Женските стереотипи в мъжките умове

Какво се върти в главата на мъжа, когато има среща с нова жена
27 сеп 2013 20:35,
8
Женските стереотипи в мъжките умове
Снимка: Victoria's Secret

Почти винаги мъжът изгражда своето мнение за жената още след техния първи разговор. Изключение правят случаите, в които дамата е разглеждана единствено и само като приятел – при това положение жената не влиза в нито един стереотип. Всички останали дами, към които мъжът има някакви сексуални намерения, попадат в различни категории. Тези категории са в ума на мъжа и могат да бъдат положителни, както и отрицателни. В първите попадат жени, с които мъжът иска да излиза и да прави секс, а във вторите – останалите.

Ето и какви са женските стереотипи в мъжките умове:

1. Жената за „секс за една нощ“. За мъжа това е жена, която той без усилие би вкарал в леглото си. Неговите предположения са, че тя е преспала с половината си колеги и има голяма сексуална увереност. Мъжът смята, че всичко, което трябва да направи за този тип жена, е да я заведе на вечеря и в замяна ще получи секс. Всеки мъж би поискал да преспи с подобен тип жена, но почти никой не би поискал да има връзка с нея.

2. Милото момиче. Това е жена, която всеки мъж харесва. Тя е сладка, приятна за компания, но господата невинаги искат да се срещат с нея, защото е прекалено мила и не им е секси. Обикновено това момиче преминава в графата „приятелки“ и се превръща в доверен човек за мъжете, които черпят полезна информация от нея.

3. Жената „в резерва“. С нея мъжът флиртува и през цялото време ѝ говори мили неща. От време на време той излиза с нея, но те не ходят по срещи и мъжът не я харесва наистина. Жената в резерва е човекът, на когото той звъни, когато се чувства самотен или отхвърлен от друго място. Тя винаги откликва, защото за разлика от мъжа си, е паднала по него.

4. Недостижимата жена. Тази жена е толкова гореща и страхотна, че на мъжа му се свива коремът само като си помисли за нея. Тя е изключително уверена, привлекателна и има страхотна работа. Повечето мъже биха гледали тази жена само отстрани, защото не биха се осмелили да я доближат.

5. Жената "твърде висока топка". Тази жена може да бъде чудесна приятелка, но мъжете твърде трудно достигат до нея. Може би тя е представител на аристократична класа и от малка е свикнала на много охолен живот. Този тип жена винаги изглежда сякаш е излязла от списание, тъй като постоянно полага грижи за себе си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: мъжеженистереотипи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А пък най-хубаво е хората да си казват нещата в очите :)
5
3
 
15
 
! Отговори
хиха преди 10 години
Няма жена,която да не дава! Има мъже,които не могат да си поискат!
4
4
 
10
 
! Отговори
Reo преди 10 години
Пълни глупости, с извинение. Най-обичам някой друг да ми казва какво ми се върти в главата. Пък и тази класификация е повече от глупава. Всяка жена има уникален образ в съзнанието на един мъж, който зависи от хиляди дребни детайли. Такава класификация е повърхностна и невярна.
3
5
 
13
 
! Отговори
Ан преди 10 години
Поведението и отношението на жената, зависят главно от това на мъжа срещу нея. А външният вид не винаги е индикатор за характера и намеренията на човека, има далеч по- дълбоки и психологически фактори, за които може да пишете...Но явно статията ви се базира на личните ви наблюдения върху колегите от Студентски град, например...Сиреч...доста плоско писание...
2
4
 
35
 
! Отговори
do 2 преди 10 години
хората за секс ти пишат ти за политика говориш - всичките сте такива импотенти
1
2
 
22
 
! Отговори
Мавродиев преди 10 години
За да получиш, трябва да си поискаш. Но преди това трябва да знаеш как. Нататък е лесно. ;)