Разликите между любовта във филмите и тази в реалността

Сценариите в киното са наситени с по много от всичко
11 мар 2014 17:37, Теодора Драгоева
5
Разликите между любовта във филмите и тази в реалността
Кадър от филма "Тетрадката"; Снимка: outnow.ch

Едва ли има човек, която да не се разчувства, гледайки някои от емблематичните любовни филми от голямото кино. Историите, разказани в тях, са наситени с много емоции, драма, любов, страст, омраза, щастливи и нещастни моменти. Вярно е, че сценариите на любовните филми са взаимствани от реалния живот, но всичко в тях е подсилено, за да бъде интересно на зрителите.

Едва ли някой би се заинтересувал да гледа как двойка мъж и жена стават сутрин, отиват на работа, прибират се от работа, вечерят и т.н. Обратите, героичните постъпки и преувеличените емоции са това, което прави един романтичен филм наистина любовен. За съжаление, много жени се чувстват неудовлетворени именно защото очакват любовта в реалния живот да бъде като тази във филмите. А тя не е.

Ето и кои са основните разлики между любовта на големия екран и тази в ежедневието:

1. Всичко се развива по-бързо.

Във филмите героите се влюбват като че ли само след един разговор. Дори да вярвате в любовта от пръв поглед, малко вероятно е тя да ви се случи. Разликата между любовта във филмите и тази в реалността е, че истинската отнема повече време. Трябва да опознаете даден човек, да станете близки с него и едва тогава ще можете да развиете дълбока връзка с него. Някои хора се влюбват по-бързо от други, но като цяло на любовта ѝ трябва време, за да достигне своя пълен потенциал.

2. Единствено важните моменти имат значение.

Във филмите особено забележителен е моментът, в който героят (обикновено мъжът) засвидетелства своята любов. В реалността вашият партньор може да не ви подари букет от 101 рози или да не ви направи серенада под прозореца, но вероятно показва любовта си с малки жестове, които вие дори едва ли забелязвате. Разбира се, в големите жестове няма нищо лошо, но кое бихте предпочели – един голям веднъж годишно или малки жестове, правени всеки ден?

3. Винаги е вълнуващо.

Не е нужно винаги да правите нещо вълнуващо с вашата половинка. Някои дни вие може просто да гледате телевизия и да се излежавате на дивана – в това няма нищо нередно. Не е нужно също така постоянно да се целувате и да показвате на другите своята любов (но го правете поне веднъж дневно, когато сте сами). През повечето дни всички двойки правят прости ежедневни неща, които рядко показват по филмите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
Идеалния мъж преди 10 години
В живота жената избира партньора си .Затова няма любов от пръв поглед, жената прави избор от няколко предложения и избира "удобния" мъж .Да може да излиза по заведения с него, да може да и плаща желанията, да е по-възрастен с 10 години, да се справя със секс желанията и, да не я ревнува когато флиртува с други мъже, да има приличен външен вид за да се хвали на приятелки, мъжа до нея да има готини приятели, но да няма приятелки, да и търпи глуповатото дърдорене и скучния характер .Те това е ....
4
4
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Любов има само когато е в синтез с интересите и пинизите за да заслепи човека и да не успее да види колко *** и долна е жената насреща.
3
5
 
1
 
! Отговори
VIZSHISTKA преди 10 години
AHHA POVECHETO HORA V BULGARIIKA VECHE NEMOGAT I DA CHETAT, A VIE ISKATE SMISULA NA FILMI DA INTERPRETIRAT IIIIHIHIHIHIHIH
2
3
 
6
 
! Отговори
4ru.eu преди 10 години
Любовта е нещо идеално, а проституцията нещо реално.
1
1
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Ако имаше и кой да вникне в смисъла на статията.