Какво може да отблъсне жената от един мъж

Нещата, които дамите намират за особено непривлекателни
41
Какво може да отблъсне жената от един мъж
Снимка: outnow.ch

Всяка жена иска различни неща от един мъж. Някои желаят партньорът им да бъде привлекателен, други държат на интелекта, а за трети много важно е финансовото положение. Колкото и различни желания да имат дамите към мъжа до тях, все пак има неща, които възмущават и отблъскват всички жени. Може би именно те са пречките, които много мъже не могат да преодолеят. Ако вие сте в ролята на човека, който постоянно бива нежелан от дамите, може би притежавате някое или няколко от следните качества:

1. Лоша хигиена. Неща като лош дъх, неподдържани зъби, занемаряване на бръсненето, смачкани и мръсни дрехи могат да отблъснат жената още на първата ви среща. Лошата хигиена е едно от нещата, с които дамите не правят компромис. Запомнете, че нечистотата никак не е секси.

2. Липса на амбиция. Жените обичат да бъдат с мъже, които имат собствен живот, амбиции и цели. Бъдете сигурни, че само след един или два разговора жената може да разбере дали вие реално мислите за своето бъдеще, или „живеете за мига“. Също така дамите не толерират мъже с цели, които обаче не правят нищо за тяхното осъществяване.

3. Безотговорност. Жените не искат да инвестират време, чувства и усилия във връзка с човек, които не може да се грижи сам за себе си и който ще им бъде в постоянна тежест. Последното нещо, което една жена иска, е да бъде с мъж, който вечно изпада в дългове, няма постоянна работа и не може да плати собствените си сметки.

4. Липса на увереност. Мъжествеността не се изразява само в мускули, а в увереност и духовна сила. Жените искат да се чувстват спокойни и защитени, когато имат партньор до себе си. Постоянното изброяване на собствените грешки, самосъжалението и оплакването от обстоятелствата са твърде непривлекателни мъжки черти за която и да е жена.

5. Липса на чувство за хумор. Независимо дали го осъзнавате или не, хуморът е от съществено значение за вашия успех сред жените. Всъщност много дами слагат именно умението за шеги на едно от първите места в списъка си с изисквания към мъжете. Умереното и добре използвано чувство за хумор може да покори всяка дама. Нито една жена не иска да бъде с човек, който никога не може да се пошегува, да се посмее на себе си или да намери шеговитото във всяка ситуация.

Вижте още какво може да отблъсне една жена от един мъж в сайта на Tialoto.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
36
 
! Отговори
Хаха-имам опит преди 10 години
Много интересно за каква възрастова група става въпрос. Не ми казвайте, че на 20, 30, 40 или 50 жената иска едно и също от мъжа. Очакванията са различни във всички случаи. Хуморът си е хумор, може и да играе важна роля в първоначалните отношения, ама я само да се шегувам пък заплатата ми и тя да звучи като виц, да видим дали няма да ме отсвирят. Апартаменти, къщи(обзавеждане), коли и почивки, издръжка на децата. Работата е много сериозна - е накрая ти се разрешава да кажеш някой виц.
16
12
 
33
 
! Отговори
до Естествено! преди 10 години
на проститутката се плаща кеш и си тръгва... в останалите случаи, дори излиза по- скъпо - вечеря, кино, цветя, разходки, подаръчета и евентуално някога - една френска в колата....
15
4
 
26
 
! Отговори
* преди 10 години
Моята жена е с ампутирано чувство за хумор... :( Всъщност, или се прави, че не разбира шегите ми, или наистина не ги разбира, за разлика от останалите ми приятели и приятелки...
14
10
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако искаш да се научиш на дисциплина си хвани германка.Ако искаш да се научиш на обноски си хвани англичанка.Ако искаш да се научиш на любов си хвани французойка.После си хвани една рускиня да ти е+е майката и една българка да те погребе.
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пиян, залян изпил 1 каса бира с 2 порции цаца и за да си поправи дъха минал през чорбаджийницата да удари няколко шкембета и така бай *** се озовал в дискотеката :)
12
3
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отчаях се.. но поне имам чувство за хумор :) Утре мисля да си измия зъбите и да се амбицирам.
11
17
 
43
 
! Отговори
Естествено! преди 10 години
Статията е напълно вярна. Не може един мъж да е пияница, зле поддържан, с бирен корем, но да очаква от жената да изглежда като модел и да поставя един куп критерии пред евентуалната си партньорка. Липсата на амбиция и поведението на разгонено животно също отблъскват. Не разбирам защо повечето мъже си мислят, че е много яко да нападаш от първа среща и после да се чудиш защо мацката те е отрязала. Ако искаш сериозна връзка не се държиш така, ако ще е за секс - *** бол, ама се плаща нали?
10
30
 
32
 
! Отговори
7 преди 10 години
А ДАНО ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ ДА ПРОЧЕТАТ ТАЗИ СТАТИЯ!!!!
9
5
 
35
 
! Отговори
сексолог преди 10 години
малката ***
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПлюшкинСчита се и още как! Отвъд една граница, даже се счита за болестно състояние. Някои майки конкретно изнудват синовете си с различни практики, да ги посещават непрекъснато, защото скучаят сами или подчертават колко са им длъжни и как не искат да са им в тежест, но се налага и т.н. И тук не говоря за твоя случай, ти й се обаждаш, а не киснеш всеки ден при нея, където със сигурност ще прозвучи критика по адрес на снахата.
7
9
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази статия не е актуална. Нашите жени обожават алкохолиците, а ако може и да са простаци направо ще са неотразими :)))
6
6
 
79
 
! Отговори
Плюшкин преди 10 години
Интересно, от кога това да уважаваш родителите си се счита за повод за отблъскване на една жена?! Аз издържам майка си (баща ми почина отдавна) и й се обаждам всеки ден, за да разбера какво прави. И не го считам за грях. Винаги, когато се налага да избера между приоритетите на МОЕТО семейство и това на родителите ми, не позволявам МОЕТО семейство да страда. Толкова ли е трудно да се намери баланс между благодарност за това, че са те направили човек и обичта към майката на децата ти?!
5
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ходи на работа с велосипед или с тролея.
4
20
 
32
 
! Отговори
mdaaa преди 10 години
и мъже които през ден тичат при мама ,да видят как е,да и дават тайно пари ,а да живеят като плюшкин
3
8
 
55
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
ъхъ..мм.. жените много държат мъжът да има чувство за хумор, а после се оплакват- "откъде го намерих този *** да ми опропасти живота"!!
2
7
 
33
 
! Отговори
Радио Ереван преди 10 години
Силен шут в ***.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ei , prepisva4i ste i tova si e ...