Най-лошите любовни съвети

„Това, което не те убива, те прави по-силен!“
17
Най-лошите любовни съвети
Снимка: photl.com

Ако досега не ви е вървяло по мед и масло в любовта, вероятно сте се наслушали на какви ли не съвети как да намерите г-н Перфектен или какво да правите, за да задържите човека до себе си за по-дълго.

Много от тези съвети са просто градски легенди, превърнали се в глупави стереотипи и предразсъдъци, които по-скоро ви пречат да откриете себе си, а след това и идеалния човек за вас. 

Измежду всички лоши съвети за любовта и връзките сме избрали най-лошите и ограничаващи „съвети“, на които в никакъв случай да не се доверявате и да не следвате. 

„Нямаш нужда от г-н Перфектен, и г-н ОК ще свърши работа!“ 

Ако сте преминали 30-те си години и си мислите, че непременно трябва да хванете последния влак – не се лъжете! Никога не следвайте този лош съвет. Вярно е, че принцът от приказките не съществува и вие не сте Пепеляшка, но все пак ако си личи, че връзката ви няма да я бъде, по-добре не хвърляйте усилия и не хабете време за нещо, което не си заслужава.

Всеки заслужава любов, независимо на каква възраст е. Имате само един живот – не го похабявайте с грешния човек! 

„Сготви вкусно пилешко и той ще се ожени за теб!“ 

Моля?! Сериозно ли? Кой дава такива съвети? Подобно некреативно предложение е направо неприемливо. Ако разчитате на миризмата на печено и сладкиши да подклажда любовта ви, тя най-вероятно ще се изпари, както и самата миризма от ястието.

Ако наистина искате да се омъжите за даден човек, който предпочита „да се ожени за майка си“ и тя да му готви постоянно, може би това е добър съвет за вас. Но ако сте от онези, които копнеят за истинска любов – никога не се вслушвайте в подобни насърчения!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-лошите любовни съвети могат да се прочетат в тая рубрика на днес.бг. ;)
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 15Ами някои точки ми харесаха. Като видиш медала от тази страна, от която аз съм го виждала и на теб ще ти харесат.
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мише, поздравления! Тази статия ме изкефи!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доспа ми се, лека нощ.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеобщо прието е, хората отпърво да търсят подходящ партньор,с който искат да свържат живота си и в последствие да създадат с този партньор потомство. Съществува и друга концепция, да се подбере жена според вероятността тя да забременее и роди, респективно да се подбере мъж, който да иска жената да роди от него. Тази концепция не принадлежи към мейнстрийм, но вероятно е не по-малко успешна, по отношение на размножаване, особено в общество с Celebrity Culture.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък не обичам локумки и затова не съм се научила да ги правя. Други готвачески произведения умея да ги приготвя. Останалите твои дежурни въпроси не ми ги задавай, защото едно възпитано момиче не обсъжда такива неща на публично място.Значи, локумките ни правят неподходящи един за друг.Е, не ми излезе късметът.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е жената ако не може да готви, да умее да ме държи прав и да се чувствам егати важния човек в живота и, то... зако ми е? А относно мусаката, бих добавил и сърми, гювечета, штрудели, баклави, локумки... Съветите са добри, сега ще проверя дали тая гълта!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3,Стана банален.
1
5
 
6
 
! Отговори
Тарикатите преди 10 години
"... много жени все още вярват, че мъжът трябва да плаща всички сметки по ресторантите"- да, ама не! В това вярват, или по-точно казано, от това се страхуват повечето мъже. Когато келнерът дойде със сметката, дипломатично чакват жената да извади портмонето си. Ако тя направи това, съвсем не бързат и те да направят същото, а поизчакват още. След плащането, с гузна усмивка казват "А, ти ли реши да черпиш днес!" Но това е само първият път. Прилагат номера и следващия път, но вече не казват нищо.