Какви типове майки се срещат в интернет

Социалните мрежи все повече завладяват времето на хората
27
Какви типове майки се срещат в интернет
Снимка: photl.com

Интернет и по-специално социалните мрежи все повече завладяват времето на хората. Изключение не правят и майките, чиито профили обикновено изобилстват със снимки на детето/децата или всякакъв вид информация, свързана с ролята на родител. 

Има майки, които държат да публикуват всяка нова снимка на своето дете или пък такива, които харесват всеки статус на вече порасналата си дъщеря или син. Най-общо майките могат да се разделят на няколко типа. Ето и кои са те: 

1. Фенката на селфитата. 

Този вид майка следва модата и след като в момента селфитата са изключително популярни, тя няма как да не последва примера на всички останали! Майката, фенка на селфитата, се снима по няколко пъти на ден заедно със своето дете – заедно показват колко е забавно да се гушкат, да си играят, да се хранят, да гледат телевизия и т.н. 

2. Мултифункционалната майка. 

Жонглирайки между семейството, кариерата и децата, този тип майки все още намират време да приготвят ястия, които по-късно да публикуват в социалната мрежа. С тях обикновено се приканват останалите хора да последват примера и да сготвят същото изключително вкусно ястие.

Мултифункционалата майка доста често актуализира своя статус, пишейки обикновено нещо подобно на: „Тъкмо се връщам къщи, след като взех децата от уроци по танци. Време е за бърза тренировка!". 

3. Прекалено приятелски настроената майка.  

Този тип майки имат приятелски отношения не само със своите деца, но и с техните приятели. Тези майки коментират всяка снимка на своите деца в социалните мрежи, а понякога се включват и към снимките на техните близки. Не е изключено и да създават чат групи с всички членове на семейството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: майкиродителидеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "От къде на къде камерите ще изпращат информация до разни организации с каква цел?"В досегашните войни се е смятало, че който има повече оръжия ще победи. Наднешно време има Overkill и се смята, че този, който владее по-прецизна информация, ще победи. Ако си средноинтелигентен/а, вече си проумял/а, че така наречените "партньори" зад океана не са ни приятели, а врагове, с които рано или късно ще бъдем във война.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да кажа, той към нейните, тя към неговите!Децата учеха в различни училища от първи клас и много много не се засичаха за да има дрязги, между тях.Имат различна среда още от детската градина, различни виждания за нещата различно хоби.За всичко си има начини и подход.И въобще не се стигало до там да се карат и да комуникират, кой знае колко за да се карат и прочие. Няма поводи, няма скандали.Има грешка,но има и прошка.Винаги се намира някакъв компромисен вариант, начин подход.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една близка така си имаше отношения с един Господин дълго в годините!Нормални взаимоотношение с децата си и един към друг.Не се иска много.
18
0
 
2
 
! Отговори
до12 преди 9 години
Какво искаш да кажеш с това по- добре в Интернет от колкото по улиците? От къде на къде камерите ще изпращат информация до разни организации с каква цел? Защо? Така се манипулират и следят хората, но за какво?Майките с количките, снимани и изпратени на някаква си организация, която те дори не знаят, че съществува още по- малко, че някой се занимава с тях.С каква цел се прави това нещо, а и казваш да станат още по- бедни с цел ограбване, унижения и прочие?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАко един мъж желае да бъде с една жена, харесва я и държи да бъде с нея намира начин и се харесва на децата и. Най- малкото, което може да направи и той харесва децата и тогава едно е сигурно майката е изцяло негова. Представи си, ако не могат да "мелят брашно" два остри камъка, за какво става въпрос?Говорим за нормални отношения.Нормален разговор.
16
0
 
