Нещата, с които жените плашат мъжете почти до смърт

Вижте с какъв тип поведение можете да накарате новото си гадже да избяга през глава
25 дек 2013 20:48,
14
Нещата, с които жените плашат мъжете почти до смърт
Снимка: Dreamstime

Има много жени, които се оплакват, че не разбират силния пол, колкото и да се опитват. Един от въпросите, които често вълнува дамите, е с какво точно отблъскват мъжете и защо не могат да изградят дълга, сериозна връзка с нито едно от гаджетата си.

Част от тези жени не разбират защо всеки път, само след няколко срещи, мъжът спира да им се обажда и изчезва безследно от живота им.

Затова ви представяме няколко вида женско поведение, които могат искрено да изплашат мъжа и да му послужат за аларма, да се оттегли възможно най-бързо. Спрете да правите тези грешки в общуването си с другия пол и ще видите, че ще успеете да задълбочите следващата с връзка. А ето и 6-те най-често срещани неща, с които жените плашат мъжете почти до смърт:

1. Разговори за бившия

Бившите гаджета са тема, която трябва да запазите за приятелките си. Няма мъж, който да желае да бъде детайлно информиран за отношенията ви с предишното ви гадже, както и за причината за раздялата ви. Освен това в подобни разкази можете да се увлечете толкова много, че да издадете без да искате някои свои неприятни черти от характера. Например да разкриете как сте проверявали телефона на кръшкача, как сте го хващали в крачка и какви точно скандали сте му вдигали. Настоящият ви приятел определено ще се стресне от подобни истории, така че по-добре му ги спестете, дори да се гордеете с някои от тях.

2. Планове за забременяване

Напълно логично и нормално е една жена да поиска деца в даден момент, но това не е тема за началото, на която и да е връзка. За мъжете бащинство е деликатна тема, на която те се решават, когато се почувстват готови. Самата мисъл, че можете да ги изненадате с положителен тест за бременност, докато още не са сигурни в чувствата си към вас, може да ги накара да побегнат през глава. Освен това се усеща нотка на отчаяние, когато тази тема се засегне твърде рано в една връзка. Дори да мислите за бебета, запазете го за себе си, поне през първите 7-8 месеца.

3. Желание да го запознаете с родителите си

Официалната среща на гаджето с родителите ви е важна и сериозна стъпка, към която трябва да прибегнете, едва след като отношенията ви са станали сериозни. За мъжа подобна среща означава, че вие декларирате пред майка си и баща си "Ние с него сме двойка!". Това е ранна стъпка, ако излизате с мъжа едва от няколко седмици. Не прибързвайте да го запознавате с родителите си, ако не искате да изглеждате в неговите очи, отчаяна в идеята да си хванете сериозен приятел.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бахурчо, ще те разочаровам, но писаното от теб няма нищо общо с мен. Реакцията ти е доста крайна и показва злоба и комплексарщина към жените. Щом е жена, не може да е оправна и самостоятелна, тъй ли? Само ще допълня, че самоуверените и силни мъже нямат проблем с такива жени и това си им личи по поведението. Пък щом те утешава да мислиш, че някой е със сексуален живот, по-скучен от твоя, никой не може да ти забрани да се самозалъгваш и да се плюнчиш срещу другите, избивайки нещо си там.
10
5
 
5
 
! Отговори
bahur преди 10 години
Анонимен 8,ние пък разбрахме че компенсираш скучния си и инфантилен сексуален живот със самозаблудата колко си самостоятелна и оправна. Поредното кукуриго дето мрази секса заради проникването, т.е. въображаемата си "подчинена" на мъжа роля. Никой мъж не можел да я издържа и направлява....гроздето май е кисело?
9
2
 
10
 
! Отговори
Илю Минантов преди 10 години
Абе, важното е да има разделяне и противопоставяне на: мъже и жени, хомосексуални и хетеросексуални, родители и деца, народи, нации, партии, раси, религии... бе, където и както може. Така обществото се отслабва и по-лесно се владее.РАЗДЕЛЯЙ, насъсквай едни срещу други И ВЛАДЕЙ!
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 8от анонимен 7 Напълно подкрепям!!!
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз от някои коментари разбрах от какво трябва да се плаши една жена - от мъже, които смятат инструмента си за начало, център и край на вселената, и от мъже, които не искат оправни и самостоятелни жени, защото не могат да ги командорят и манипулират, както биха правили с някоя напълно зависима от тях безгръбначна мижитурка без собствено мнение по никой въпрос и с убеждение, че някой трябва да я издържа и направлява.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мили дами, ако мъжът е истински "мъж на място", ако е влюбен във вас, ако е човек знаещ "що е отговорност", а не просто "на мама детенцето"...няма нещо което да го уплаши от вас...цялата статия е тинтири-мнтири..да драснем нещо, та да си вземем празничното хонорарче ;)...Весели празници на всички /включително и на уплашените, бягащи през глава момченца/ ;)
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените стават ужасни, когато почнат да тормозят децата си, за да уязвят съпруга си.
4
10
 
8
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Омъжена съм за швейцарец и живея в Цюрих от опит мога да кажа, че най-много го е страх да не се разведем и да му взема децата, това не знам дали важи и при българските мъже, по-скоро не. Но на запад работи безотказно, това е най-големият кошмар за един мъж на запад.
3
4
 
11
 
! Отговори
konsa преди 10 години
Мен ме кефи да им слушам глупостите как били независими,как сами се оправяли в живота,как сами се издържали,как мъж не им трябвал и т.н.Обаче като им влезне и не дават да го изкараш.После се почва:-Абе една крушка в коридора ако може да смениш,или акумулатора нещо да погледнеш или да ми дадеш 50лв,че нещо не си прецених харчовете този месец?
2
6
 
19
 
! Отговори
феминист преди 10 години
Мисля, че жените не могат "да уплашат" мъжете с нищо, но могат да ги погнусят.Мен, например, ме е гнус от т.нар. еманципирани жени, така както ме е гнус от космата жена, мускулеста жена, мустаката жена, от жена простачка, абе изобщо от жена, която напомня на мъж. "Амбициозна" меринджейка ми е "любимото".
1
7
 
28
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Като започне жена да ми разправя как с всичко се оправя сама и от мен нищо не иска ,само да се разбираме,се изнасям по възможно най-деликатния начин!