Важните факти за гръдните импланти

Има много опасности, които трябва да знаете
Обновена: 4 май 2014 22:46 | 4 май 2014 22:45, Михаела Лазарова
14
Важните факти за гръдните импланти
Снимка: Reuters

Много хора, най-вече жени, които имат козметични забележки към външния си вид, се решават на пластични операции, корекции, които често са болезнени, но в името на крайния резултат хората са готови да се подложат на всякакви болки, само и само да изглеждат добре. 

Ще се спрем на няколко интересни факти специално за силиконовите импланти, какво не знаете за тях, какви могат да са рисковете от използването им, както и тяхната история. 

История на гръдните импланти 

Модерният силиконов вариант на гръдните импланти за първи път е поставен през 1961 година. А първият имплант с физиологичен разтвор е поставен през 1994-та. Дълго време преди това обаче хората са се подлудявали от стремежа да уголемят гърдите си. Слагали са си парафин, слонова кост, полиестер, дори говежди хрущяли – всички практики с катастрофален край! 

Видове импланти 

Най-разпространените импланти доскоро бяха силиконовите и тези от физиологичен разтвор. Имплантът с физиологичен разтвор вече не се използва толкова в естетичната хирургия, защото смяната му е прекалено честа и има по-големи рискове от спукване и разместване на импланта.

Все по-широко се използва имплант със силиконов гел, който практически няма нужда от смяна или поне докато  

Време за подмяна на имплантите 

Повечето жени избират гръдните импланти, които са между 125 и 1200 куб. см, което прави размера на гърдите от порядъка на чашка С до D или DD. Жената с най-големите гръдни импланти в света носи сутиен с размер 164 ХХХ като всяка една от гърдите й тежи около 13 кг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименДа но има и такива нуждаещи се. Защо да не си сложат. Те са били ощетени и така може да наваксат.
9
1
 
4
 
! Отговори
Точно така, 9 преди 9 години
Търговският интерес е в дъното на много неща.И аз мисля, че стройните, съвсем млади момичета са достатъчно чаровни и без да си слагат импланти. Стегнатите гърди на още не раждало и не кърмило девойче са съвършени по форма, нищо че са малки. Много рядко такива момичета имат грозен бюст.Този бяс за голяма гръдна обиколка умело се разпалва чрез реклами и по всякакви други начини, та да печелят и производителите на импланти, и тези, които ги поставят.Парите въртят света! Дори в ущърб на здравето.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинете, но не на всички се случва така с гърдите, не всички имат задължителна нужда от импланти, освен тези, които се продават тялото както казва първия коментар. Има хора с нормални размери на тялото до късна възраст, ама те не са вече интересни, дайте ни фрикове., щото половината свят печели пари от това.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влажни или важни факти?
6
2
 
11
 
! Отговори
Нерез преди 9 години
До Момичета!Ти па! ЩЕ чакат те до 40, че да си сложат вимета. Бизнеса върви от 18 до към 27, после вече е късно. Ако са се продали в тази възраст на добра цена, да са имали късмета да родят по едно дете на някоя мутра, да са си издействали добра издръжка, къща и кола, друго не им трябва. Ти за какво си мислиш, че се слагат тези огромни цици, защото те така искат ли?! Това е бизнес, продаваш се, взимаш каквото можеш докато си младичка и хубавичка, после разчиташ на издръжка покрай детето.
5
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
ne se intresuvam ot takiva temi, to ne sa v ustnite silikoni, to ne sa po drugi mesta ....
4
2
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Пак ме изпревари!
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ме учудва, че И ТАЗИ "статия" е написана от Михаела Лазарова.
2
5
 
13
 
! Отговори
Момичета! преди 9 години
Ако сте на възраст под 24-25 г., не бързайте да се разкрасявате по този начин. Уверявам ви, че 80-90% от тези от вас, които сега носят сутиени с чашка "А", ще ползват такива с чашки "С" или "D", когато навършат 30-32-33 г. Това ще стане по естествен път, дори без да напълнявате много. Казвам ви го от личен опит, наблюденията ми изчерпват не само примера с мен самата - имам пред вид и повечето от съученичките си.Ако сте сложили импланти, а после наедреете по естествен път,ще последват деформации
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Има много опасности, които трябва да знаете"Риск на професията. Вредни или не, големите цици носят парички на жената, тя с това си изкарва прехраната.