Какво означават странните сексуални сънища?

В реда на нещата е жените да сънуват някой колега от офиса или приятел
28 фев 2014 23:00, Михаела Лазарова
14
Какво означават странните сексуални сънища?
Снимка: photl.com

Много от нас сънуват сексуални сънища. Според много градски легенди и митове сънищата, свързани със секса, означават какво ли не – презадоволеност, сексуална лакомия или тотално разочарование от връзката и липса на задоволеност. 

Оказва се, че нито едно от тези разбирания не е вярно! Според психолозите сексуалните или така наречени „мокри“ сънища са нещо съвсем естествено и нормално. И е много вероятно да нямат нищо общо с гореспоменатите „симптоми“ и тълкувания. Разбира се, не е изключено, много е индивидуално! 

Но какво всъщност означават сънищата? 

Хомосексуален сън 

Шокиращо е да сънувате, че имате интимно влечение към някого от същия пол и вероятно не бихте искали да си го признаете дори пред себе си! Но това в никакъв случай не трябва да ви стряска, защото според психолозите това съвсем не е задължително да означава, че се превръщате в гей или лесбийка. 

Сексуалните сънища с близка приятелка или приятел например означават, че емоционалната връзка между вас е много силна и вие винаги можете подсъзнателно да разчитате на тях. Това е силен израз на здравото приятелство. 

Секс сън за някой, който ви се е изплъзнал или сте скъсали 

Не се изчервявайте и не се чудете как така сте се сетили за някого, с когото не сте се виждали от гимназията или университета. Ако сънувате, че правите секс със старо гадже, това не е задължително да бъде знак, че сегашната ви връзка или бракът ви са пред разпад само защото имате подсъзнателни фантазии за друг човек, останал в миналото. 

Не губете вяра в чувствата си и не се съмнявайте дали човекът до вас е правилният само заради сънищата. Това често са просто спомени, които мозъкът разиграва в странни сценарии по време на дълбок сън. Все още механизмите, по които се случват тези странни явления, не са съвсем разгадани, за съжаление, или може би за щастие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: съновниксекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По време на комунизма не се говореше за сексуални сънища, действаше се "в реално време". При демокрацията на бедните се предлага виртуаен живот, сънища и проституция.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Михаелче, ако слушкаш можеш да сънуваш как всичките колеги, дето местят на подобни статии, ти се изреждат. Пълна програма, както казва колега номер 2! :)
5
1
 
3
 
! Отговори
. преди 10 години
Че има информационен вакуум и нямате новини , може би ?
4
1
 
47
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
"Какво означават странните сексуални сънища?"-означават, че ми се е.бе та ми се плаче!!
3
1
 
4
 
! Отговори
от 4 преди 10 години
Имах в предвид - просто да забрави.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако нещо някого притеснява в съня - просто да пие едно кафе и да се събуди. Предполагам.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gluposti na kvadrat...