Най-гадните неща, които сме склонни да правим от любов

Ходите до тоалетна, докато той се къпе
18 май 2014 22:39, Михаела Лазарова
14
Най-гадните неща, които сме склонни да правим от любов
Снимка: photl.com

Какво ли не правят хората от любов! Понякога са склонни дори да извършват недотам лицеприятни занимания, от рода на изстискване на пъпка от гърба на гаджето, влизане в банята, докато другия е седнал на тоалетната чиния и какво ли още не. 

Това е реалността. С времето хората стават още по-близки, започват да си позволяват да изпускат разни отровни газове във въздуха, без да им мигне окото, не им пука, че краката им понамирисват малко – нали половинката ги обича така или иначе! 

Какво сме склонни да направим от любов? Освен всичко, което искаме да направим, за да угодим на партньора си и всичко, което ще запази силата на любовта жива за по-дълго, оказва се, че сме склонни да правим и някои доста гадни неща, които иначе не бихме направили за друг човек. 

Кои са те? 

Гледате неприятни рани 

Преглеждаме неприятни рани, зачервявания, сърбяща кожа и какви ли не гадории по гърба и кожата на главата. Склонни сме да видим нещо, за което в 99% от останалото време бихме извърнали глава. На кой му се гледат гадни рани? 

Разтривате краката на половинката 

Краката са доста неприятна част от човешкото тяло. Миришат, потят се, мръсни са – изобщо, последното, което иначе би ви хрумнало за нечии крака, е да ги докоснете! Но ако са на любимия човек, сте готови да ги разтриете вечер на дивана пред телевизора, за да премахнете умората от тежкия ден! Какво не прави човек от любов! 

Почиствате повръщано 

Дали ще е след бурна купонджийска нощ или след тежко боледуване, да повърне се случва на всеки. Ако другият е в състояние да почисти, го прави, дори и да не е най-приятното нещо, което може да му се наложи да прави. Това си е здраво доказателство за обичта!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: семействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И за тия дивотии Мишето взема пари, а за друго дали взема?
11
1
 
0
 
! Отговори
hell0 wild 0ne преди 9 години
Да платиш сметките на мъжo ..... ха ха ха ха ха ха ха ха .......
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
'Любов" е просто дума в главите на жените. Искат да вярват, че само техния пол я притежава любовта. С поредната статия искат да се опишат, че са някакви мъченици жените.Жалко, че са все повече и повече малко истинските жени и истинските българки, а се вливаме в европейски стандарт, налагащ на жената по медии стандарта, че жената била такава или такава.С други думи описано статията гласи "Колко сте ***, че да направите нещо за мъжа си."
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ахаааа точка 1примерно авторката на статията я блъсне кола и мъжът и задължително трябва да се отврати от кръвта,счупените кокали и размазаната мутра
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При мъжете инстинктът за продължаване на рода, се проявява като любов. Способността на мъжете да се влюбват, обяснява случаите при които жени, които нямат богати и влиятелни родители, успяват да направят завидна кариера. Cui bono?
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, я напиши една статия за нприятните гледки по време на секс.
6
0
 
5
 
! Отговори
ss преди 9 години
Той-Да я чакаш докато избира дрехи, Да фърляш боклукаТя-Да мие чиниите
5
0
 
14
 
! Отговори
читател преди 9 години
"Как ли козметиците си вършат работата"....Очаквам статии на теми:"Как ли стоматолозите, фризьорите, гинеколозите, хирурзите и т.н. си вършат работата"...Ще е много интересно! Макар че тяхното е по-нормално, отколкото да пишеш *** статии....
4
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-гадните неща, които сме склонни да правим от любов- Ходите до тоалетна, докато той се къпе ?!!?! И това точно от любов...нали? Заглавието не съответства на дивотиите в статията! По-скоро тея неща ги правят хората не "от любов" , а от свикването с другия... От любов може да се преместиш в друг град, страна.. да направиш компромис с работата си в името на семейството/любими... ама да кенефиш от любов.. меко казно идиотско...
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой ли чете тая глупост?
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекалявате... Наистина мега *** статии, ама тая пък счупи ***...
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мише, забравила си да споменеш за почистването на ***...