Какви типове майки се срещат в интернет

Социалните мрежи все повече завладяват времето на хората
27
Какви типове майки се срещат в интернет
Снимка: photl.com

Интернет и по-специално социалните мрежи все повече завладяват времето на хората. Изключение не правят и майките, чиито профили обикновено изобилстват със снимки на детето/децата или всякакъв вид информация, свързана с ролята на родител. 

Има майки, които държат да публикуват всяка нова снимка на своето дете или пък такива, които харесват всеки статус на вече порасналата си дъщеря или син. Най-общо майките могат да се разделят на няколко типа. Ето и кои са те: 

1. Фенката на селфитата. 

Този вид майка следва модата и след като в момента селфитата са изключително популярни, тя няма как да не последва примера на всички останали! Майката, фенка на селфитата, се снима по няколко пъти на ден заедно със своето дете – заедно показват колко е забавно да се гушкат, да си играят, да се хранят, да гледат телевизия и т.н. 

2. Мултифункционалната майка. 

Жонглирайки между семейството, кариерата и децата, този тип майки все още намират време да приготвят ястия, които по-късно да публикуват в социалната мрежа. С тях обикновено се приканват останалите хора да последват примера и да сготвят същото изключително вкусно ястие.

Мултифункционалата майка доста често актуализира своя статус, пишейки обикновено нещо подобно на: „Тъкмо се връщам къщи, след като взех децата от уроци по танци. Време е за бърза тренировка!". 

3. Прекалено приятелски настроената майка.  

Този тип майки имат приятелски отношения не само със своите деца, но и с техните приятели. Тези майки коментират всяка снимка на своите деца в социалните мрежи, а понякога се включват и към снимките на техните близки. Не е изключено и да създават чат групи с всички членове на семейството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: майкиродителидеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пропуснали сте "Майка враг на ваксините, глутена, Е-тата, антибиотиците, лекарите и тнт." ...