Емоциите, които ви гарантират успех

С тях ще вървите само напред и нагоре
Обновена: 8 апр 2014 21:48 | 8 апр 2014 21:47, Теодора Драгоева
2
Емоциите, които ви гарантират успех
Кадър от филма "Вълкът от Уолстрийт"; Снимка: outnow.ch

Всеки иска да има успешна кариера и търси тази малка формула, която да му я гарантира. Истината е, че гаранция в този живот няма за нищо. И ако желаете да вървите напред, трябва здраво да поработите за това.

И все пак се оказва, че има някои неща, които могат да ви послужат за полезни основи, върху които вие да надграждате. Вижте кои са емоциите, които ще ви поведат към успеха:

1. Благодарност

Скорошно изследване съобщи, че хората, които изпитват чувство на благодарност, са по-склонни да изчакват паричното си възнаграждение. Това пък ги учи на търпение. Търпението е една силно ценена черта в бизнеса. Неслучайно големите компании пускат продуктите си в „точния момент".

Погледнато под друг ъгъл формулата тук е:

благодарност=>търпение=>време=>успех

Как да се научите да бъдете по-благодарни? Лесно! В края на всеки ден напишете в бележника си най-малко три неща, за които сте благодарни. Периодично прочитайте целия списък. Колкото по-благодарни ставате, толкова по-малко ще се стресирате и ще се сдобивате с търпение, а то води до по-добри решения.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Емпатия означава съпричастие,моля,бтдете така добри да превеждате чуждите понятия на български.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Благодарност" - трябва да сме благодарни на американците, че ни купиха хотелите по черноморието, водата, ТЕЦ-овете, Кремиквци, златодобива. А ни разрешиха да ходим в Западна Европа и УСА да чистим клозети.