Знаците, че сексуалният ви живот е в застой

Как отново да нагорещите страстите в леглото
6
Знаците, че сексуалният ви живот е в застой
Снимка; outnow.ch

Рутината не е полезна нито в работата ви, нито във фитнес салона, какво остава за секса! Еднообразието определено няма място във вашия сексуален живот, ако наистина искате да изпитвате удоволствие и удовлетворение от секса с партньора си.

За съжаление, много двойки с по-продължителни връзки попадат в капана на рутината, без дори да го осъзнават. В един момент те просто разбират, че половинката им вече не ги привлича по същия начин, сексуалното им желание е намаляло и удоволствието не е това, което е било преди.

Някои двойки обаче трудно признават, че сексуалният им живот е в застой. Други пък дори не подозират, че има някакъв проблем. Следващите знаци със сигурност ще изобличат еднообразието в секса. Бъдете внимателни за:

1. Смятате, че няма нужда да носите нещо секси в леглото, достатъчно е да си съблечете панталоните. Първата ви задача е да отидете в магазин за бельо и да изберете някое супер секси, с което буквално да подлудите партньора си. Другият вариант е да чакате любимия човек чисто голи в леглото в предизвикателна поза.

2. Последния път, в който правихте секс извън спалнята си, беше когато отседнахте в хотел на морето. Сексът в хотел определено може да бъде горещо изживяване, но подобен тип забавления могат да бъдат достатъчно интересни и в домашни условия. Просто се насочете в някоя друга стая от дома си. Може да експериментирате със секс под душа.

3. В леглото ви никога не попада храна. Време е да подсладите сексуалния си живот със сметана! Оставете въображението ви да говори вместо вас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последния път, в който правихте секс извън спалнята си, беше предишната вечер, когато в еФтиното хотелче недалеч от офиса колегата ви разпра някои части. И вкъщи сексуалният живот нямаше как да застои на точка нула :P
2
1
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
za6to vav vsi4ko se tarsi na4in da se slu4va po kniga ? Dokoga vse s literaturata v legloto
1
4
 
14
 
! Отговори
Helen Fisher преди 9 години
Статистика на германски сексолози говори за средно 1,5 полови сношения на седмица при немците. Изследвания на американската антроположка Helen Fisher показват, че примитивните племена в джунглите се занимават със секс ежедневно, според Helen Fisher поради това че имат повече свободно време. Там където няма iPhone и Mercedes-Benz S-Klasse, няма смисъл жените да дозират секса.