Как да промените типажа си за мъжете, които ви привличат

Спестете си поредното разочарование от поредния неподходящ
26 дек 2013 14:19,
4
Как да промените типажа си за мъжете, които ви привличат
Снимка: fansshare.com

Имате ли си тип мъже, които постоянно харесвате? А получава ли ви се връзката с някой от тях? Ако ви е писнало да се въртите в кръг, попадайки на господа, които разбиват сърцето ви, може би е време да смените своя типаж.

Да, това не е никак лесно, но пък има начин да осъзнаете какво точно ви привлича в тях и да го потърсите и в някой друг с по-добро отношение. Много от дамите намират за атрактивни партньори, които въплъщават определени визуални и поведенчески модели, напомнящи на член от семейството. И тъй като в тях има нещо познато, те са склонни да правят големи компромиси и да бъдат с мъже, които искат прекалено много, държат се егоцентрично, тъпчат самочувствието им, не им отделят достатъчно внимание, не ги оценяват и т.н.

Решението е едно – сменете типа си!

Ето и няколко стъпки, които ще ви помогнат в това начинание:

1. Дефинирайте ясно какъв точно е типът мъже, които ви привличат

Направете си лист с техните качества (визуални и психически). Обърнете специално внимание на две неща, които също сложете в листа: 1) техни негативни черти, които постоянно откривате; 2) негативните емоции, които те провокират у вас.

2. Идентифицирайте защо ви привличат

Бъдете честни към себе си и се попитайте: Защо откликвам на тези техни негативни качества, които поддържат някакъв стереотип в ума ми? Може би сте свикнала да угаждате на подобни хора, защото не можете да казвате не и не искате да бъдете отхвърлени? Може би бързате прекалено много и постоянно ги притискате да задълбочите връзката си? Или пък веднага се впускате в сексуалната част и така не давате възможност на другия да опознае личността ви?

3. Създайте си нов типаж

След като вече сте наясно какви са проблеми с настоящия тип мъже, които харесвате, е време да си изградите нов. Опишете какви черти искате този господин да притежава и как вие самите да отговаряте на тях. Например: отсега нататък ще казвате какво чувствате, а няма да се съгласявате с всичко, само и само да му угодите; няма да му се хвърляте в леглото, а ще чакате той да направи крачката, за да създадете емоционална връзка помежду си и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Определено вече мисля да си падам по мъже с пари, естествено, които си падат по мен. Стига вече любов, емоции и страдание за нищо. Обичаш, омъжваш се, раждаш му деца, вярваш му, падаш и ставаш с него, или само му вярваш и го смяташ за прекрасен, ненадминат и пр... и какво? Обиди, унижения, тормоз или предателства всеки ден. Да не говорим другите жени колко са по-желани. И тогава защо......? Само кеш. Поне знаеш защо .....
1
1
 
3
 
! Отговори
4akashtata преди 10 години
"4akaite toi da napravi purvata kra4ka za da moze vruzkata vi da stane..."