Защо трябва да се срещате с мъж с куче

Собствениците на домашен любимец са отговорни, социални и лесно прощават
1 яну 2014 21:22,
17
Защо трябва да се срещате с мъж с куче
Снимка: gbtimes.com

Ако отново изливате на „пазара на срещи“, то задължително ще установите, че предложенията са много. Не всички от тях обаче са качествени. Всъщност истински късмет е жена да попадне на мъж, който не търси секс само за една нощ, може да се води интелигентен разговор с него, изглежда добре и т.н. Когато търсите потенциална половинка, винаги трябва да бъдете нащрек за черти, които се открояват по някакъв положителен начин.

Според изследвания мъжете и жените, които притежават кучета, са склонни да бъдат по-социални, активни и внимателни – все черти, които са необходими в света на запознанствата. Домашният любимец от своя страна развива различни добри качества у своя собственик. Ето и причините, заради които е хубаво да се срещате с мъж с куче:

1. Той е социален. Кучетата са социални животни, които обичат игрите в групи, разходките и опознаването на нови места. Поради тази причина, хората, които са избрали да гледат куче, също притежават тези качества.

2. Той е отговорен. Кучетата са животни, които изискват повече грижи и внимание, отколкото котките, например. Научаването как човек трябва да се грижи за друго живо същество, е процес, който изисква търпение, ангажираност и отговорност. След като един мъж е поел отговорност да има куче, значи той вече знае как да подрежда своите приоритети и да показва отговорно поведение.

3. Той е вежлив. Когато един мъж има куче, той вече не мисли само за себе си. Той е наясно с чуждите желания и нужди. Затова той винаги ще бъде вежлив, услужлив и ще се опитва да се съобразява с това, каквото вие желаете.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: кучемъжкачества
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
10
 
! Отговори
бай Пешо преди 10 години
Да отглеждаш куче в апартамент е извратен садизъм. Тези които го правят са тотални комплексари. Изпитват непреодолимо желание да съжителстват с по-низше и раболепно същество, което да хранят, да бият и да им носи чехлите. Така, че момичета мислете преди да изберете такъв.
11
7
 
6
 
! Отговори
й преди 10 години
предпочитам с котки,не понасям песовете
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ли? За да си има и ***!
9
4
 
5
 
! Отговори
12345 преди 10 години
Хайде пак женско сметкаджийство! А любовта?
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предпочитам да се срещам с мъж с котка, между другото годеникът ми е такъв и притежава всички изброени в статията качества.
7
4
 
21
 
! Отговори
буба преди 10 години
Ако статията беше вярна, то тогава нямаше да има улични кучета!Щото тия улични кучета преди това са били домашни любимци...По същата логика може да има статия - "Не излизайте с мъж който има куче, защото много вероятно е той да е жестоко същество което рано или късно зарязва любимците си"
6
1
 
31
 
! Отговори
jane преди 10 години
Мдам, ако има някакъв супер злобен питбул, който насъсква по уличните кучета и клошарите, със сигурност е мнооого социален, вежлив, внимателен. Пълни глупости. Вярно е, че кучето възпитава отговорност, но много зависи и от породата и от отношенията стопанин-куче. Хора всякакви, кучета - също. Но ако човек обича животинките и иска да има - по-добре да търси партньор със същите интереси. Че ако единият е маниак-чистофайник, а другият обича кучето в леглото, еми няма да се получи работата.
5
6
 
15
 
! Отговори
Bigfoot преди 10 години
Марийчето пак е изплагиатствало статийка от чуждестранната преса!Мога със сигурност да й препоръчам да си вземе куче,с което може да си намери кучкар от кварталната градинка или ако кучето е от по-едра порода,да прави секс и с двамата!Пардон .... и с тримата!
4
2
 
30
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 10 години
Не е нужно да имаш куче за да обичаш животните. Що за тъпотия, колко хора имат кучета и ги малтретират?
3
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Собствениците на домашен любимец са отговорни, социални и лесно прощават"...и един мармот, завива шоколада в станиол!Не съм съгласен!
2
4
 
22
 
! Отговори
Уф преди 10 години
Тази статия е предназначена да ни внуши че социалното е добро. Е, някои не мислят така.
1
4
 
20
 
! Отговори
; преди 10 години
за да виждате непрекъснато, че има нещо по-ужасно от него