Кои са "убийците" на мъжката ерекция

Какво може да причини затруднения на мъжете в леглото
23 май 2014 23:00, Теодора Драгоева
36
Кои са "убийците" на мъжката ерекция
Кадър от филма "Двете майки"; Снимка: outnow.ch

Един от най-големите страхове на всеки мъж е дали ще се представи добре в леглото, особено когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото притеснение за много господа обаче е въпросът дали изобщо ще бъдат в състояние да се представят по какъвто и да е начин между чаршафите.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ерекция или ерекцията им не е достатъчно продължителна. Ако и на самите вас ви се е случвало, не се притеснявайте излишно – не е задължително да имате сериозен проблем.

Всъщност „убийците" на мъжката ерекция могат да бъдат много. Ето и най-известните от тях:

1. Разсейване. Ново изследване показва, че мъж може да изгуби ерекцията си, ако сексуалният му акт не е неприкосновен. С други думи, ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена, докато в съседната стая има някой друг, който може да ви чуе – това определено може да повлияе негативно на вашата ерекция.

2. Презервативи. Вече е научно потвърдено: някои мъже наистина имат проблеми с ерекцията, когато използват презервативи. В случай, че вие самите сте от тези господа, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена. По този начин ще бъдете сигурни за своето здраве. Единственото, за което трябва да помислите, е друг начин за предпазване на половинката ви от нежелана бременност.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
26.Мария Кюри ..Ти сигурно незнаеш коя е тя !И Сигурно нямаш нито жена, нито дъщеря , трагедията при теб е , че няма кой да те обича !
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25. Ами да бъде с любимия си образ .Защо трябва да му изчезва ?- пак ли се разсейва ! Това ли е оправданието !
23
2
 
31
 
! Отговори
... преди 9 години
savsem normalno e
22
2
 
35
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Да обобщя:ЖЕНИТЕ СА........ най-прекрасното същество на земята .Не се сърдете, такъв е живота, всяка си мисли да и е добре на дупето .
21
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nakoi mu puka gledaite da vi e qko jenite sa tapi moloumni bezmozachnoi sashtestva... kajete mi 1 deto e izobretila neshto veliko v polza na chowechestvoto ... prez cqlata choweshka istoriq jenata e bezmozachno sashtestvo slujeshta na muja za razvrat da gleda deca i nisht poweche....
20
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато мъж му изчезна любимият образ по време на секс му изчезва не само ерекцията , а ми му спада и ***.
19
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Убийците на мъжката ерекция"???Теодора, има ли женска ерекция? Мислиш ли като пишеш?
18
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецо , ами ако и ти караш по 1 минута ,Ще избере друг. А ти не си светил на другите мъже да знаеш какво ?!
17
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецо...Не си ги измисляй !!И не обобщавай за другите , ако това е твоя история !
16
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
24. Защото темата е за мъжете !В миналото не се е смятало , че бездетни могат да бъдат и мъжете ! Официално не се е признавало , докато жената не се омижи за друг и има дете !
15
2
 
37
 
! Отговори
Казанова преди 9 години
Жените с проблем са много повече от мъжетеНо за това май не се говори
14
5
 
38
 
! Отговори
георги преди 9 години
На 29год. съм и вече не ми пука много как ще се представя в леглото. Гледам на мен да ми е хубаво. Иначе за проблеми с ерекцията има много много проблеми. Добрата ерекция е признак за здрав организъм. Ако липсва такава е добре да се търси причината при уролог или психолог. Има едно сигурно - ако не сте правили секс 1год. Е нормално да очаквате изненади при полов контакт
13
12
 
50
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Убиец на ерекция :Жената:"Мило, вече не съм влюбена в теб. Разбери, срещнах истински мъж .Може да е възрастен, дебел, гърбав, космат, нисък и кожата му е тъмна, но има добро сърце .Има много пари и от сърце ми купува подаръци. Първия път с него продължи 1 минута, но ме задоволи, като ми купи нов телефон.ТОЛКОВА ГО ОБИЧАМ.От този мъж искам да имам деца и да живея с него до края на живота си."След , като спрете да повръщате, се замисляте ИМА ЛИ СМИСЪЛ, БРАТ. ЖЕНИТЕ СА........
12
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има й някои заболявания при мъжете, за съжаление !! И ако това не се знае , може да си обвиняваш даже ,че по вашата улица минава тролей и те разсейва !
11
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ако ги нямаше жените, всички парина света не биха означавали нищо." Аристотел Онасис Ако ги нямаше парите, всички мъжена света не биха означавали нищо.
10
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ако сте решили да правите секс с гаджето си или някоя друга жена"... евентуално - със своята собствена...
9
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В случай, че вие самите сте от тези господа, нямате друг избор освен да изберете да бъдете моногамни и да правите секс само с една жена."===Теодора, ако гаджето ти ползва презервативи и те не му причиняват проблем с ерекцията, ти нямаш нищо против да го делиш с други??? Теодора, що за простотии???
8
1
 
76
 
! Отговори
Недялко преди 9 години
Убиец на ерекция - Кончита Вурст?
7
5
 
58
 
! Отговори
Дърви Бастунев преди 9 години
Мога да посоча 2 безотказни политически причини: Фидоска и Цецка. Само като си помисля за тях и ми минават всички мераци.
6
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mirizmata ot polovite organi moje da se dalji na infekcia, ne e zadaljitelno damata da e propusnala da se izkape tochno v tozi den. :)Ima i jeni, koito ejednevieto im se varti okolo vanshnia vid, kapane, grim, drehi, pak kapane, spane, grim i t.n, a v apartamentite im e kochina, voni na cigari, mrasni masi i nepochistena banq, blqk.