Какво може да отблъсне жената от един мъж

Нещата, които дамите намират за особено непривлекателни
41
Какво може да отблъсне жената от един мъж
Снимка: outnow.ch

Всяка жена иска различни неща от един мъж. Някои желаят партньорът им да бъде привлекателен, други държат на интелекта, а за трети много важно е финансовото положение. Колкото и различни желания да имат дамите към мъжа до тях, все пак има неща, които възмущават и отблъскват всички жени. Може би именно те са пречките, които много мъже не могат да преодолеят. Ако вие сте в ролята на човека, който постоянно бива нежелан от дамите, може би притежавате някое или няколко от следните качества:

1. Лоша хигиена. Неща като лош дъх, неподдържани зъби, занемаряване на бръсненето, смачкани и мръсни дрехи могат да отблъснат жената още на първата ви среща. Лошата хигиена е едно от нещата, с които дамите не правят компромис. Запомнете, че нечистотата никак не е секси.

2. Липса на амбиция. Жените обичат да бъдат с мъже, които имат собствен живот, амбиции и цели. Бъдете сигурни, че само след един или два разговора жената може да разбере дали вие реално мислите за своето бъдеще, или „живеете за мига“. Също така дамите не толерират мъже с цели, които обаче не правят нищо за тяхното осъществяване.

3. Безотговорност. Жените не искат да инвестират време, чувства и усилия във връзка с човек, които не може да се грижи сам за себе си и който ще им бъде в постоянна тежест. Последното нещо, което една жена иска, е да бъде с мъж, който вечно изпада в дългове, няма постоянна работа и не може да плати собствените си сметки.

4. Липса на увереност. Мъжествеността не се изразява само в мускули, а в увереност и духовна сила. Жените искат да се чувстват спокойни и защитени, когато имат партньор до себе си. Постоянното изброяване на собствените грешки, самосъжалението и оплакването от обстоятелствата са твърде непривлекателни мъжки черти за която и да е жена.

5. Липса на чувство за хумор. Независимо дали го осъзнавате или не, хуморът е от съществено значение за вашия успех сред жените. Всъщност много дами слагат именно умението за шеги на едно от първите места в списъка си с изисквания към мъжете. Умереното и добре използвано чувство за хумор може да покори всяка дама. Нито една жена не иска да бъде с човек, който никога не може да се пошегува, да се посмее на себе си или да намери шеговитото във всяка ситуация.

Вижте още какво може да отблъсне една жена от един мъж в сайта на Tialoto.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
ЦАНКО преди 10 години
До tarsiNoNeNamiraНикога не съм бил по умиротворен и щасълив и силен, след като се отказах от секса и жените, моля ви полследвайте ме. Тези убиващи страсти вземат мечтите ви,времето ви,парите ви и ПОКОЯ ви.
36
5
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До Анонимен 33Мъже, толкова сте кухи!... С ДУМИ В ЛЕГЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ВКАРА НЯКОЯ ЛЕКА ЖЕНА ,МИСЛЕЩА СЕ ЗА ГОЛЯМ ЦЕНИТЕЛ НА РОМАНТИКАТА И ТЪРСЕЩА ПО-СКОРО НЕАНГАЖИРАЩ СЕКС ОТКОЛКОТО ПАРТНЬОР ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! КОГАТО РАБОТОТА ОПРЕ ДО НАМИРАНЕ НА ПАРТНЬОР ПО-ВАЖНИ ОТ ДУМИТЕ СА ПРОФЕСИЯТА,ДОХОДИТЕ,ХАРАКТЕРА И ПР.!НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАК ЕДНА ЖЕНА С НИСКИ ДОХОДИ БИ СИ ИЗБРАЛА МЪЖ СЪЩО С НИСКИ ДОХОДИ И БЕЗ ВСЯКАКВО БЪДЕЩЕ,НЕЗАВИСИМО КОЛКО ХУБАВО ПЛЯМПА ?! УВАЖАВАЩИЯТ СЕБЕ СИ ЧОВЕК ИСКА НЕ САМО ДУМИ !
35
5
 
5
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
Истинския мъж трябва да пахне на кон,пот и барут...
34
3
 
11
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Понеже в статията се спомена за лошия дъх, нека напиша нещо наистина конструктивно и полезно: Лошият дъх твърде рядко е в резултат на лоша хигиена на устната кухина, по-често лошият дъх бива причинен от болен стомах, или болни бели дробове! Така, че лошият дъх може да се окаже индикатор за наистина сериозен проблем, нямащ нищо общо с хигиената и трябва да се търси какво реално го причинява, и да се лекува!
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурност и чувство за хумор - нинджа клоун.
32
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъже, толкова сте кухи! Не разбрахте ли, че да вкараш една жена в леглото всъщност изобщо не излиза толкова скъпо. Ако има някой в главата можете само с думи да я накарате да си легне с вас.. Ама уви, трябва само да се мрънка как жените гледали и портфеила и колата
31
3
 
