Най-добрите места, в които може да срещнете любовта

За всички необвързани мераклии
14 окт 2013 23:05, Мария Дуковска
19
Най-добрите места, в които може да срещнете любовта
Снимка: Sxc.hu

Любовта може да се открие навсякъде и във всичко. Въпреки това не всеки има половинка до себе си, с която да споделя хубавите и лошите моменти и да посреща предизвикателствата, които животът поднася. Тези, които търсят другата половина на сърцето си, се надяват във всеки един момент да го намерят.

Никой никога не знае къде и как ще открие любовта. Едно е сигурно – на приятно пътешествие шансовете за флирт и нещо повече са по-големи. След Рим, Рио де Жанейро и Лисабон вижте кои други дестинации могат да открият пред вас любовни трепети.
 
Кейптаун, Южна Африка
 
Живописна брегова ивица и планина, която се издига над града. Това е само част от красотата на града. В центъра може да се разходите из галерии, търговски центрове и популярни клубове, а вечер край брега може и да срещнете любовта.
 
Сидни, Австралия
 
Дните, прекарани на плажа с коктейл в ръка и дъска за сърф, ви гарантират приятни срещи и погледи на млади и красиви хора, готови да флиртуват във всеки един момент. Вечер може да се насладите на класическата музика в операта или да посетите някои от местните клубове.
 
Буенос Айрес, Аржентина
 
Буенос Айрес е място с особена енергия. Романтичен град, в който може да направите своите първи стъпки в тангото. Красиви улици и чудесни ресторанти с невероятна кухня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-райската част на плснетата се е обзавела със едно потно, неграмотно, злобно чалгаджийче което им показва какво е Бай Ганьовщина първа рака...
10
0
 
11
 
! Отговори
хахахахааааааааааа преди 10 години
е га ти платената статияяяяяяяяяяяя,леле мале....в лудницата Лондон имало крсиви ухажори,хехехе,е да има и профи *** основно,таман пристигнали и загорели за дърти англичанки-за другите не коментирам-реклама на курорти за МИЛИОНЕРЧЕТА,или застарели лели,дето любовта си я срещат където си поискат
9
0
 
7
 
! Отговори
snp93 преди 10 години
Амстердам при проститутките
8
2
 
15
 
! Отговори
Ранджит преди 10 години
Я напишете в търсачките БГ АМАТЬОРИ и ще видите що е това любов ! Щял съм да я водя до пичковица я беж от тук А на 6 тия ДА СИ ЖИВУРКА В АВСТРАЛИЯ ТАМ ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ БАЯ НАРОД СА МЕКИ КИТКИ ! А може и съмият шестак да ходи с прашка и поличка . Ако искате романтика можете дори в околностите на вашият град или село да си го направите . Важното е след това отношението към човека до вас . Всичко останало са празни приказки и скрита реклама да пълним джобовете на тур операторите АИ НАЗДРАВЕ
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на които, а не в които. На това място, а не в това място.
6
5
 
5
 
! Отговори
Меринджеи преди 10 години
Който иска любов може да намери в Русия ! По тия места освен някоя болест да си навлече човек друго идвали ще стане
5
1
 
20
 
! Отговори
До анонимния преди 10 години
Аз да ти кажа живея в Благоевгад и ми дреме за теб някаде там далече от род и родина.Не си мисли ,че не сме виждали вашия ''рай' 'така да се каже.Пожелавам ти успешно оцеляване и не се изказвай неподготвепомисли преди да напишеш нещо.ПОЗДРАВИ ОТ НАШАТА РОДИНА .Айде със здраве ...
4
0
 
8
 
! Отговори
blah преди 10 години
Lubovta normalnite hora ia srestat v universiteta (nezavisimo v koia darjava uchat) i chrez obsti priateli. Tazi madama e niakakva patetichna mechtatelka koiato sigurno dori na kartata ne moje da gi posochi, prepisanite destinazii..S takiva klishirani izkazvania nadali niakoi maj ste ia srestne skoro, po-veroiatno e da izbiaga v drugata posoka!
3
0
 
21
 
! Отговори
Любуфчия преди 10 години
Как' Мароооууууу, куга са върна от там, ***, чи и либуфтъ намери ...
2
0
 
31
 
! Отговори
До Мария ДуХовска преди 10 години
Мария ДуХовска............явно или много гледа латино сериал4ета, или много преписва от жълтите списания и вестници, издавани по Щатите и Западна Европа. Колко българи ще отидат в Кейптаун, Сидни и Буенос Айрес, а ДуХовска, че да срещнат и любовта там?
1
0
 
50
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Марче, ти кога беше за последно в Кейптаун- Южна Африка Сидни- Австралия и Буенос Айрес- Аржентина че видя любовта тъдява ?