Най-често срещаните видове любовници

Някои мъже са по-подходящи за дългосрочни отношения, други само губят времето на жената
23
Най-често срещаните видове любовници
Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Когато една жена е в началото на връзката си с даден мъж, тя не може да разбере напълно що за човек е той и какъв партньор ще бъде в бъдеще. С течение на времето тя започва да сваля розовите очила и да го вижда с по-ясен поглед. Лошото е, че дори да не харесва всичко, което вижда, тя понякога се затруднява да прекрати вече сериозната си връзка с него.

Факт е, че някои мъже са по-подходящи за дългосрочни отношения, а други не са и само губят времето на жената.

Щеше да е перфектно, ако дамите можеха да разкодират характера на своя любим още в самото начало, за да са наясно дали да инвестират в тази връзка. Това не е напълно възможно, но все пак ви предлагаме малко помощ по темата.

Ето и списък на най-популярните видове мъже любовници:

1. Даващият. Това е безкористният любовник, който непрекъснато инвестира в отношенията си със своята половинка. Обикновено той не се смята за достатъчно добър за въпросната жена, с която има връзка, или вярва, че не ѝ осигурява достатъчно комфорт (или нещо друго) и затова се опитва да компенсира чрез повече внимание. Той обича да глези и да угажда на любимата си, но това може да започне да ѝ досажда.

2. Искащият. Този вид на партньор постоянно иска нещата във връзката да стават по неговия начин. Той е егоист, който вярва, че не е нужно да прави каквото и да било за своя партньор и изобщо не се чувства ангажиран с чуждото щастие. Той счита себе си за престижен трофей, който малко жени заслужават, а тези, които имат честта да го държат в ръцете си, трябва да полагат истински грижи за него.

3. Деспотът. Този мъж иска да контролира половинката си. В началото той изглежда много грижовен, любящ и внимателен, но някъде по пътя жената започва да се чувства задушена от неговите изисквания или ограничения. Този мъж е манипулатор и може да направи половинката си зависима от него и тя преди да се усети, да се окаже в капан и изолация от останалата част на света.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
чавдар преди 10 години
Харесах си една жена, реших че ще бъде моята жена и майка на децата ми .Не е красавица, но е симпатяга .Една година я ухажвах, подаръци, комплименти, чаках я.Нежен, мил .Края на историята:Взела че се напила, танцувала с един дебелак с лице на *** .Закарал я в къщи насила и я любил .На другия ден ми обяснява, че помежду нас няма да се получи, нямало любовна искра .Била влюбена в дъртия ***, дето ги сменя всеки месец и се забавлява с тъпачките .Аз ли съм *** или всички жени са еднакви
13
6
 
4
 
! Отговори
20 сантиметра преди 10 години
Колко пъти в живота си се изчервява една жена:1. Когато й поискат за първи път.2. Когато даде за първи път.3. Когато й предложат пари за първи път.4. Когато приеме пари за първи път.5. Когато си поиска за първи път.6. Когато си поиска и за първи път й откажат.7. Когато предложи пари за първи път.8. Когато предложи пари и за първи път й откажат.Равносметката: всичко на всичко осем пъти. Иначе са велики и безсмъртни... резервоари за юнашко мляко :D
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пичове, който се връзва на женурята е много зле. Осъзнайте се докато е време. Те са повече и следователно у нас е правото на избор. Което значи - не им се връзвайте много и си правете кефа ;)
11
0
 
1
 
! Отговори
Kukurqk преди 10 години
Istinata e, che ste prosti, a jenite vi evtini :) Zatova nai-jelaniq muj v bulgariq vinagi e bil chujdenecut - zagadachen(moje bi bogat), krasiv(shot se kupe ne samo v nedelq), ureden(shtot kara evtina, no nova kola) :) Da jivei drugari i drugarki!
10
9
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
А, бе какво сте се загрижили само за жените? Едни отношения винаги са двустранни, все какво искат жените, какво им трябва на жените... Каква излиза тя? Че всеки мъж е длъжен да отговаря на критериите, и да задоволява капризите на жената, иначе горко му! Егати, не стига, че сме по-малко от жените, а все ние сме виновните, все ние трябва да се съобразяваме, все от нас се очаква всичко! Не е справедливо, и това си е!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Демек не трябва нито да искаш, нито да даваш, нито да контролираш? Е, мерси, на мене така не ми е интересно.
8
0
 
10
 
! Отговори
има преди 10 години
има и всяки евачи!ама всичко е заради парите! Ей го и Гея и болен и *** са се оставили на ***,да ги люби и еб.!ама е любов макар и Анадолска! Дори Бочко и той прави дудучета на Сополето.
7
1
 
50
 
! Отговори
ази преди 10 години
Докато не изядеш една торба сол с някого ,трудно ще го разпознаеш
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължение на статията на Теодора:4.Вид- С голям *** и всяка жена иска да си го вкара!5.Вид -С големи макари като се изцепи и може да те удави!
5
1
 
60
 
! Отговори
* преди 10 години
Банкоматът (ротативката). Много желан от всички жени. Особено, ако е в съчетание с по-нисък интелект и първично възпитание. Задоволява се лесно. Може да бъде разпознат по лъскавата кола, ***, почти идиотско изражение на лицето, ниското чело и членоразделните звуци, които излъчва по време на т.нар. комуникация. Не го изпускайте! Лесно се манипулира!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупости? Някой/я?
3
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Щеше да е перфектно, ако дамите можеха да разкодират характера на своя любим още в самото начало, за да са наясно дали да инвестират в тази връзка'"За пръв път чувам, че жените инвестирали. То доколкото знам дори силикона им го купуват.Очевидно е, че каквото си търсят това намират. Ама разбирали го по-късно. е, така е.
2
2
 
30
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
1,2,3 точка ги сложете с знак Ф и ще разберете защо съм Ерген-спокоен-духовит и най вече в мир с себе си!
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бла, бла, бла... Пак простотии от тИАлото...