Кога сексът "за последно" е приемлив?

Интимностите с бившия винаги крият рискове
15 яну 2014 23:01, Теодора Драгоева
18
Кога сексът "за последно" е приемлив?
Кадър от филма "Кенди"; Снимка: outnow.ch

Сексът с бившия винаги крие рискове, а сексът с „прясно бившия“ крие дори още по-големи. Въпреки това много хора искат да прекарат една последна нощ със своя доскорошен партньор. По този начин те се надяват да изпитат още един път емоционалната и сексуална интимност, на която са се радвали доскоро. Всъщност в някои ситуации сексът с бившия може да бъде дори ползотворен.

Ако се питате кои са тези случаи, вижте кои са обстоятелствата, при които сексът „за последно“ е приемлив:

1. Вие искате достоен финал.

Двамата сте се разделили преди няколко седмици, но усещате, че нещата са се случили много внезапно. В случай, че сте готови да продължите напред, но все още искате достоен завършек на старата си връзка, значи сексът с бившия не е толкова лоша идея.

2. Раздялата е по взаимно съгласие (наистина).

Подобно нещо се случва рядко, но пък не е изключено. Вие и вашата половинка сте решили да прекратите връзката си и никой не е останал наранен или обиден. В този случай е напълно приемливо да се срещнете още един път и да се насладите на последния си секс заедно.

3. Вие не искате да оставате приятели.

В тази ситуация обикновено има намесени противоречиви чувства, колебаещи се от любовта до омразата. Възможно е да измине повече време от раздялата до последния секс, тъй като и двамата партньори имат нужда „да изчистят главата си“. Имайте предвид, че в подобна ситуация трудно бихте останали приятели с бившия, но пък много лесно може да завържете „приятелство с екстри“.

4. И двамата сте си намерили други партньори.

Макар да не е особено правилно, може да попаднете и в подобна ситуация. Вие и бившият ви имате други хора до себе си, но въпреки това решавате да правите секс за последно. Може би това е вашият начин да се откъснете от миналото и да започнете наистина начисто. Внимавайте, ако само единият от вас има друг човек до себе си, защото рискувате да се получи любовен триъгълник.

5. Раздялата ви е провокирана от това, че се намирате на различни места.

Връзката от разстояние се поддържа трудно. Тя се нуждае от много усилия, доверие, увереност и любов, за да се запази. Когато двамата партньори усещат, че няма да успеят да продължат по досегашния начин, то много често се стига до раздяла. В първия удобен случай обаче може да се видите с вашия бивш и да правите секс, с който окончателно да приключите.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
бай онзи преди 10 години
До 123еее стига лиготии... Да не е много изстинала и си в играта :D
13
1
 
4
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
А пък яз кат бех в градат на гости и са разкарвам из чаршиата и една булка с микорфон *** спира и вика-кажи дедо нещо за сексат бе,пък яз и викам-ми кво да кажа чедо-много му здраве,пък тя вика-ами ти бе дедо зарязал ли си го вече,сигур вече не можеш бе,пък яз и викам-ми то де да знам,мога и да мога ама дава ли ти некой да пробваш...пък една до нас чула и вика-еййй и яз тай мисла баш кат тебе и ми смига,пък яз са изнизах назаде и айде у тълпата,то нема на стари години за резил да са напрайме я...
12
0
 
7
 
! Отговори
me преди 10 години
Е няма толкова дразнещо *** статия. Ако мразиш бившия си от какъв зор ще искаш да правиш секс с него? За да го намразиш още? А ако имаш ново гадже, защо ти е да се занимаваш със старото, ако нямаш чувства към него? А ако имаш, защо си се разделила с него? Аман от измислени съвети, водещи единствено до страдание и объркване.Единственият непробпемен вариант да правиш секс с бившия е ако си нямаш настоящ,а с предишният сте се разделили нормално, или има още чувства. Иначе сексът едва ли ще струва
11
0
 
7
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Явно групата на недоебаните градски интелектуалки (НГИ) расте, като гледам броя на "статиите" с подобно съдържание. Като липсват истинските неща, идват измислиците и фантазиите. Вибраторът стои до клавиатурата за вдъхновение и жената пише ли пише. Моме, *** се изч.кай диво с някого, преживей нещо истинско. Ще забравиш да пишеш на тема секс. Бих оставил и телефон, но... не е възпитателно.
10
0
 
15
 
! Отговори
Бате Бойко преди 10 години
Абе като се счупи гърнето ходи вари боб в него! Къф секс, к'ви пет лева - бегай с 300 и това е!
9
0
 
11
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Аз съм мъж. За тяхно добро го казвам на всички жени:Никаква работа нямате при бившия! Особено пък секс за последно. Още повече - среща за скъсване. Ако има нещо негово във вас го връщате, най-добре чрез посредник и му казвате да не ви търси или по телефона или на публично място.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargМомче, лекувай се, очевидно си болен!
7
10
 
12
 
! Отговори
varg преди 10 години
Дрои не прочетох повече от 10 % от статията,защото пише глупости.Най-добрият начин да забравиш предишно гадже е именно секса с ново.Така,че смело напред.Тази вечер,ако ми провърви такава статия ще му дръпна в блога си,че ще ви отекат не само лигите.
6
0
 
6
 
! Отговори
Самира преди 10 години
Човекът е сложно устроен, но смятам, че само точка Втора е възможна при разумни хора. 2. Раздялата е по взаимно съгласие (наистина).Подобно нещо се случва рядко, но пък не е изключено. Вие и вашата половинка сте решили да прекратите връзката си и никой не е останал наранен или обиден. В този случай е напълно приемливо да се срещнете още един път и да се насладите на последния си секс заедно.
5
0
 
17
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
4. И двамата сте си намерили други партньори.-новите връзки е нужно да започнат с изневяра ли ?????
4
0
 
34
 
! Отговори
28720 преди 10 години
даа, съгласна с коментара по-долу. Аз името си под такава статия няма да подпиша.. Уж отваряш да прочетеш нещо леко и разсейващо, а се натоварваш с простотии.
3
1
 
56
 
! Отговори
американецо преди 10 години
По-големи глупости и да искаш не би могла да напишеш госпожо Драгоева. Направо свят ми се зави. Ако и двамата имали нови връзки - юруш, да правят секс с бившият/бившата, като по този начин и двамата изневеряват на новите си гаджета/съпрузи, освен ако не бъркам някъде (поправете ме ако е така!). Много гениална идея - да изневеряваш на човека, когото обичаш и си в момента и то с този, с който си решил че не искаш да бъдеш и си скъсал. Или може би сексът не е изневяра?
2
0
 
43
 
! Отговори
наДървен философ преди 10 години
Кога сексът "за последно" е приемлив?Ами когато е за предпоследно...
1
2
 
27
 
! Отговори
123 преди 10 години
Ако партньор-а/-ката все още диша.