5
 
! Отговори
чичо Ради преди 9 години
Иска ми се винаги да съм свързан социално с Михаела. Да си правим заедно и селфита и всичко
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в реалния живот жените не се усещат, че никой не се интересува от децата им. Любовниците им ги изтърпяват, но за останалите чуждите деца са досадни.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-често досадни,недоразбрани,нервни,недоклатенис деца сладки,принцеси, генииВ общи линии такива
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майките не осъзнават колко дразнещи са с постоянните си постове за децата си. На никой не му пука, че детето й се е изсрало, наяло, наспало и т.н. Още повече пък да постват *** снимки (някои дори и голички снимки пускаха на децата си във фейсбук, идеално за някой педофил). Истината е, че тия социални мрежи изпиха мозъците на много хора. Лично аз съм "скрила" от новините си две такива майки, които явно имат повече време да постват *** снимки на серящите си деца вместо да се грижат за тях.
12
5
 
2
 
! Отговори
Атанас преди 9 години
По-добре да е в интернета и да се образова, отколкото в кръчмата с тъпите си пияндета приятелки .
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "Вместо да висят в Социалната мрежа по- добре да се срещат със себеподобни с майки в реалността" - По принцип и по улиците в градовете има видеокамери, има и един проект ИНДЕКТ, който изпраща видеозаписите директно на ЦРУ. Все пак друго си е Фейсбук, да си разкажеш и майчиното мляко на Марк Цукерберг. Той да направи още някой милиард, а ти да станеш още по-беден.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за безсмислена статия???
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои жени си отгледаха децата, без Интернет! Децата, къщата, бизнеса! Е? Не е болка за умиране особено, ако си гледат децата сами, защото всички около тях са ангажирани с своята работа. Вместо да висят в Социалната мрежа по- добре да се срещат със себеподобни с майки в реалността, а не празни приказки във виртуалното пространство. Други също, така децата, къщата мъжа на работа!Разходки в парка и прочие, никакви такива виртуални разговори в Социалните мрежи!Така си отгледаха децата.
8
0
 
4
 
! Отговори
of 4 преди 9 години
Давам ти един пример, който е много се доближава до Българската действителност в едно средностатистическо семейство, дори преобладават тези семейства и връзки в БГ.Мъжа излиза сутрин за работа и се връща вечерта в зависимост от работата му може и два дена да го няма и повече, дори.Какво прави жената, през това време? Гледа си децата, работа ти си нещо на компютъра и гледа децата, къщата с приятелки. Друго, има си бизнес отива работи, прибира се пуска си компютъра деца, къща.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато моряците на Христофор Колумб откриват Америка, европейците започват лов на роби в Африка. На корабите те пренасяли лъскави занаятчийски изделия - стъклени перли, огледалца и украшения, с които подмамвали африканците и след като те се качили на кораба, европейците ги връзвали и откарвали в робство в Америка. На днешно време не е възможно по този начин да подмамиш някой. Така и след 10-20 години няма да има будали, които да се регистрират във ФЕЙСБУК.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Работата на тези майки, ако е свързана именно да виси по цял ден пред компютъра е тя определено не виси по цял ден нищо, че е включен върши още 100 неща! Аз не знам за такива жени, пренебрегнати освен, ако не отглеждат децата си сами, ако не са вдовици или разведени, но това не означава, че са без мъж в живота си.Какъвто и да е семейния статус на една жена. Било на лист хартия или в реалния живот, ако мъжете на тези жени по цял ден, цели нощи или ходят в командировки не ги прави нежелани.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами аз имам една съученичка пък,която моля ви се беше публикувала и снимки как ражда т.е. как е разчекната,с извинение и как другото й дете,което е на 2 годинки е седнало в детско гърненце да се изхожда по голяма нужда.Да качва снимки - разбирам,всеки се радва на щастието,наречено деца,но да публикуваш и такива неща,извинявам се,но според мен тя си проси да е обект на голямо внимание.
4
0
 
17
 
! Отговори
-- преди 9 години
Веднага трябва някой татко да погали "голия ***" за да спре интернет агресията на нервното мамче!
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най вече преобладват бренебрегнати т.е. *** майки, които се опитват да запълнят празния си личен живот!
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо по-дразнещо от майка постоянно постваща снимки на дечицата си. Всичко трябва да е с мярка. Повечето хора не се интересуват от тези снимки.