Влюбена ли сте наистина?

Кои са признаците, които ще ви помогнат да декодирате това чувство
9
Влюбена ли сте наистина?
Кадър от филма "С дъх на канела"; Снимка: outnow.ch

Любовта е едно прекрасно чувство и всеки мечтае да го изпита, най-вече в споделената му версия. Любовта обаче може да бъде и много объркваща. Много жени редовно си задават въпроса: "Влюбена ли съм наистина в човека, с когото излизам?"

Някои от тях вероятно са започнали да чувстват угризения от това, че може би чувствата им не са достатъчно дълбоки на този етап от отношенията с половинката ѝ. Други може би се страхуват да си признаят, че наистина са влюбени.

Някои жени просто не могат да декодират щастливите знаци на любовта, защото може би са не са узрели достатъчно за сериозна връзка, защото им се случва за първи път или пък защото са преживели любовна мъка в миналото и все още не са се отърсили от нея.

Вижте кои са онези знаци, които ще ви покажат, че сте влюбена във вашия човек, дори да се съмнявате в това:

1. Смятате, че гаджето ви е страхотно или направо съвършено. Когато човек е влюбен в някого, той го вижда през розови очила и не забелязва нито един от неговите недостатъци. Дори ще дойде момент, в който половинката ви ще започва да ви се струва нереално перфектна, а дори да се намирате в клуб, пълен с красиви мъже, вашият човек ще ви се струва най-атрактивен.

2. Не можете да се съсредоточите. Ако постоянно се разсейвате и ви е трудно да се съсредоточи върху всичко освен мисълта за гаджето си, то вие определено сте влюбена. Ако всичко различно от мъжа в живота ви ви е безинтересно - работа, приятели, ангажименти, то вие сте влюбена без съмнение.

3. Започвате да се раздавате безкористно във връзката си. Ако започнете да поставяте нуждите на половинката си пред вашите собствени, то тази жертва определено говори за наличието на любов. Самият факт, че искате да направите гаджето си щастливо на всяка цена, говори сам по себе си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
С настъпването на пролетта все по-често ни обвзема чувство на притегателност.Най-вероятно това са подбудите на авторката на статията.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
boza
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До долните:Нервни, а?Виждате статията и там пише за нещо, което не сте почувствали - любов и почвате да плюете.А колкото до Теодорчето - нищо лошо няма в статията.
3
0
 
17
 
! Отговори
Естетичен господин преди 10 години
Аз пък съм влюбен в Теодора Драгоева. Нека от редакцията на Днес.БГ бъдат така добри и ми дадат номера й!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Теодора пише същите простотии като Мари Дуковска и Михаела Лазарова.
1
0
 
18
 
! Отговори
Поредната Мърла преди 10 години
Охх, незнам какво да правяя. Много съм объркана просто.