Холивудските прелъстителки разкриват тайните си в леглото

Какво мислят за секса някои от най-желаните жени в света?
28 яну 2014 23:00, Мария Дуковска
11
Холивудските прелъстителки разкриват тайните си в леглото
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Всяка жена си има своите малки тайни и скрити оръжия, с които действа в леглото, така че да запази искрата между себе си и своя любим. Но по-интересното е какви са тайните на някои от най-желаните жени в Холивуд по отношение на секса.

Съвсем естествено е да започнем тази тема с горещата прелъстителка Анджелина Джоли. Тя стана известна като лошо момиче, което обича да се самонаранява и да прави секс с представителите на двата пола, и с това, че не се спира пред нищо. В хуманитарните си дейности тя може да прилича на майка Тереза, но в леглото като че ли е опасна.

Без да се поколебае, тя отмъкна Брад Пит от семейната му спалня с Дженифър Анистън и макар да го направи баща на шест деца, изглежда той все още е силно заинтригуван от нея като жена и дори неотдавна ѝ предложи брак, който тя като че ли не бърза да сключва. Очевидно една от нейните тайни е точно в това да се прави на недостъпна, а Пит никога да не е сигурен дали тя ще бъде винаги негова.

А ето и какво е споделяла самата Анджи за сексуалния си живот: "Аз все още съм лошо момиче. Все още я има тази страна у мен, но тя принадлежи на Брад."

В друго свое интервю за Entertainment Weekly тя казва, че е фен на секса по време на бременност.

"Бременността е страхотна за сексуалния живот. Тя просто те кара да си много по-креативен. А като жена ти си просто толкова пищна, че мъжът просто не може да ти устои."

Вижте в галерията на Tialoto.bg какви са малките тайни в сексуалния живот и на други известни жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Г-жа Дуковска ни заля с поредната преписана статия от западните медии....
6
0
 
1
 
! Отговори
mishuga преди 10 години
важното е достъпът до задния вход да е добре подсигурен, всичко друго са подробности
5
1
 
1
 
! Отговори
агне-багне преди 10 години
Госпожа Дуковска очевидно, пък, свети на Джоли-Пит в леглото... това изречение, така поднесено е абсурдна тъпотия."Очевидно една от нейните тайни е точно в това да се прави на недостъпна, а Пит никога да не е сигурен дали тя ще бъде винаги негова."
4
1
 
2
 
! Отговори
Do Tulski преди 10 години
Охлювите са *** бе разбирач , що се правиш на голям отворко ???
3
4
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 10 години
Бясната реклама на Холивуд обожествява тази двойка. Какво и е хубавото на А. Д. У нас има къде къде по красиви жени.
2
1
 
14
 
! Отговори
ХолиВУД преди 10 години
"Какво мислят за секса някои от най-желаните жени в света?"По принцип мислят, че симулацията на мисъл ги прави по-компетентни по някои въпроси.
1
7
 
11
 
! Отговори
прелъстителката преди 10 години
когато сте на 6 и дойде стария чичко евреин просто затворете очички, отворете устенца, и горе и долу, както и бузки, ама широко, че те тези чичковци самолета не са го вдигали от време оно и използват юмруче, бананче, бутилчици, вибраторчета и т.н. повтаряйте това упражнение докато пораснете малко и след това ставате холивудска прелъстителка. питайте чичко полански, той знае.