Какво трябва да знаете за него, преди да му станете съпруга

10 неща, с които е важно да сте наясно относно бъдещия си съпруг
12 апр 2014 22:23, Теодора Драгоева
31
Какво трябва да знаете за него, преди да му станете съпруга
Снимка: outnow.ch

Преди да встъпите в законен брак със своя любим е добре да знаете някои основни неща за него, за да имате предвид до каква степен сте подходящи един за друг. Ето и най-важните неща в този списък, които често биват подценявани:

1. Какъв приятел е?

Забележете начина, по който той се отнася към своите приятели. Дали той ги подкрепя? Търсят ли го за съвети? Дали ги мотивира и насърчава да се справят с върховете и спадовете в живота си? Дали показва съчувствие към тях? Всичко това би говорило за вашия бъдещ съпруг, че е щедър, свестен и чувствителен и че ще бъде ваш добър приятел.

2. Какво е отношението му към парите?

Независимо от това кой колко пари изкарва, важно е да знаете отношението на половинката си към парите, защото то е честа причина за развод. Трябва да сте наясно човека до вас прахосник ли е, дали е стиснат, пестелив или просто разумен в харчовете. Важно е да сте наясно и дали е склонен да взима заеми, които после забравя да връща.

3. Какви са мечтите и целите му?

Добре би било с вашия бъдещ мъж да споделяте някои от основните си мечти и цели за бъдещето. Трябва да сте наясно той кариера ли иска да прави или мечтае да има семейство за пример. Дали мечтае да живее в чужбина или пък иска да обиколи света? Ами ако някоя от тези мечти не ви допада?

4. Дали има добри отношения с родителите си и обича ли децата?

След като ще се омъжвате за този човек, вероятно знаете отношението му към децата, но е добре да наблюдавате отношенията му с неговото семейство. Има ли връзка с родителите си? Колко често се вижда с тях? Уважава ли ги? Освен това забележете дали самият той обича семейната атмосфера и малките деца или те го дразнят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До човекда се запознаем тогава 0892933604
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чакайте, чакайте принца на белия кон...
23
1
 
24
 
! Отговори
Милена преди 10 години
До Анонимен 25"Дано моята никога не разбира, че съм спал със сестра й и майка й... "Няма да се плашиш, ние жените ги усещаме нещата.Със сигурност си е върнала, като е преспала с всичките ти приятели.Те затова ти се усмихват, все им става весело, като те видят ....
22
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано моята никога не разбира, че съм спал със сестра й и майка й...
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22,Само внимавай да не вземеш за рутина силната страст на някое момиче, което те е харесало истински. Това е много сигурен начин да си изтървеш късмета.
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог създал любовта, а дяволът брака.
19
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 13"на колко го е поемала преди вас"-Точната бройка няма да разбереш,но би могъл,ако си опитен,да усетиш рутината й. "2)защо никои от тях не я е поискал за своя съпруга"-защото са били по-богати от теб,а следователно и тя ги е предпочитала пред теб.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фразата "В края на краищата всеки се оказва някой друг" обобщава изцяло идеята за брака.
17
5
 
17
 
! Отговори
До Дидка преди 10 години
Не си струва да му обясняваш, няма да разбере и подтекста.Той е програмиран да задава само тези въпроси и го прави по няколко пъти на ден само в този сайт. Кой знае, може досега да е виждал такива неща само на снимка или на екран и все да не успява да ги реализира на живо. Затова са му станали фикс идея.
16
4
 
23
 
! Отговори
Дидка преди 10 години
До Анонимен 131) на колко го е поемала и лапала преди вас? =на много, на теб като съпруг ще ти дава само на рожден ден2) защо никои от тях не я е поискал за своя съпруга.=заради алкохола и невъзможността да казва "НЕ", на теб като съпруг ще ти прави забележки за бирите и влажния поглед към колежките .СВИКВАЙ, гадже и съпруг са две различни неща .За гаджето се бори да не го загуби, а съпруга е даденост, като печката, климатика .
15
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Статията си е добра. Посочени са неща, на които ако не обърнете внимание, след време точно там ще са конфликтите ви. Ако са ви конфликтни няколко точки, а те са си важна част от живота, то бракът ви ще е сериозно застрашен след време.
14
1
 
28
 
! Отговори
111 преди 10 години
И какво мислите, че последва? Тотален разрив в отношенията им. При това той все пак за календарната 2013 спечели повече от жена си. Сега вече стъпи на крака, но се чувства предаден и употребен. Даде си сметка, че 10 години е играл ролята на КАСИЧКА. Жалко за дечицата им. Но така се получава, когато една немалка част от момичетата в България се възпитават, че едва ли не мъжът е длъжен да храни, доставя, задоволява и т.н., а жената, тя е просто консуматор по дефоулт. Теодорке, и ти ли си такава?
13
3
 
20
 
! Отговори
111 преди 10 години
Имам приятел, който е/беше женен 10 години. Все още не са разведени официално, но нещата са задвижени и връщане назад няма. Та въпросният през всичките тези години работеше за почти двойно повече от жена си, за разлика от нея не е с висше образование, но това не му пречеше да бъде нещо като пръв след шефа във фирмата, беше основен стълб в търговската част. Освен това говори на работно ниво 3 езика. Всичко вървеше по мед и масло допреди около година, когато напусна фирмата след проблеми с шефаси
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-лошото, което може да се сучи на една жена е да се влюбят в нея, защото е красива. Красотата,както и размерът:))) са доста нестабилни аргументи.
11
2
 
30
 
! Отговори
човек преди 10 години
Не приемам пораженчеството и слабохарактерните хора. Очаквам, разбира се, същото и от отсрещната страна. Не е задължително жената да получава толкова високи доходи като моите, но няма да плащам лукса на двама. След като еманципацията отдавна е факт, нека всяка една жена да се замисли за себе си, на кои критерии отговаря самата тя. Не може само да изискваш. Е, дами, нека ви чуя позицията!
10
4
 
35
 
! Отговори
човек преди 10 години
Така, значи аз съм мъж, на 29, имам доста високи доходи, собствено жилище(подарък от мама и тате по случай завършването с отличие на университет в чужбина) и сравнително скъп автомобил. Много уважавам родителите си, братята си и цялата рода. Все още не съм срещнал жената, с която искам да създам семейство, защото аз също имам някакви претенции и точно в тях засега се спъват всички жени, с които съм имал връзки. Владея свободно два чужди езика, изключително лоялен и толерантен съм.
9
2
 
35
 
! Отговори
Милото преди 10 години
До жена 7"Не само парите, но и размерът има значение!Когато едното е в минус, бракът е обречен. "Така смятат младите и неопитни жени.Дори да си намериш мъж с 18 см. и се ожениш за него, след една година никой не може да ти гарантира, че ще му става .Може да свикне със теб и да не се възбужда .Проблема се решава с един вибратор, не с изневери .Мъжът трябва да има добър характер, да се поддържа, да обича и уважава жената, това са неща на който се научава до 18 години и е до възпитание .
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До женаЕдна жена ако разчита само в семейството си да се задоволява сексуално, защото на улицата никой не и обръща внимание...
7
5
 
27
 
! Отговори
жена преди 10 години
Не само парите, но и размерът има значение!Когато едното е в минус, бракът е обречен.
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5Не познавам двойки, които са се развели заради секса, а за пари.