Жените се възбуждат след печалба, а мъжете - докато чистят къщата

Чистите чаршафи пък са като афродизиак и за мъжете, и за дамите
29 окт 2013 20:52,
11
Жените се възбуждат след печалба, а мъжете - докато чистят къщата
Снимка: Dreamstime

Ако се чудите как да засилите либидото на нежната си половинка – поставете я на диета. Ново изследване показва, че дамите, които са отслабнали, имат най-голямо желание да правят секс. Сред другите „афродизиаци" за нежния пол се нареждат печеленето на пари и чистите чаршафи.

За разлика от тях, господата са в настроение за ласки, най-вече след като излязат на мъжка вечер с приятели. Те също се възбуждат от чисти чаршафи.

Изследването е проведено върху 2000 британци и е поръчано от марката Mecca. Според него 60% от запитаните дами са готови да правят секс веднага след като спечелят пари от хазартна игра. 52% от мъжете пък явно са наясно с това, защото са готови да оставят половинките си да играят бинго, ако след това се приберат „в настроение" за секс.

Изненадващо чистенето на къщата също попада в топ 10 на нещата, които възбуждат мъжете. В него влизат още шофирането и победата на любимия им отбор.

В проучването се споменава, че ако Англия спечели Световното първенство по футбол, това ще бъде периодът, в който ще се прави най-много секс в страната.

„Печеленето възбужда и двата пола. Без значение дали става въпрос за бинго, или футболен отбор – и двете носят усещането за лична победа, което води до възбуда. Желанието за печалба е базов човешки инстинкт, който поддържа индивидите живи. Погледнато към днешна дата, човек, който печели, има по-висок социален статус, по-високо качество на живот и привлича по-силно представители на другия пол", обяснява сексоложката и експерт по невербална комуникация Трейси Кокс.

„Печеленето залива мозъка ни с възбуждащи невротрансмитери, които се освобождават и по време на секс. Те причиняват учестено дишане и напрежение в областта на корема, както и покачва адреналина и възбудата", добавя дамата.

Вижте десетте неща, които вдигат либидото на дамите и на господата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
YNWA преди 10 години
НАПОСЛЕДЪК ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СА С БРИТАНЦИ.ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ТИЯ ИМПОТЕНТНИ ТВАРИ.ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА РАЗЛИЧНИ КРИТЕРИИ.ЯПОНЦИ,ЧЕРНОКОЖИ,И ВСЯКАКВИ ТАМ.АЗ КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН СЕ ВЪЗБУЖДАМ ОТ ЧИСТОПЛЪТНА НАДУПЕНА МАЦКА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ПРЕДИ ТОВА СЪМ (ВЕЧЕРЯЛ) С ПРИЯТЕЛИ ИЛИ СЪМ ГЛАДЕН
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4Сега пък къде да търся бинго?
4
0
 
5
 
! Отговори
stok преди 10 години
Тези англичани се чудят какво да измислят да белким има секс между мъже и жени. Защото най-големия проблем там отдавна е коняра Джон, който е католик.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както заглавието така и съдържанието не представят нищо вярно
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Koe?
1
1
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 10 години
Ще имам пред вид всичко това!