Нещата, които мъжете намират за привлекателни у жените

Разберете какви са вашите активи и как да ги използвате
2 авг 2013 21:08,
15
Нещата, които мъжете намират за привлекателни у жените
Снимка: sxc.hu

Любовта е в кръвта на жените. Те мечтаят да я открият и по всякакъв начин се стремят към нея. Естествено, преди всичко те се стараят да изглеждат привлекателни за силния пол, но невинаги успяват в усилията си. Все пак има някои неща, които мъжете смятат за атрактивни винаги и е добре да ги знаете. Това са прости неща, които са лесни за прилагане в ежедневието. Когато знаете това, което мъжете намират за вълнуващо у една дама, ще ви е по-лесно да привлечете обекта на желанията си.

1. Бъдете весела и усмихната жена.

Мъжете не обичат депресираните, негативно настроени, намусени и вяли жени, колкото и красиви да са те. Ако искате да получите допълнително внимание от един мъж, постарайте се да изглеждате весела, чаровна и закачлива. Усмихвайте се повече, показвайте позитивно отношение към живота и бързо-бързо ще разтопите сърцето на някого.

Вярно е, че невинаги е лесно да изглеждате в добро настроение, особено ако имате някакви проблеми, но все пак се опитайте да гледате от по-светлата страна на нещата. Няма представител на силния пол, който да намира за привлекателна жена, която мрази живота си и е наистина нещастна.

2. Облеклото е важно. Не подценявайте първото впечатление!

Не е тайна, че мъжете са привлечени от външния вид на жената. Но не се притеснявайте! Това не означава, че трябва да се подложите на пластична операция. По-важното е да демонстрирате добър стил, винаги да обръщате внимание на грима и прическата си.

Трябва да се чувствате добре в собствената си кожа и да имате самочувствие на добре изглеждаща жена. Тогава и мъжът ще ви възприеме като такава. Не е нужно да се носите в искрящи, цветни дрехи или в скъпоструващи маркови облекла. Просто бъдете уверени и модерни и не забравяйте да използвате парфюм.

3. Флиртувайте, но без да прекалявате.

Няма нищо по-привлекателно за един мъж от красива, усмихната жена, която се държи закачливо и откликва позитивно на неговото ухажване. Все пак умелият флирт е част от играта и прави жената да изглежда още по-привлекателна и женствена. Но трябва да запазите контрол над емоциите си и да не отивате твърде далеч още от първия път.

Просто се дръжте остроумно, повдигайте вежди, мигайте с клепачи, отмятайте назад коса и прехапвайте нежно устните си, докато говорите с обекта на своите желания. Дръжте се така, сякаш наистина се интересувате от това, което мъжът казва (дори да не е така).

4. Покажете малко плът.

Все пак е лято и е нормално да носите по-разголени дрехи. Не става въпрос да прекалявате и да заприличвате на похотлива порно звезда. Красивата женска плът доказано привлича мъжете. Оголено коремче, по-дълбоко деколте, къса пола/панталонки, дълга пола с висока цепка, разголен гръб – това са все дрехи, подходящи за този сезон. Въпросът е мъжът да може „малко да надникне", но все пак да оставите повече на фантазията му.

Останалот прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Обективна преди 10 години
Мъжете намират за привлекателен единствено външния вид. Всичко останало е без значение. Че е *** като *** или две изречения правилно не може да каже няма абсолютно никакво значение, ако изглежда като модел. Разбира се тоя външен вид си изисква поддръжката и ако мъжлето няма необходимите средства (пари), за да набавя необходимите продукти на куклата си то всички жени автоматично стават "меркантилни ***". Възниква въпроса защо - след като непрестанно все такива си ги търсят?
11
0
 
0
 
! Отговори
ftlvr преди 10 години
kraka i lice predi vsi4ko.. tova e istinata !
10
0
 
0
 
! Отговори
карчо преди 10 години
То ние се онождаме от години,но ако требе ,че се ,,привлечеме".
9
2
 
2
 
! Отговори
Чалгабой преди 10 години
Цици, *** и джуки!
8
1
 
14
 
! Отговори
До мустанг преди 10 години
НЕ ,МУСТАНГ,СТАТИИТЕ СА ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА. ( докато ни ограбват,например политици и всякакви) ЗА ТАЗИ СТАТИЯ ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ЗНАЯТ КАКВО ХАРЕСВАТ ПОЛОВИНКИТЕ НИ! ДРУГИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН.
7
10
 
16
 
! Отговори
bahur преди 10 години
да ми уйдисва на акъла и да дава отзад
6
1
 
18
 
! Отговори
Mustang преди 10 години
Интересно ми е има ли жени, които се вслушват в съветите от статията или тя се пише само за получаване на хонорар от автора.
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мацката на снимката си я бива ето това искаме ние мъжете
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А на снимката виждаме какво жените харесват у мъжете.
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4. Покажете колкото се може повече плът на публично място
2
1
 
29
 
! Отговори
бай хой преди 10 години
освен да преведа статията:Жени, бъдете лицемерни! : )
1
13
 
74
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Всички жени са...привлекателни,когато са...чужди.