Типове мъжко поведение, които отблъскват жените

... още на първата среща
Обновена: 23 яну 2014 08:15 | 23 яну 2014 08:13, Теодора Драгоева
16
Типове мъжко поведение, които отблъскват жените
Кадър от филма " Детски игри"; Снимка: outnow.ch

Има мъже, които в опита си да впечатлят дадена жена, активират някои свои черти, които буквално я отблъскват още на първата среща, което означава, че до втора така и няма и да се стигне.

Разбира се, всяко момиче си има както лични предпочитания за качествата, които търси у един мъж, така и списък от негативи, които не би допуснала у него. Все пак има няколко типа мъжко поведение, които не се котират добре при повечето от представителките на нежния пол.

Ето и кои са те и ги избягвайте, особено на първа среща:

1. Проява на несигурност

Жените не харесват несигурни мъже с ниско самочувствие. Ако се чувствате нервен или неуверен, това ще ви проличи и ще отблъсне дамата тутакси. Някои мъже имат положителна аура около себе си, но някои изглеждат буквално изплашени. Ако сте от втория вид, трябва да се опитате да промените поведението си, за да имате по-големи шансове да си хванете гадже скоро.

2. Проява на свръхчувствителност

Жените подсъзнателно очакват мъжете да бъдат рицари, а не да се държат като момичета. Няма да впечатлите нито една жена, ако я заведете на сантиментален филм и роните сълзи повече от нея самата. Дори у вашата личност да има нежна, чувствена страна, то не я демонстрирайте още на първата среща.

3. Демонстрация на самонадеяност

Някои мъже пък са не просто самоуверени, а направо надути като балони. Те си мислят, че притежават всичко, за което една жена може да мечтае. Поради тази причина те се държат така сякаш са господари на света, като правят редица идиотски изявления за собствените си славни дела и постижения. Дори жените златотърсачки могат да се отегчат от такъв мъж.

4. Скучно поведение

За съжаление, има мъже, които макар и свестни, са супер скучни. Тяхната компания може да убие настроението на която и да е жена за нула време.

Ако не сте от най-забавните типове, то поне избягвайте да говорите за клишета или пък да водите дълги монолози по ваши любими теми, докато момичето не започне да се прозява. Ако видите, че жената е отегчена от разказа ви колко често тренирате във фитнес залата и за какви мускулни групи по-точно, то сменете темата за разговор веднага!

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брутално! Да оставиш мацката да си плати масрафа!А иначе да си плати кафенцито ... хитрооо. Не се бях сещал за това!
15
1
 
8
 
! Отговори
Една жена преди 10 години
Сметката поне за мен като жена, не е проблем защото работя и ми е все тая дали аз ще си платя или не. Дори съм черпела мъж на среща. Сметкаджийските неща са за жени златотърсачи или такива, които нямат 2 лв, за едно кафенце. Ако ще трябва след това в натура да си плащам кафето или вечерята, което *** ми е платил предпочитам сама да си извадя парите и да си платя. Но все пак е леко смущаващо да дойде сметката и оня да вдигне рамене: ОПА, ти знаеш ли, че аз май нямам пари?!
14
3
 
15
 
! Отговори
bahur преди 10 години
най е дразнещо като не иска да черпи
13
7
 
0
 
! Отговори
Айди де преди 10 години
До Анонимен ***!
12
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените се отблъскват ако си *** като Боко Лайнорисов
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен най-отблъскващото е липсата на лична хигиена. Всичко друго мога да простя, ама ако ми се появи някакъв не къпан от последния дъжд и с дрехи смърдящи на болен пор, направо ставам и си тръгвам, пък нека той се чуди защо. На другите поне шанс ще дам, защото наистина всеки може в даден момент да е несигурен или да не може да измисли тема за разговор, случва се, но това да не положиш малко усилие да се изкъпеш и да си смениш дрехите е недопустимо!
10
8
 
11
 
! Отговори
CHUJDENEC преди 10 години
Jenite sa vi prosti i evtini. A vie ste bedni i pak vi se struvat skupi!
9
11
 
38
 
! Отговори
1 преди 10 години
всичко се оправя със ПАРА..колкото повече и жените са повече
8
7
 
14
 
! Отговори
Манаф преди 10 години
Аба зако ви те жени, СерГейовци пълно последно време, с лопата да ги ринеш.
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Язе на селу немам тоя проблем...Кат тура салата, ракия и пусна планета ХД (че мойту радио, ако не е ХД неможе да фане сигнал) да гърми из двора, ейла да видиш ко стааа...Сичките момичета са мои
6
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господи какви простотии пишат в този сайт.Хванали сте някой некомпетентен *** и сте му дали да пише статия.1 нормално е човек да се чувтва притеснен при първа среща , жените не са палачи повечето ще ви разберат и дори ще го намерят за очарователно.2 Да всички жени искат неандерталци които не изразяват емоциите си , приличат на Рамбо и ни бият по два три пъти в седмицата.Мъже стегнете се и оставете тази мачо представа в миналото където и е мястото.Искаме хора до себе си не машини.
5
4
 
35
 
! Отговори
Манго преди 10 години
*** на публично място също ще я отблъсне.
4
14
 
16
 
! Отговори
Млад активист преди 10 години
Я ги знаем тия булки как се лекуват.Мое съм *** кат талпа, ама я изкарам златната карта, подарък от другаря Станишев за вярна и безупречна служба, веднага ставам интересен и забавен.
3
8
 
37
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
А имаш ли пари и власт,всяко мъжко поведение привлича жените като магнит :))
2
7
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Интересно,БРАВО!!!
1
3
 
72
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Демек, с две думи, защо ви е да излизате с жена, тя така или иначе няма да ви хареса..:)))