Разкодирайте я с един поглед

5 неща, които можете да кажете за нея в рамките на 5 секунди
Обновена: 13 юли 2013 16:25 | 13 юли 2013 16:24,
19
Разкодирайте я с един поглед
Снимка: outnow.ch

Мъже, бъдете внимателни! Дамата, към която сте насочили апетита си, може изобщо да не е толкова привлекателна, колкото изглежда на пръв поглед. Според ново изследване на списание Psychological Science атрактивните жени са склонни да бъдат по-самовлюбени, по-взискателни към околните и по-малко загрижени за другите, отколкото жените с по-невзрачен външен вид. Ако не искате да си хващате надута и префърцунена красавица, чиито негативни качества бързо-бързо да засенчат външната ѝ хубост, то доверете се на инстинкта си още в самото начало на запознанството ви.

Ето и 5 неща, които действително могат да ви разкажат много за момичето на мечтите ви и то в рамките на 5 секунди.

1. Ако тя изглежда не на място, може би има някаква скрита цел.

„Повечето жени разбират много добре термина „дрескод" и са напълно наясно кое заведение, какво облекло изисква. Така че, ако една дама е облечена със секси коктейлна, черна рокля, а отива на небрежно плажно парти, то вероятно тя не се намира там, за да пие бира и да танцува, а по-скоро, за да се оглежда за потенциален мъж", казва експертът по взаимоотношения Трейси Стайнберг. Всички знаем, че когато жените се обличат предизвикателно, те дават зелена светлина на мъжете.

2. Ако тя пие червено вино, може да има нужда от повече секс.

Италиански изследователите са открили, че жените, които пият две чаши червено вино всеки ден, жадуват за повече секс от жените, които пият по-рядко. Тази напитка съдържа полифеноли, които подобряват притока на кръв от кръста на долу.

3. Ако тя ви гледа с широко-отворени очи, вероятно я привличате сексуално.

Загледайте се в зениците на жената. Изследователи от Университета в щата Флорида направили експеримент с една жена и един мъж, които стояли затворени в стая и се гледали. Учените установили, че когато жената поглеждала към мъжа и заниците ѝ се разширявали, а веждите повдигали, тя имала по-високи нива на сексуално желание.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: женазнацивизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
6
 
! Отговори
Метод ман преди 10 години
Накупих си от Анталия сумати реплики дрехи ланци часовници ,тапите селянки по клубовете се подмокрят ,и малко евтино прахче вместо кока като им подам и са реди ,после им показвам спирката за трамвая.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
една мисъл ме боде,дали да си поискам-ами ако ми даде?
11
0
 
8
 
! Отговори
vzvz преди 10 години
поствайте цялата статия туфлеци, без линкове
10
0
 
7
 
! Отговори
смях преди 10 години
Може да не вижда, да не чува, и ЗАТОВА те гледа так!!
9
10
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
7+8, ти ако се чудиш още какво е искала да ти каже вчера, бъди сигурен, че тя каквото е искала да прави вече го е направила. Ти се чуди още и гледай в чашата.
8
0
 
27
 
! Отговори
Иван преди 10 години
И още нещо. Вчера без да исках изпуснах една чаша и тя се стресна и ме погледна с широко отворени очи. Това значи ли че я привличам сексуално.
7
0
 
33
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Вчера ми каза че иска да правим *** секс Това какъв знак е? Дали иска да правим *** секс или има някакви задни мисли. Хм немога да разбера. Сега какво да правя? Объркан съм. Какво казва Космополитън по въпроса?
6
0
 
7
 
! Отговори
takethisgutshot преди 10 години
Млад меринджер.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази от снимката ще го "мандръца" като гладен цеганин джанка.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди вечеря небрежно споменете,че напоследък заради кризата са ви паднали приходите,и трябва малко да позатегнете колана.Да се намали ходенето по магазини,не толкова луксозни подаръци и почивки.Леко изпод око погледнете дали ще помръкне лицето и,ще се появили ли една вертикална черта като градоносен облак на челото и.Ако да-лошо.Ако ли не,и прояви разбиране,опита се да ви успокои и каже че най-важно е здравето,семейството и любовта-значи това е човекът с главно "Ч" за вас.Късметлии сте.
3
11
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Я си признай и на тебе ти се иска така да те гледат. :-)
2
2
 
68
 
! Отговори
аз преди 10 години
Вгледайте се в зениците, ако са разширени, значи се е напушила
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая на снимката е лесна за разкодиране. С погледа си казва едно единствено нещо: ще те направя на дреб, бе, ей!