Филмите, които тотално ни заблуждават за любовните връзки

Какви лъжи за любовта ни вменяват романтичните ленти
15
Филмите, които тотално ни заблуждават за любовните връзки
Снимка: outnow.ch

Има жени, които обожават да гледат романтични филми, да въздишат от умиление и да си представят, че и те ще изживеят подобна бурна любовна история в своя живот.

Най-добре е тези дами да се разделят с надеждите и илюзиите си. В истинския живот рядко има сюжети, които приличат на тези от филмите. А пък тези от филмите страшно много си приличат - мъжът и жената винаги се харесват в началото, към средата на лентата се разделят поради някакви обстоятелства и накрая се събират отново, за да има хепиенд.

Разбира се, има изключения от правилото. Може наистина да изживеете нещо подобно и например да се съберете след 20 години с гаджето си от гимназията „защото така ви е писано".

Въпросът е да не препълните живота и главата си с очаквания за фалшива романтика, а после да останете разочаровани.

Ето десет романтични хита, които пробутват на зрителите лъжи за любовта:

1. „Знак на съдбата"

Лъжата: Ако ви е писано да се съберете, ще се съберете

Ако чакате съдбата да ви предостави всичко в живота на тепсия, то може и доста да си почакате. По-разумно е, ако си харесате определен мъж и виждате, че и той има интересен към вас, да му дадете телефонния си номер, а не да оставите всичко в ръцете на случайността с надеждата, че той ще ви открие един ден (ако ви е писано да бъдете заедно). Няма смисъл да чакате неизвестното, ако можете веднага да „опитомите" ситуацията.

2. „Сексът и градът"

Лъжата: Мъжете се променят

Поговорката, че вълкът променя козината си, но нрава си – никога, е действително вярна. Не очаквайте, че лошите качества на мъжа ще се изпарят, защото вие сте специална жена. Може и да ги потушите за известно време, но те все някога отново ще изплуват на повърхността, за да ви направят нещастна. Така, че ако един мъж ви е разочаровал веднъж, не му давайте втори шанс да го направи отново.

3. „Тетрадката"

Лъжата: Той ще ви чака с години

Идеята, че ако един мъж ви обича истински, ще е готов да ви чака в продължение на десетки години, е много вдъхновяваща, но и доста нереалистична. Това рядко се случва в реалния живот. Много по-вероятно е въпросният мъж да изгради хубаво семейство с друга жена през годините, а не да стои и да чака смирено вие да се сетите, че го обичате.

4. „Хубава жена"

Лъжата: Принцът ще спаси Пепеляшка и ще я превърне в принцеса

Няма значение с какво се занимавате (дори да не продавате тялото си за пари), забравете че можете с помощта на горещ секс да накарате един мъж за една нощ да реши да осъществи „пълна промяна" на живота ви и да ви превърне в една съвременна Пепеляшка, да се ожени за вас и да ви отведе в двореца си. Ще се наложи да го заинтригувате доста повече, ако искате този сценарий да се случи в живота ви.
 

Вижте кои са другите романтични филми, които ни заблуждават за любовта в Tialoto.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
мари преди 10 години
еееееееее по тази логика да се събираме с партньор защото има два крака и две ръце или защото трябва да се размножим или пък за да не сме сами на старини ................трябва и любов си мисля аз :)))))
11
5
 
8
 
! Отговори
Пукпук преди 10 години
Макар да ме дразни "тиалото", тоз път добре са сторили с публикацията на тази статийка. Мъжете в реалността не могат да обичат по начините, посочени в тези филми, и всички тези заблуди са потвърдени от живота. Отваряйте си очите като избирате! Колкото по-емоционален и лигав откъм чувства и признания е един мъж, толкова по-вероятно е да се окаже някоя гнила ябълка и всичко да е една целенасочена лъжа...
10
2
 
2
 
! Отговори
Sephora преди 10 години
Любовта от романен или филмов тип, наистина я няма, за съжаление. Нещата са доста по-сериозни особено в БГ в реалната пазарна ситуация, да разчиташ на заплата която изкарваш и да се справяш с доста предизвикателства. Веднъж Милен Цветков в нег. предаване беше казал, няма любов има обща фирма - сметките, децата, ангажиментите... и е така.
9
0
 
6
 
! Отговори
CMCM преди 10 години
"Любов, това е да дадеш възможността на някого да те унищожи, а той да не го направи." ... беше казал някой. От тези думи следва обяснението за това, защо един мъж не би чакал с години една жена, просто защото не може да е влюбен в нея, в продължение на много време, а същевременно тя да го "унищожава" с безразличието си или с отблъскване и след това да очаква, че той ще я чака с отворени обятия, след като тя се "наживее". Въпрос на време е да му писне да бъде "унищожаван" бавно от нея...
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 9:Додрапало си до Сидни, Австралия и сега акъл раздаваш. За любовта. Любовта, перекенденце, не е "фактор". Ти не си изпитвало любов, освен към себе си. А по отношение на историята, това, че зад всеки велик мъж стояла една истинска жена, просто НЕ Е ВЯРНО.
7
2
 
14
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
Аз вярвам в силата на любовта,така както и в мълчаливото страдание..Ежедневието често притъпява чувствата, но това не означава, че тя липсва.Без любов живее ли се ? P.S Филмите затова се харесват от хората, защото ги отдалечават от реалността.Понякога това е необходимо.
6
0
 
15
 
! Отговори
Едно момиче преди 10 години
Епа, добро ви утро! Любов има, но нещата рядко се случват като в холивудските филми.
5
3
 
13
 
! Отговори
7 преди 10 години
ТАЗИ СТАТИЯ ДЕЙСТВА ДЕПРЕСИРАЩО!
4
10
 
7
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
О и от кои пръсти изсмукахте това?
3
0
 
12
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ТОЧНО
2
1
 
22
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ИМА ЛИ НЯКОЯ ИНТЕРЕСТНА ЖИТЕЕСКА ИСТОРИЯ....ВЕДНАГА ПРАВЯТ КАСОВ ФИЛМ ОТ НЕЯ.....ТОЗНО ЗАЩОТО РЯДКО ИМА ТАКИВА ИСТОРИИ.....
1
4
 
25
 
! Отговори
Ани преди 10 години
До 1Всички финали са трагични, просто както казва любимият ми Тери Прачет: "Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака." Съгласна съм със статията, реалността и мечтите доста често се разминават :)