Характеристиките на лошото момиче, които всеки мъж обожава

Някои от чертите на лошите момичета са просто неустоими за мъжете
16 ное 2013 19:35,
29
Характеристиките на лошото момиче, които всеки мъж обожава
Снимка: outnow.ch

Добрите момичета са тези, които мъжете биха запознали с майка си. Животът с тях е мек като възглавница. Той е пълен с любов, комфорт, емоционална сигурност, щастие и блаженство.

Въпреки това лошите са много по-секси и всеки мъж тайно желае да покори едно такова момиче.

Говорим за жените, които са непредвидими, капризни и са изкусителки по природа. Сами по себе си те не са подходящи за дългосрочни отношения, но все пак в тях има нещо, което интригува всички мъже.

Ако искате половинката ви да бъде напълно покорена от чара ви, ще трябва от време на време да действате като лошо момиче - да флиртувате с него, да бъдете по-дяволита, да го държите в напрежение, сякаш се е качил на влакче на ужасите; най-общо казано да вдигате адреналина му.

Всяка жена може да влезе в кожата на лошото момиче стига да има желание за това. Използвайте тези 12 съвета, за да предизвикате страхопочитанието на мъжа в живота си:

1. Бъдете по-палава. Тези жени не са прекалено скромни. Те не претендират, че мразят порното и не се плашат от ново сексуално приключение. Сексуалният живот на мъж с лошо момиче никога не е скучен, така че се научете да експериментирате в леглото по-често.

2. Демонстрирайте своя сексапил. Дори да имате дълга връзка с половинката си, това не пречи от време на време да я изненадвате с предизвикателно облекло или бельо. Дебелите пуловери и избелелите дънки са удобни, но ако винаги искате да се чувстват комфортно, вероятно губите и своя сексапил.

3. Впускайте се в нови приключения. Лошите момичета нямат граници. Те са безразсъдни, щури и смели. Те биха опитали всичко ново и интригуващо поне веднъж в живота си. Освободете се от задръжките си, оставете страховете си вкъщи, изневерете на консервативните си виждания и предложете на своя любим някакво вълнуващо приключение.

4. Бъдете по-закачлива. Лошите момичета са малки дяволчета, които знаят как да флиртуват и могат да съблазнят всеки мъж. Те са забавни и секси бъбривки, които могат да омагьосат един мъж, без дори да го докоснат.

5. Бъдете самостоятелна. Лошите момичета знаят какво искат и правят всичко възможно, за да го постигнат. Те определено са мотивирани и не позволяват нищо да им се изпречи на пътя. Тези жени могат да направят всичко в живота си и то без помощта на нито един мъж!

6. Дръжте се със самочувствие. Лошите момичета не чувстват необходимост да отговарят за действията си, защото имат самочувствие. Те никога не се държат като неудачници, харесват външния си вид и държат главата си винаги вдигната високо.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: чертисексиЛошо момиче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само коментар 26 си струва! И то много!Шоп - тъпо парче, говорител на тъпите парчета. Нещо за д***не и тем подобни няма ли да има? Поне да си знаем мястото от коя страна на кавала е.
24
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Това са съвети не само за секса, а и за живота и то на двата пола. Преди всичко, най важното - лъжете за всичко. Каквато и работа да подхванете, давайте си вид на откровен бандит, това предизвиква уважение към Вас и улеснява печалбата Ви. В тежки и привидно безнадежни ситуации, представяйте се разковано, предизвикателно, и нанесете удар дето най не очакват. Никога не правете нещо ако не е лъжа! Така междуполовите отношения ще са наистина моралната основа на обществото.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БерлинОтнася се за характеристиките,а не за момичето.Затова е в множествено число.
22
3
 
14
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Първо добро момиче не означава предсказуема и в кърпа вързана, второ, никой не обиче главоболия с жени. Това тука е извращаване на понятията. А когато единият гледа мачове, а другият флиртува по нощните клубове, това не е нито любов, нито семейство, а просто съжителство, продиктувано от моментни обстоятелства.Жалко е да се хвалите с такива неща.
21
10
 
5
 
! Отговори
лл преди 10 години
Добре е в къщи да живееш с добро момиче, но да се виждаш от време на време с лошо момиче но с добър език....
20
6
 
14
 
! Отговори
Джул преди 10 години
Спрях да му робувам когато разбрах, че съм "кралица".Сега съм го оставила да си чете вестника и да гледа мачове, готвя му, но си живея живота. Ходя на фризьор, обличам се предизвикателно, ходя на клубове с приятелки в петък вечер, пийвам си уиски, танцувам, често в клуба флиртувам с мъж, който ми харесва, без да му зная името, чувствам си желана, живея си живота и съм много щастлива.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някъде казах ли нещо за хойкане, бе?
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*валъкът е до време,а глупостта до края.
17
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 14. Обяснявам. Когато си прекалено предсказуема, праволинейна, в кърпа вързана и прочее, мъжът започва да се оглежда наоколо. Вече изобщо си безинтересна и скучна за него. В такъв момент започнах да се чудя защо се случва това. И започнах да чета със закъснение какво искали били мъжете. Ами те само глупости искат. Тогава реших да се държа както на мен си ми харесва и да обръщам внимание и на това какво искам примерно в ежедневието си. А какво лапам си е лично моя работа.
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха е няма толкова *** статия :)
15
6
 
32
 
! Отговори
тор преди 10 години
трябва да може и да гълта
14
15
 
10
 
! Отговори
сос преди 10 години
До Анонимен 12Какво искаш ти решава пича, който ти го подава да го ***.
13
0
 
11
 
! Отговори
jan преди 10 години
Юли, напълно си прав. Но не се сърди на леля Марийка - тя просто описва собствените си преживявания.
12
5
 
53
 
! Отговори
Юли преди 10 години
Тия момичета които описвате, ние наричаме*и. Морал, етика или чалгаджийско възпитание! Какво предлага Днес в статиите си? А после пишете защо днешните деца са гамени! Пълни *** сте вие.
11
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това да не е взето от "10-те съвета на Планета ТВ", застреляйте се. С тия тъпотии най-много някое добро момиче да си докара връзката до тотален провал... ***...
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Берлинднес, просто ,не само Днес.бг ами и в други инфосайтове нещо е станало с пишещите - няма статия без грешки и то елементарни и дразнещи . бе, то и друг път ,ама днес утрепаха рибата направо :)
9
3
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уникална *** статия, в стил "Космополитън" :D Бъдете си каквито сте и не се опитвайте да бъдете някой друг :)
8
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този път съм много доволна! Стига вече съм чела само мъжки коментари. Кефя се от все сърце!Хайде мацки! Какво били искали? Не ми пука! Започнах да чета такива неща когато осъзнах, че прекалената ми отдаденост в брака ще го провали. И сега искам да знам какво искам аз!
7
6
 
23
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Що за заглавие?! "момиче, които"! За работа като журналист вече явно не се изискват и ЕЛЕМЕНТАРНИ познания по български език. Това е обидно и за вас, и за читателите.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
///Някои от чертите на лошите момичета са просто неустоими за мъжете ..........///..........като тези 2 неща...69 и мусака До ku4eto амииииии то и при нас жените същите неустоими черти на мъжете са привлекателни ............;Р