аналния секс и да я подготвите кога смятате да пробвате с нея (ако е съгласна). Така тя ще направи, каквото си знае, и най-малкото ще се чувства комфортно да експериментира с вас.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: мислиженифантазии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
M.Jane преди 10 години
жените са невъзпитани и зли, всичко което кажеш или споделиш с тях може да бъде използвано срещу теб...
7
2
 
0
 
! Отговори
@ преди 10 години
7, ти ако знаеш монахините какви неща правят... и то на Господ, да ме прощава Всевишния за споменаването на рабините му.
6
2
 
6
 
! Отговори
@ преди 10 години
"1. Искам тройка!2. Облечи някое предизвикателно костюмче!3. Искам да те гледам как мастурбираш!4. Искам дупето ти!"Интересно защо тези така наречени мъжки "сексуални" мисли докараха коментари свързани с задни дворове, мъжки нежности и по-грубовато отношение. Сред животните има доста педигрипалчета, сиреч педи, игри с палчета на пееер***си
5
7
 
6
 
! Отговори
@ преди 10 години
А статията е на абсолютно същото ниво. Поставя жените на една плоскост с мозъчния капацитет на коментарчета от 1 до 6 по-долу. ***. ***. ***. Авторката или авторът е достоен за коментиращите я/го.
4
8
 
11
 
! Отговори
@ преди 10 години
Добре. Аз като обяснявам, че мъжете са *** животни, защо не ми вярват? Коментарчетата отдолу го доказват.
3
2
 
12
 
! Отговори
baimile преди 10 години
Айдънчо, ти ходи ли ИкскУрсия у Турция през '89 или си по-млад и баща ти те е родил след като е ходил до там хахахха
2
12
 
9
 
! Отговори
полудевам полечка преди 10 години
Кой изобщо и дава право на нея да мисли бе. :)
1
2
 
20
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Айдън знае от личен опит,*** им викаха и ги помпеха турците през голямата екскурзия,когато ходиха да целуват земята на майка им Турция