18
 
! Отговори
Фют преди 10 години
А ако опиша какво отблъсква един мъж от една жена няма да ми стигнат символите. И ще секнат връзките
30
3
 
6
 
! Отговори
tarsiNoNeNa преди 10 години
А и да освен всичко дуго мили дами има доста такива като мен, но вие просто не искате да ги видите - или просто е по-лесно да се оплаквате. От 17 годишен сам се оправям(и в двата възможни контекстта :d ), пране чистене гладене също ги знам.
29
7
 
18
 
! Отговори
tarsiNoNeNamira преди 10 години
и като отговарям на 4.5/5 показателя изброени в тази статия, що за 31-години една пак не ме хареса, бре?Женска му рабтоа никога не ви стига и незнаете какво искате. Искате мъж с кариера и да ви разбира ама после защо нямал време за вас еми няма или работиш или не. Искате да ви разбира и да сте равни ама защо не ви плащал сметките и разни други такива простотии... Свикнах да си живея сам и май така и ще се свърша, но по-добре така от колко нещастливо обвързан.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бъдете сигурни, че намирането на "лесното" по описания начини, или с други думи с въобразявянето за наличие на спестовна касичка между женските бедра рано или късно се наказва. На такива "гледай на еди коя си мъжа какво постигна, а ти за нищо не ставаш" мястото им е на точката за биене на дузпа. Много добре знаем как се намира хубава и добре платена работа в България, ако и човек да има съответните знания и умения. В семейството няма лесно и за мъжа, и за жената.
27
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В крайна сметка около мен е пълно с такива жени, дето все търсят "перфектния", "идеалния" да има пари и т.н. и какво? Станаха на по 40 и кусур години и са все или стари моми, или разведени. Истината е една - като има любов, разбирателство, доверие, взаимни компромиси задължително и от двете страни, всичко рано или късно си идва на мястото. С "изисквания" не става. Когато се ожениха и братовчед ми, и жена му, бяха голи като църковни мишки, нямаха нищо, но с общи усилия лека-полека се оправиха.
26
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си гледат работата с тези разни "изисквания". Жените, като искат пари и т.н. имат достатъчно мозък, глава на раменете си, да работят, да си ги изкарат и да си купят каквото искат. Женен съм, но не допускам жена ми да иска постоянно за щяло и нещяло. Даже ще участва наравно с мен в издръжката на семейството. Откъде накъде само мъжа ще е "длъжен"? Онова между краката не е инструмент за източване на другия пол. Но относно напиването и лошата хигиена съм напълно съгласен, че е недопустимо.
25
9
 
10
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
Жините както имат такъва голяма амбиция,и искат супермен и спайдъртмен вкъщи ,дъ носи големъ заплата и те да хойкът в мола.......си уствать вечно сами ,и им викать стари моми неначесни...
24
2
 
5
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
да си ляга със пичове.....
23
11
 
29
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Е, те щото жените все страдат от болни амбиции, за това :)))) Аз пък не съм амбициран да се загробя с някоя, дето само ще ми вика: Аре, бе гледай на другите мъжете кво направиха, пък ти... Аре, не мерси! Кат не ме харесва такъв, какъвто съм да ходи да си търси някой милионер, който спокойно може да докара до просешка тояга! Това са българските жени - каквото и да имат, все искат и още, и още, и още, и все са недоволни, и винаги са убедени, че са се прецакали с тебе!
22
6
 
31
 
! Отговори
до 17 от Естествено преди 10 години
Къде излиза по-скъпо бе!? Те едно кафе не щат да ти платят, едно цвете не искат да ти подарят... къде излизало по-скъпо? :) Умряла съм му за мижавото кафе, но въпроса е принципен. Отгоре на всичкото занемарени, дебели и смърдящи на пот - типичният Бай ***. Ама иначе мацката, с която излизат трябва да е като манекенка от модно списание. И защо да искам да спя с тоя? Защото е мъж или защото няма други мъже? Да ходи на *** като е толкоз отворен.
21
8
 
30
 
! Отговори
Миглена преди 10 години
Разведена съм.Не ме вълнуват тези изброени неща,само да ме обича.По добре е някакъв мъж ,отколкото никакъв.Сам трудно и скучно се живее.
20
9
 
30
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Написаното по-горе е така,но съм на мнение,че мъжете са по-поддържани от жените в последно време-ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ !!!
19
6
 
34
 
! Отговори
:( преди 10 години
За съжаления, дъхът на приятелката ми вони като екарисаж.... :( Когато я изпратя в банята да си измие зъбите вечер преди лягане се сърди и инати и ми казва, че не съм човекът, който ще и дава тон в живота.
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разведен съм и съпругата ми не отговаряше на всичките изброени 5 качества.